stihackovy letecky simulator
stihackovy letecky simulator
nemate niekto paru o nejakej takejto hre? nechcem uz take z druhej svetovej ale normalne dnesne stihacky. Ale tak aby to utiahla moja masina Athlon 2000 xp, 256 ram a 64 Gforce 4 mx 440. ak niekto o niecom viete tak napiste. vopred dikes 
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mno myslim, že dnešná jednotka medzi simulátormi moderných bojových lietadiel je Lock On Modern Air Combat, ale neviem či to s tvojou zostavou rozbeháš... Potom môžeš skusiť trochu staršie simulátory ako Falcon 4.0 alebo najnovšiu verziu Falcon Allied Force, potom je tu USAF a rôzne simulátory od Jane´s...
-
erytrocyt
VIP
Tak o LOMACKu ani nesnívaj tak ako ti napísali ostatní.
Inak, je to nenormálne perfektný simulátor, no strašne ťažký na naučenie sa. Niektoré veci sa fakt vymikajú môjmu chápaniu, a to o lietaní viem dosť
Grafika je rozprávková.
No s tvojim PC: F16 Fighting Falcon, mám ho, je to síce starší simulátor, no stále dobrý a kvalitný s peknou grafikou.
Skús Il 2 Sturmovik, či ako sa to píše
alebo klasika FSimulator 2004, nájdeš tam aj iné lietadlá ako Boeing, či Bell or Learjet.
Ta tak
Inak, je to nenormálne perfektný simulátor, no strašne ťažký na naučenie sa. Niektoré veci sa fakt vymikajú môjmu chápaniu, a to o lietaní viem dosť
No s tvojim PC: F16 Fighting Falcon, mám ho, je to síce starší simulátor, no stále dobrý a kvalitný s peknou grafikou.
Skús Il 2 Sturmovik, či ako sa to píše
Ta tak
-
Voloda737
Light Star
Skúšal si LOMAC na kompe ako má majurakeritrocit napísal:Tak o LOMACKu ani nesnívaj tak ako ti napísali ostatní.
Inak, je to nenormálne perfektný simulátor, no strašne ťažký na naučenie sa. Niektoré veci sa fakt vymikajú môjmu chápaniu, a to o lietaní viem dosťGrafika je rozprávková.
Skús Il 2 Sturmovik, či ako sa to píšealebo klasika FSimulator 2004, nájdeš tam aj iné lietadlá ako Boeing, či Bell or Learjet.
Ta tak
Ja myslím, že by to bolo možné... Kamarát hral LOMAC na niečom podobnom, ale mal tam inú grafiku (GF5600 128MB)... Takže pokial neskusí nebude na 100% isté, že mu tento perfektný simulátor nepôjde...
... jedine, že by hra nepodporovala jeho staršiu grafiku...
-
undertaker35
Expert
-
erytrocyt
VIP
Voloda, LOMAC som nehral na podobnom počítači, no poviem ti že kamarát má od hore uvedeného trochu silnejší a mal problémy.
Táto hra potrebuje 256 MB VGA, nieže 256 RAM. Mám 1024 MB RAM a ide mi to akurát na max.detajloch... Takže asi tak...
No nech to skúsi, možno sa pošťastí.
Osobne som videl Doom3 na 32 MB grafike, bola to nejaká pretaktovaná stará GeForce, neviem aká. Síce to boli menšie detaily ako tie najmenšie
ale vážne to šlo... 
Táto hra potrebuje 256 MB VGA, nieže 256 RAM. Mám 1024 MB RAM a ide mi to akurát na max.detajloch... Takže asi tak...
No nech to skúsi, možno sa pošťastí.
Osobne som videl Doom3 na 32 MB grafike, bola to nejaká pretaktovaná stará GeForce, neviem aká. Síce to boli menšie detaily ako tie najmenšie