Ako si ziskat naspat chlapa???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako si ziskat naspat chlapa???

Príspevok od používateľa aaliyah »

Ahojky, potrebovala by som trochu poradit ohladne jednej zalezitosti..
Mam 23, chodila som s o 3 roky mladsim chalanom...nie dlho...po dvoch mesiacoch doslo medzi nami k istemu nedorozumeniu, obaja sme spravili chybu a skoncilo to tak, ze sa so mnou rozisiel...ostali sme sice kamarati (na tom nastojil on), ale ja by som to s nim chcela skusit znova, pretoze ho mam stale velmi rada...situacia je taka, ze bol skoro 4 mesiace v zahranici, len nedavno sa vratil, tak este vobec neviem, co a ako...myslite ze mam nejak este unho sancu? resp. je lepsie pockat a vybehnut s tym nanho neskor, ked sa zas udomacni na Slovensku?
Vopred dakujem za akykolvek nazor :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jenoduche, zavolaj ho niekam von, hodte rec ako bolo [kedze ste ostali kamarati, tak by to malo byt v poriadku] zisti, ci si nenasiel inu a potom vytiahni na neho nejaky figel. (stenacie oci a pod..) Drzim palec :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ako si ziskat naspat chlapa???

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

aaliyah napísal:myslite ze mam nejak este unho sancu? resp. je lepsie pockat a vybehnut s tym nanho neskor, ked sa zas udomacni na Slovensku?
Romantik vo svojom období romantizmu by neváhal ani chvíľu :flower: (ale už od vtedy pretieklo veľa vody)!

add: Aha, tak je vhodné použiť metódu, ako popisoval Frikso, ale ja osobne som proti nejakým fintám a fígľom.
Lebo čo tým dosiahneš, keď Ťa seriózne má naozaj len za kamarátku (akurát pretvárku, len na ako dlho? :? ).
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

fikus-kukis napísal:Určite máš šancu, veď tri roky je už nejaký čas.
Romantik vo svojom období romantizmu by neváhal ani chvíľu :flower: (ale už od vtedy pretieklo veľa vody)!
ja som s nim praveze nechodila 3 roky, ale relativne kratko - 2 mesiace...preto by som tomu rada dala este sancu....on je len mladsi odo mna o tie 3 roky :) ale kazdopadne dik
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

fikus-kukis napísal:..., ale ja osobne som proti nejakým fintám a fígľom.
Lebo čo tým dosiahneš, keď Ťa seriózne má naozaj len za kamarátku (akurát pretvárku, len na ako dlho? :? ).
Takze myslis, ze sa ho mam radsej priamo spytat??? Toho sa pravdupovediac dost obavam..a najma, vybalit to vsetko nanho hned na prvom stretnuti po dlhom case, co sme sa nevideli...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Frikso napísal:Jenoduche, zavolaj ho niekam von, hodte rec ako bolo [kedze ste ostali kamarati, tak by to malo byt v poriadku] zisti, ci si nenasiel inu a potom vytiahni na neho nejaky figel. (stenacie oci a pod..) Drzim palec :)
stenacie oci by som nebral
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

dievca zlate ak ho mas rada preco by si to neviskusala znova hej .....pokial si nenasiel v tom zahranici nowu mala bysi to skusit ...a fakt jak sa tu spominalo pozvi ho nekam von na kavu atd......sak za pokus to stoji ne ? drzim palce nech ti to vyjde :smt023
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

thanx za nazory, podnety a drzanie palcov...nieco skusim, uvidime, ako to dopadne :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aaliyah, tu žiadne fígle nepomôžu. Nič nevymýšľaj, buď sama sebou, povedz mu že ho stále ľúbiš a chceš aby zasa stál pri tvojom bolu a držal ťa za ruku. To je všetko. Ak máte byť spolu, určite budete. Ak nie, tak sa môžeš aj rozkrájať nepomôže to. Každopádne ti držím palce a prajem ti silu na to aby ste to prekonali a boli spolu šťastný :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

aaliyah napísal:Ahojky, potrebovala by som trochu poradit ohladne jednej zalezitosti..
Mam 23, chodila som s o 3 roky mladsim chalanom...nie dlho...po dvoch mesiacoch doslo medzi nami k istemu nedorozumeniu, obaja sme spravili chybu a skoncilo to tak, ze sa so mnou rozisiel...ostali sme sice kamarati (na tom nastojil on), ale ja by som to s nim chcela skusit znova, pretoze ho mam stale velmi rada...situacia je taka, ze bol skoro 4 mesiace v zahranici, len nedavno sa vratil, tak este vobec neviem, co a ako...myslite ze mam nejak este unho sancu? resp. je lepsie pockat a vybehnut s tym nanho neskor, ked sa zas udomacni na Slovensku?
Vopred dakujem za akykolvek nazor :)
Cim skor sa s nim o tom porozpravas, tym lepsie. Ked si nasiel frajerku, tak smola no, ale... Ked nie, tak cim skor aby si ju nenasiel :)...

Prajem vela stastia ;)
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

eritrocit napísal:Aaliyah, tu žiadne fígle nepomôžu. Nič nevymýšľaj, buď sama sebou, povedz mu že ho stále ľúbiš a chceš aby zasa stál pri tvojom bolu a držal ťa za ruku. To je všetko. Ak máte byť spolu, určite budete. Ak nie, tak sa môžeš aj rozkrájať nepomôže to. Každopádne ti držím palce a prajem ti silu na to aby ste to prekonali a boli spolu šťastný :)
figlit vobec nemam v umysle...:o))
MayDaySK
Star
Star

Ako získať naspať babu?

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Mam 23, chodila som s o 3 roky mladsim chalanom...nie dlho...po dvoch mesiacoch doslo medzi nami k istemu nedorozumeniu, obaja sme spravili chybu a skoncilo to tak, ze sa so mnou rozisiel...ostali sme sice kamarati (na tom nastojil on), ale ja by som to s nim chcela skusit znova, pretoze ho mam stale velmi rada
To sa dá? Mám podobný problém, chodil som so staršou babou a nechala ma, tiež by som ju chcel veľmi získať naspäť. Je pre mňa strategická lebo je super, už som inde spomínal že túto mám naozaj rád a fakt mi na nej záleží, ale chce byť iba kamoška. Ja viem že keď kumne nič necíti sa môžem aj roztrhať, ale to je rzdiel keď ti to oznámi pri dvorení ako po niekoľkomesačnom vzťahu... Neverím že sa láska len tak zničoho nič vytratí. Jedine ak to chodenie nebolo také že mi chcela len pomôcť...
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako získať naspať babu?

MayDaySK napísal:Ja viem že keď kumne nič necíti sa môžem aj roztrhať, ale to je rzdiel keď ti to oznámi pri dvorení ako po niekoľkomesačnom vzťahu... Neverím že sa láska len tak zničoho nič vytratí. Jedine ak to chodenie nebolo také že mi chcela len pomôcť...
Ide o to, ci ta ten dotycny clovek mal rad uz pocas toho, ked ste boli spolu...ak nie, tak je asi jedno, ako dlho by to cele trvalo...dopadlo by to s najvacsou pravdepodobnostou rovnako..:(
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

vratim sa naspak k nazvu temy.... Ziskat ho naspat? daj mu najavo ze ho mas rada,,prejav mu lasku,,tak aby to pochopil..a cakaj :-)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bojuj o ňho, buď ku nemu maximálne úprimná a ukáž mu, že ho ľúbiš a všetky nedorozumenia mu vysvetli.. máš na výber, buď to spravíš, aj keď to bude niečo stáť, alebo keď to ani neskúsiš, prídeš o chlapa, ktorého ľúbiš...

:wink:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

aj ja drzim palce...ak niekoho mas rada viac ako kamosa daj mu to najavo ale nie prilis nasilne..skus nevtieravo..drzim este raz palce
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

pocuvaj svoje srdce.. lebo len to ti poradi co je spravne.. da ti pocit ktory bude pre teba novy a zvlastny a mozno prave z tohto pocitu..vyplinu vsetky odpovede na vsetky otazky... povedz mu to normlane... bud ta bude ignorovat a je zbabelec alebot i da pocitit ze ta este lubi..drzim palce
Napísať odpoveď