N6280 alebo SE W810i???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Je to pravda ze na SE sa casto kazi joistick. Moja karatka ho nema este ani pol roka a uz jej hapruje. Niekedy jej ho zoberie az na 3-4 pokus.
A jeden kamos si teraz tiez kupil SE w 800 (aspon myslim) a po 3 tyzdnoch ho siel reklamovat lebo mu nehorazne mrzol. A pri tom tam mal original kartu, nie nejaku od veci.
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

ja mam k700i a joistick zacal blbnut po 2 mesiacoch, potom sa mi to trocha napravilo a fici dalej i ked uz nie tak dobre
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

joistick sa kazy preto ze tam nasada prach ale ked sa vycisti tak uz ide vpohode.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

daniel.daniel napísal:joistick sa kazy preto ze tam nasada prach ale ked sa vycisti tak uz ide vpohode.
Tak potom ma asi blbu "karoseriu" lebo do mojej nokie sa prach nedostava a vobec mi joistick neblbne.
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Mno ja mám K750i už rok a zatial joystick fakčí v poriadku... zatial no :wink:

... a k téme: Z týchto dvoch by som si vybral určite W810i :) Nemám s ním sice skúsenosti, ale čo som porovnával na nete, tak sa mi osobne zdá lepší... Mno každému vyhovuje niečo iné... :D
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Ked uz tu riesite kazivost joystickokov tak W810i nemam joystick :roll: su to 4 smerove tlacidla a jedno v strede na potvrdovanie,viem co hovorim mam ho doma
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

ja by som chcel nokiu 6280 alebo SE k800i ktory je lepsi??
majo55
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majo55 »

sunavcek napísal:ja by som chcel nokiu 6280 alebo SE k800i ktory je lepsi??
Na 100% SE k800i, nokie na SE nemaju
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

SE rulezzz
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

nehnevajte sa ale SE sa nokii nevyrovna tie josticky su velmi poruchove a ani nehovorim o tom ze mrznu pravidelne.kamarat ma original kartu ma SE k750i a uz 2krat sa mu naformatovala kompletne karta a ma ho len pol roka.nokie maju tiez problemi s firmwarom ale nie az taketo.a co sa tyka pam. karty ta 512mb je zdarma ale na h**** pretoze ja mam 6230 a mam 512mb kartu a nestaci mi to ked ho vyuzivam multimedialne a to robi telefon len 50kb fotky a 1mb videa.takze si neviem predstavit ani jeden telefon s 512mb kartou ked si tam das mp3 a jedna fotka ma cca.500kb a video ma 1min.-cca.15mb takze ti to stacit nebude a budes musiet kupit aspon 1gb ak ho budes chciet vyuzivat multimedialne. ja si idem brat od orange tiez mobil a urcite to bude N6280 tiez sa bojim tej konstrukcie ale cital som ze je velmi kvalitna.mnohi tu hovoria ze ho mas 2 roky v zaruke ale urcite ta nebu bavit chodit kazdy mesiac do servisu.a nokia sa aj lepsie predava ako SE.Nokia si drzi cenu dost dlho.SE rychlo klesaju cenovo a po 2 rokoch ho predas za par korun.
highlander
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa highlander »

se w810i bez kompromisov ale ja skorej nokia-maniak...ale se walkmany na urovni a nokia tehla akoze fotak dobry ale inak nic ten dispej v porovnani so se sa u nokie da ozeliet .... :) :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ty si dobre mimo. SE ma lepsi fotak ako Nokia, Display sa da ozeliet, iba pokial ho neuvidis na vlastne oci - skutocny luxus! Co sa tyka rozmerov tak SE je iba v jednom rozmere o 1mm uzsi. Dalsie + pre nokiu je kvalita videa.
highlander
Light Expert
Light Expert

nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

highlander napísal:nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu :!:
Co mas proti displayu? Pre mna je to idealne riesenie ako si pozret film vo vlaku a nemusim pritom vyhodit desat tisic za notebook. Ja osobne som sa tiez rozhodoval medzi tymito dvomi, a vravel som si ze funkcnostou je na tom lepsie SE (mp3, foto) ale srdce mi stale bije pre Nokia design a znacku Nokia. Suma sumarum, oba telefony su velmi vyrovnane co sa kvality tyka, rozhodnut sa musi uzivatel, co od telefonu ocakava.
highlander
Light Expert
Light Expert

z toho vyplyva.....filmy fotky atd=nokia......zabava mp3=SONYERIKSON....strucne a myslim vystizne :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja uz mam dlhu dobu aj SE, aj Nokiu a dalsi bude uz len SE. Ja neviem, ale Nokia je taka nijaka, aj vsetky tie nove modely su take moc uniformne. Kazdemu sa paci daco ine, takze pohoda.
Kamarat ma predajnu/servis mobilov a vravi, ze keby neexistovala Nokia, tak nema roboty ;)

P.S.: Nebite ma, moja Nokia sluzi bez problemov :)
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

ja ma otazku este aj k teme ze ci volit w810i alebo N6233.....mobilmaniaide ale rozhodovanie
Napísať odpoveď