7900GT vs. 7950GT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
S@k@l
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

7900GT vs. 7950GT

Príspevok od používateľa S@k@l »

Planujem kupit za mesiac novy comp.......neviem ktoru z tychto graf. kariet si mam kupit, poradte pls...........beriem aj nazory na ati :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ani jednu kup ATI RADEON X1950XTX :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

7900GS ;) Je to vlastne podtaktovana 7900GT, lepsia cena, dokonca obsahuje take iste pamate ako 79GT ;) O mesiac uz bude v predaji... Sice o mesiac tu uz MOZNO bude aj G80 :shock: :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam 7900GT 256MB s GDDR3, nemozem sa stazovat ani slovo. Prisile som k nej uplne nahodou a za skvelu cenu. Myslim, ze je to dost vykonna karta a nieco drahsie je podla mna uz zbytocnost. Keby som si dnes kupoval PC, tak beriem cenovo prijatelnu 7600, ak by bolo dost penazi, tak by som sa mozno pozrej aj po tej 7900GT.
S@k@l
Amateur
Amateur

diky za odpovede.........a co takto ATI RADEON X1900XT :wink: ......vcelku dobra karta a je po zlacneni
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Ze vraj X1900XT je doost hlucna a neviem ci sa nahodou aj dost nezahrieva.Ale ak Ti to nebude prekazat?!Zajtra mi pride X1950XTX..to je urcite lepsia i ked trochu drahsia volma....
S@k@l
Amateur
Amateur

no tak to by som bral taku X1950XTX ale niet money........viac je realna asi 7950GT od asusky........no cas ukaze :?
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

ber Asus 7900GT jak pisal hojo mam tu taktiez doma a je super neni s nou problem :D
S@k@l
Amateur
Amateur

ok ale vezmem 7900GT TOP :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

S@k@l napísal:ok ale vezmem 7900GT TOP :D
pozri sa ešte TU a možno zmeníš názor. :wink:
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

hojko napísal:Ja mam 7900GT 256MB s GDDR3, nemozem sa stazovat ani slovo. Prisile som k nej uplne nahodou a za skvelu cenu. Myslim, ze je to dost vykonna karta a nieco drahsie je podla mna uz zbytocnost. Keby som si dnes kupoval PC, tak beriem cenovo prijatelnu 7600, ak by bolo dost penazi, tak by som sa mozno pozrej aj po tej 7900GT.
suhlasim s hojkom tiez by som zobral 7600Gt lebo ja ju mam a nemozem sa stazovat :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dovod "lebo ju mam" je naozaj fantasticky na to aby si ju clovek kupil :roll: Navyse nikto nebude kydat na vec, ktoru si sam kupil ...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Kupte si atinu najlepsie X1900XT :wink:
Nedavno bol vypredaj a 512 verzia sa dala kupit za skutocne super cenu.
Super karticka ak mas dobre zelezo a chladenie da sa z nej dostat vykon podobny x1950XTX. :wink: ... tych 8 navyse za x1950xtx su vyhodene peniaze.
Radsej ich vraz do dobreho chladenia :idea:

Ak xces kupit skutocne dobru karticko s najlepsim pomerom cena/vykon kup si 7900GS :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

zober nvidiu, atina huci jak prasa [X19xxXTx]
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:zober nvidiu, atina huci jak prasa [X19xxXTx]
Ako vies mas ju doma ?
AK si v nejakom sikovnom prograne ala Ati tray tools co atitool napevno nastavis otacky na prijatelne hodnoty da sa to prezit . Na 2400 otackach teplota nepreleze cez 85 stupnov. Zaklad je dobre vetrana bedna :wink:

//t0m4s3 - ano, predstav si, ma ju doma.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink napísal:zober nvidiu, atina huci jak prasa [X19xxXTx]
Mne huci zase 7900GT :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Mne huci zase 7900GT :?
vyrobca? A vyfukovanie mas dnu [do skrinky] ci von? [zo skrinky] Btw. daj si tam Arctic Cooling Accelero X1 ani nebudes vediet ze mas nejaku VGA. Zaujimave mne ta moja [7800 GT] nehucala ani so stockovym chladicom, ale chcel som aby bola trochu chladnejsia, co sa aj splnilo [3 stupne :D].
jjj napísal:Ako vies mas ju doma ?
AK si v nejakom sikovnom prograne ala Ati tray tools co atitool napevno nastavis otacky na prijatelne hodnoty da sa to prezit . Na 2400 otackach teplota nepreleze cez 85 stupnov. Zaklad je dobre vetrana bedna :wink:

//t0m4s3 - ano, predstav si, ma ju doma.
strasne prazdne kecy jjj. Keby si pocul startovat X1900XTX a pocul ju po pol hodine hrania nejakej narocnejsej hry, tak vzivote nenapises taku blbost ako si napisal. Btw. chyba mozno je ze brachova je od MSi, vyfukovanie tepleho vzduchu je priamo do systemu, ale to som uz ako tak poriesil.

P.S.: Stale huci ako vysavac...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Neviem co tu riesite, chlapec chce poradit a nie ci hreje/nehreje vasa karta :D

V Karmane uz maju 79GS, je to super cena ty vole keby mam love uz ju mam doma... Opakujem, ze 79GS je podtaktovana GTcka, a pozrite si prosim co stoji GT. Jednoznace usetrit 2500Sk a dostat taku istu kartu... Myslim, ze 79GS bude kralovna kariet s cenou max do 8000Sk.
BTW stoji 7600Sk, pricom 79GT stoji 10k :wink:

EDIT: az teraz citam po sebe co pisem, podtaktovana 7900GTX je 79GTO, takze sa ospravedlnujem, no aj tak stojim za tym, ze 79GS je super volba ;)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:strasne prazdne kecy jjj. Keby si pocul startovat X1900XTX a pocul ju po pol hodine hrania nejakej narocnejsej hry, tak vzivote nenapises taku blbost ako si napisal. Btw. chyba mozno je ze brachova je od MSi, vyfukovanie tepleho vzduchu je priamo do systemu, ale to som uz ako tak poriesil.

P.S.: Stale huci ako vysavac...
Mam ju doma :smt006 akym som nahodil waterblok parkrat som ju pocul a stacilo mi to(myslim ten start). Viem co to je, no to startovanie to mas "5" sekund no a ked mas svoje pc rad tak ho furt nezapinas a nevypinas.
Tym padom ta to moze obtazovat tak max 3 krat do tyzdna.
A ak mas aspon trochu chochmesu tak si vetrak zregulujes na rozumnu uroven. Ak tu niekto keca bez urazky uplink tak si to TY.
No a to ze ta karta nema dokonaly chladic je dovod aby som si ju nekupil :aasmile27:
Chces ma rozosmiat :smt069 Vacsiu sprostost som uz dlho nepocul .. dochadzaju ti argumenty ...
Priemerne inteligentny clovek co si tu kartu kupi a moze si ju dovolit si rovno poriesi aj chladenie.
misokgb napísal:Neviem co tu riesite, chlapec chce poradit a nie ci hreje/nehreje vasa karta :D

V Karmane uz maju 79GS, je to super cena ty vole keby mam love uz ju mam doma... Opakujem, ze 79GS je podtaktovana GTcka, a pozrite si prosim co stoji GT. Jednoznace usetrit 2500Sk a dostat taku istu kartu... Myslim, ze 79GS bude kralovna kariet s cenou max do 8000Sk.
BTW stoji 7600Sk, pricom 79GT stoji 10k :wink:
7900gs ma o 4 pipky menej a ine pcb a horsi overclock :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jjj jj kupim si VGA za 20k [tolko stala brachova ked sme ju kupovali] aby som na nu mohol za dalsich 4k dokupit chladenie. Dakujem neprosim. A water cooling ide paradne na nervy, stale sa od tial odparuje kvapalina. Sorry ale ja som normalny uzivatel, niesom hardware freak. Proste co som max ochotny spravit je ze kupim tichy airflow a tym to hasne. Argument ze si kupim water block na VGA ku svojmu watercoolu je za 0 bodov. Proste ked sa ATi neukludnia s teplotami nebude to moc good. Btw. som zvedavy kolko Ti vydrzi...;).

P.S.: Odpust mi ze Ta urazam, ale Tvoja arogancia nema hranic a ja ju od sadial citim, mozno je to len moja choroba ;)...Tak sa na mna nehnenvaj :) :D :P
Napísať odpoveď