Deep Purple

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Deep Purple

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

Co si myslite o tejto a podobnych kapelach? Pojdete na koncert? Ste ochotni za dochodcovsky koncert vycalovat 900 Sk? Piste svoje nazory na taketo kapely...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Presunute z "Volna diskusia".

K teme: Nepojdem. Aj ked je to dobra kapela, je to pre mna moc. Krom toho je malo casu. Skoda
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

siel by som...keby som bol doma...stare kapelky su furt dobre, myslim ze lepsie ako niektore dnesne vytvory...prave uvazujem napriklad nad tym, ze by som sa presiel 19/11 do Newcastle na Slade, co je tiez porovnatelna skupina, ak by bol Kiss, tak by som taktiez s velkou radostou pristal, nehovoriac o Pink Floyd, Black Sabbath alebo Van Halen...
ReACTiVe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ReACTiVe »

seth82 napísal:siel by som...keby som bol doma...stare kapelky su furt dobre, myslim ze lepsie ako niektore dnesne vytvory...prave uvazujem napriklad nad tym, ze by som sa presiel 19/11 do Newcastle na Slade, co je tiez porovnatelna skupina, ak by bol Kiss, tak by som taktiez s velkou radostou pristal, nehovoriac o Pink Floyd, Black Sabbath alebo Van Halen...
Si moj clovek
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

toto je fakt veľká hradrocková legenda...priekopník hard-rocku...podľa niektorých aj heavy metalu...ich pesníčka highway star sa považuje za prvú speed metalovú pesničku...proste legenda...je jedno koľko majú ro(c)kov ale na koncerte vedia spraviť show stále...pôvodne som mal ísť na nich do ostravy no nakoniec pôjdem asi do košíc...jednoducho si nemôžem nehať ujsť moju najobľúbenejšiu kapelu...

btw...seth...stotožňujem sa z tvojim príspevkom...

btw: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55850
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Su celkom v pohode :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Rozmyslal som, ze pojdem pozriet no ako tak som sa k tomu odhodlaval neksoro cize neboli listky a aj tak by som asi nedal zato taku sumu. Skor by som si velmi rad pozrel dajaky koncert Pink Floyda. Viem, je to OT ale neviete nahodou o nejako ich koncerte v blizkej dobe a vzdialenosti :) ?
Napísať odpoveď