Company of Heroes vs Joint Task Force
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Company of Heroes vs Joint Task Force
Ktoru hru by ste si radsej zahrali?Neviem sa rozhodnut, ktoru by som si mal zohnat...
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna su to velmi podobne hry, len ine prostredie, skusal dakto hrat CoH na 512 ramke?, mna najviac tlaci prave ramka, ktora hra by mi mala lepsie slapat?hojko napísal:Dve uplne odlisne veci, porovnavas stretegiu s akcnou hrou. Company ma vysoke HW naroky, takze si najskor zisti, ci ti to vobec pojde.
No ja hram CoH vacsina veci na high 1024x768 a dake veci medium bez AA. Na 768 MB RAM 2600+ Barton x800GTO a ide mi to v celku fpoho az na vacsie boje samozrejmeHossa1881 napísal:Podla mna su to velmi podobne hry, len ine prostredie, skusal dakto hrat CoH na 512 ramke?, mna najviac tlaci prave ramka, ktora hra by mi mala lepsie slapat?
samozrejme ze CoH...Najprv xcem povedat ze niesom akosi RTS-pozitivny,ale po precitani recenzii (v SCORE samozrejme
)som to teda vyskusal... A fakt som bol kurevsky prekvapeny,tato hra ma velky potencial,ma vela skvelych napadov,paradny engine (v ktorom ide zborit takmer vsetko), celkom chytlavu hratelnost a vela vela malickosti kt. hru doladuju k dokonalosti..Neni to len obycajna rts...Tato hra, dovolim si tvrdit s kludnym svedomim, si zasluzi aj titul hra roka. A preco vlastne nie? Tento rok vyslo fakt pozehnane vynikajucich hier (oblivion,prey,gothic 3,Just cause... etc. ) ale kazda hra vysie uvedena urcity zaner iba ako to nazvat..Proste napr. prey dalsia FPS (nehovorim ze zla bolo to paradne) s kvalitnou graf. a vybornou fyzikou napadmi ... Ale CoH(resp. Relic Entertaiment) dokazalo ze rts sa daju robit aj inak,je to zlomova hra v RTS ,neiem ako vy ale ja som takuto atmosfericku rts nehral.