Frostik napísal:inac ty co maju antik ....zda sa ze sa zahajuje lfs liga hej bude prdel hej ....vas nabijem v drifte looseri ...... Frostik je _--(DK)- -_
Doteraz mi ta hra isla, ale zrazu pise ze nemoze nacitat nejaky font... kde v tej hre najdem svoj save, aby som vedel co zalohovat, lebo tu skolu co tam je mam skoro hotovu na profesionala, nechcem to stratit
blazer napísal:Doteraz mi ta hra isla, ale zrazu pise ze nemoze nacitat nejaky font... kde v tej hre najdem svoj save, aby som vedel co zalohovat, lebo tu skolu co tam je mam skoro hotovu na profesionala, nechcem to stratit
save??? nemam sajnu kde najdes save vazne...ale na tvojom mieste si to cracknam a potom si mozes zahse robit autoskolu na vsetkych autach
mauec napísal:save??? nemam sajnu kde najdes save vazne...ale na tvojom mieste si to cracknam a potom si mozes zahse robit autoskolu na vsetkych autach
Ale ved ja to cracknute mam a od znovu nechcem, bola to pre mna dost drina vymakat to na profesionala, som amater na taketo veci
no tak lidi dnes som doma cele doobeda bavil LfS na nete je to cool jaka po pi*i hra sak t oje najlepsia autova hra co som hral ...chyba kustik tuning ale inac je to tha BEST hra na svete RESPEKT LIDI RESPEKT
blazer napísal:Zauci ma niekto driftu? Ake auto je najlepsie? A mam ho nejak nastavit alebo staci "stock" nastavenie?
Mne sa najlepsie driftuje s RB4 (podoba sa na supru), nastav prenos vykonu v pomere 30:70 v prospech zadnej napravy, zvys tlak v pneumatikach a vzadu zvacsi odklony kolies, viac ani netreba a po troche cviku vydriftujes cely okruh
RB4 v deme neni ze? Skor by som bral daco z dema, aby sme sa mohli ucit s kamosom online.. je lepsi zadny alebo predny nahon? zevraj s prednym to ani nejde, ale mne sa s tym par driftou podarilo
blazer napísal:RB4 v deme neni ze? Skor by som bral daco z dema, aby sme sa mohli ucit s kamosom online.. je lepsi zadny alebo predny nahon? zevraj s prednym to ani nejde, ale mne sa s tym par driftou podarilo
taaak bracho poviem ti...s prednym urbit drfit NIE JE DRIFT ! ...na original drifty su zadkolky s tymi tahas celu zakrutu s [polopridanym plynom a ide to kraaasnee...z dema je najlepsie jedna zo zadkoliek..myslim ze su tam dve jedna je silnejsia jenda slabsia...najrpv si to skus na slabsej a potom sa hod do silnejsej..ja ked som tohral pravidelne som na tom uz vedel krasne driftovat (ale to aj tak bolo onicom oproti tipkom co poznam ) alee da sa na to v pohode zabavit...takze na DRIFT jednoznacne ZADOKOLKA cize zadny nahon
GothaR napísal:Mne sa najlepsie driftuje s RB4 (podoba sa na supru), nastav prenos vykonu v pomere 30:70 v prospech zadnej napravy, zvys tlak v pneumatikach a vzadu zvacsi odklony kolies, viac ani netreba a po troche cviku vydriftujes cely okruh
hej braacho ty odkedy pouzivas moje auo ? na to aj aj drifutjem aaa inac to je 4kolka slabsia ale viacej jej zabera zadok...a je to super auto to je pravda