Imei na nokiach

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa low-rider »

Xaredon napísal:Najviac info o mobile na nokii zistis ked natukas *#92702689# inac napisane *#war0anty#
diki
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ked ho mas v zaruke, a je to authorizovany servis pre nokie, nieje to nejaky mobil shit-shop, a ak je to to sposobene chybou telefonu a nie ludskou rukou tak ano.
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

diki moc,pojdem sa spytat....no uz som soft teraz prehodil a nezmilo to rtak poxibujem ze ked ho prehodim este raz tak sa chyba odstrani
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

low-rider napísal:na to som prisiel , len by som rad wedel ci je mozne premenit soft,tak aby zostal stary imei....ze ci ma w serwise neo*rali

imei v novych mobilnych telefonoch je natrvalo zadane vo flash pamati mobilu, takze jeho zmena je mozna jedine vymenou flash pamate co je Level4 pri opravach...

presoftenim mobilu zostava jeho imei VZDY v mobile
takze pokial ti v servise napisali ze prehrali sw tak si najprv zisti u seba aky si mal predtym sw v mobile a potom podozrievaj servis z toho ze ta osrali... (na takychto ludi co sa dojdu stazovat k nam do servisu som uz alergicky...)

toto sa samozrejme netyka starych modelov spred tak 2 rokov a starsich
tam je mozne softwarovou upravou zmenit imei co sa ale tiez nerobi pri software upgrade ale pri zasahu do imei co je iny proces...
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

low-rider napísal:ide mi skor o to ze ked ho dam do orange bude tam min. 2-3 tyzdne..po2. som ho nekupowal ja ale tatow kamos a ja od neho za supeeeer cenu(wtedy este isiel w pohode)...

P.S. kontakty , SMS , atd mam v p1c1......ale teraz som zistil ze ho asi neprehodili(wdaka brm , mas to u mna) bo ked dam *mriezka0000mriezka tak tam je ze soft bol dany 9.5.2006 , takze uz sa na nich tesim !
som zvedavy co ti v celadone povedia ty odbornik....

pokial ti ten telefon blbne proste to musis 3 krat poslat do servisu s rovnakou zavadou a bude uznana reklamacia tak dostanes druhy, vratia prachy - hotovo.

jo a to s tym softom nemyslis vazne.... pokial je tam ine cislo softu tak ti ho snad prehrali ne? to ze ti ostanu tapety vobec nic neznamena, pri vymene softu sa pri niektorych mobiloch nezasahuje vobec do casti uzivatelskych nastaveni (nieco ako ked nahravas do windowsu service pack)
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

to mathev...diki moc za wsetky rady,no uz som pisal wyzsie ze soft je prehodeny...nanestastie to nepomohlo,bo chyba tam stale je...
johny56
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johny56 »

low-rider napísal:na to som prisiel , len by som rad wedel ci je mozne premenit soft,tak aby zostal stary imei....ze ci ma w serwise neo*rali
pri vymene softu ti ostane rovnake imei jedine ked sa na starsich flasheroch nahraval soft tak to davalo imejka z telefonu z ktoreho bolupnuty soft ale to sa dalo potom zmenit na povodny werziu softu zistis na nokii *#0000# siemens *#06# A POLACIS JEDNO BOCNE TLACIDLO a na noki este mozes natukat *#92702689# alebo tukaj podla toho ako sa to pise *#war anty#
to je servisne menu a tam mas kedy bol nahraty soft
johny56
Amateur
Amateur

low-rider napísal:ide mi skor o to ze ked ho dam do orange bude tam min. 2-3 tyzdne..po2. som ho nekupowal ja ale tatow kamos a ja od neho za supeeeer cenu(wtedy este isiel w pohode)...

P.S. kontakty , SMS , atd mam v p1c1......ale teraz som zistil ze ho asi neprehodili(wdaka brm , mas to u mna) bo ked dam *mriezka0000mriezka tak tam je ze soft bol dany 9.5.2006 , takze uz sa na nich tesim !
ale to je datum vyroby softveru
johny56
Amateur
Amateur

low-rider napísal:diki moc,pojdem sa spytat....no uz som soft teraz prehodil a nezmilo to rtak poxibujem ze ked ho prehodim este raz tak sa chyba odstrani
skus vymenit kartu nokia 6230 je robena tak ze namiesto toho aby zamrzla sa sama automaticky restartuje prehratie na nejaky najnovsi soft by mohlo pomoct tak to vyskusaj a toho k***ta z trnavy poznam osobne je to riadny debil a nepatri mu to
Weblink
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Weblink »

brm napísal:Musis ho 3x reklamovat (zaniest do autorizovaneho servisu) a ak ani potom sa chyba nestrati, tak Ti ho musia vymenit.

(overene s orange a 6111)

S tou istou chybou pokial ho pojdes reklamovat vzdy s inou chybou tak ti ho nevymenia
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

problem wyrieseny !!!!!!!!!!! bolo treba prepnut dualny rezim na GSM rezim !!!!!!!!!!!!!!!!!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

gratulujem.. a len tak zo zvedavosti, kde sa to nastavuje? Priamo vo fone? ..alebo je k tomu potrebne nieco specialne? :)
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:gratulujem.. a len tak zo zvedavosti, kde sa to nastavuje? Priamo vo fone? ..alebo je k tomu potrebne nieco specialne? :)
w telefone 8) ... mozno by to fungowalo aj w UMTS rezime lenze nemam 3g SIM takze naco zbytocne skusat,nahodu to este poserem :lol:
Napísať odpoveď