Zrychlenie Downloadu
Zrychlenie Downloadu
Mate niekto nieco take? Jestvuje vobec taky program 
-
->slavo<-
Addict
no napr pomaha dovnload manager ako nezrychli rychlost ale mas garantovanu maximalnu rychlost aku mozes mat .
a napr u internetu chello sa da rychlsot zvysit samozrejme ze sa da .
ale to vedia len ludia z chella ako
poznal som jednu babenu ktora takto nieco doakazla sama stacilo len nejake cislo a heslo alebo nick nevim presne ale dasa to vsetko len treba moc chciet .
ja som moc chcel a presiel som na iny internet do je dalsi zo sposobov.

a napr u internetu chello sa da rychlsot zvysit samozrejme ze sa da .
ale to vedia len ludia z chella ako
poznal som jednu babenu ktora takto nieco doakazla sama stacilo len nejake cislo a heslo alebo nick nevim presne ale dasa to vsetko len treba moc chciet .
ja som moc chcel a presiel som na iny internet do je dalsi zo sposobov.
-
mastermind
VIP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
ak sa tu chceme natahovat ci sa da nieco urobit pre rychlost alebo nie, musime si zadefinovat co budeme chapat pod zrychlenim internetu. Ak to chapeme ako zvacsenie prenosoveho pasma tak ano da sa s tym nieco robit.
Samozrejme len v urcitych pripadoch a preto som sa hned pytal ake ma pripojenie. Ak ma lokalneho providera a je tam len nejaky akoze shapping existuju sposoby ako to oblbnut. Nastavenie priority pre port 80 a 8080 sa da tiez vyuzit. Zvysit mnozstvo paralelnych pripojeni na roznych portoch tiez pomaha...
treba len povedat akeho mas providera.
Samozrejme len v urcitych pripadoch a preto som sa hned pytal ake ma pripojenie. Ak ma lokalneho providera a je tam len nejaky akoze shapping existuju sposoby ako to oblbnut. Nastavenie priority pre port 80 a 8080 sa da tiez vyuzit. Zvysit mnozstvo paralelnych pripojeni na roznych portoch tiez pomaha...
treba len povedat akeho mas providera.