p4ra napísal:Jo, jasne. Hlavne trash metal a death metal. No LOL!
a co je s trash metalom? a death metalom?
btw: cital som ze metal najviac odburava napatie a agresiu a uz tu sa potvrdzuje ze ked drgnes do rapera tak sa zahra na "velkeho" a uz sa chce bit (nakoniec dostane na ****) ale ked drgnes do metalistu ani si toho nevsimne.......
rap uci/nuti/usmernuje ludi k tomu aby boli namysleni drzi a "neboli ako vacsina" a vies mladi si to vysvetlia vselijak a potom robia total kktiny
Lord_3D napísal:Ja počúvam Metál, najviac sa mi páči: Sepultura, LP, Nirvana a podobne...
ani jedno co si povedal nie je metal...a o sepulture by sa dalo dlho polemizovat
ja milujem metalcore , tiez ma rad punk,punkrock,neopunk
a potom ten seversky metal ale to iba na ochutnavku
a tiez si sem tam vypocujem aj nejake to wp ale to len zriedka
pre mna je jednotkov jednoznacne metal a myslim si ze u nas patri urcite medzi najpocuvaniejsie styli, hlavne preto ze tento pojem obsahuje strasne pestri druh hudby. napriklad taky gothik a doom metal ma s Black ci Deth metalom spolocne tak akurat druhe slovo nazvu
pinacolada napísal:ani jedno co si povedal nie je metal...a o sepulture by sa dalo dlho polemizovat
ja milujem metalcore , tiez ma rad punk,punkrock,neopunk
a potom ten seversky metal ale to iba na ochutnavku
a tiez si sem tam vypocujem aj nejake to wp ale to len zriedka
budem stary a otrepany - ale HH a Rap nieje hudba... nejaky trapny rytmus a pome kecat... techno.. fuj fuj - spravi kazdy druhy na PC - ale rock,metal - tam sa fakt ukaze,ze kto vie aj nieco zahrat trebars na gitare... preto mam najradsej metal v tesnom zavese za nim rock
Maki napísal:budem stary a otrepany - ale HH a Rap nieje hudba... nejaky trapny rytmus a pome kecat... techno.. fuj fuj - spravi kazdy druhy na PC - ale rock,metal - tam sa fakt ukaze,ze kto vie aj nieco zahrat trebars na gitare... preto mam najradsej metal v tesnom zavese za nim rock
jj, vidno ze niekto este neskusal robit hudbu...
btw: imho: >>dnb<< a potom hip hop, breakbeat, raggaejungle a coaviem... oddych= ambient, chillout...
!ExploiD! napísal:Hip-hop, a myslim si ze je vseobecne asi najpocuvanejsim hudobnim stylom
opravte ma, ak sa mylim
áno mýliš sa zatiaľ vedie o hlas rock ktorého fanúšikom som aj ja... btw...málokto kto počúva hip hop mu vôbec rozumie...robia to len kôli akémusi frajerstvu...a to sa my absolútne nepáči...a ten slovenský hip hop už vonkoncom nie ani čo sa týka kapiel...americký ako tak no ani ten nemám v láske...hlavne ten z posledných 10 rokov...kedy sa to začal hrozne komercionalizovať...