nieje to warez. je to tajne ... zatial (musis byt trpezlivy)blazer napísal:Co sa bude dat? Ak je to warez tak PM plzLebo ja mam tu S2 licenciu, ale online ide aj tak len demo
Live For Speed ( LFS )
-
Ondrejko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.czechlfs.net/blazer napísal:Ok, ked tajne tak tajne, nebudem vyzvedat. Ale zaujimalo by ma, ci nepoznate niekto nejake linky na fora alebo stranky o tej hre (SK,CZ,EN only)
http://forum.czechlfs.net/
www.simracing.sk (este tam nemam forum)
-
Frostik
Spammer
ludaia takze ak sa vam LFS paci thak sa rozbehla ntik ligaaaa...bude to cool uz mama i jeden tym ten urcite poznate zakladom je Atlantis Cars Racing Team a na www.lfs.atknet.sk najdete viac verte tomu je tooo cool zboznujem tu hru
-
Ondrejko
Light Star
nic tam neniFrostik napísal:ludaia takze ak sa vam LFS paci thak sa rozbehla ntik ligaaaa...bude to cool uz mama i jeden tym ten urcite poznate zakladom je Atlantis Cars Racing Team a na www.lfs.atknet.sk najdete viac verte tomu je tooo cool zboznujem tu hru
-
Ondrejko
Light Star
Re: HARDCORE
ak mas S2 licenciu prid nas pozriet http://www.czechlfs.net/hUli napísal:JE TO FAJNOVICA uz som zacal hrat mam ju sice dlho, ale teraz mam novy FF Logitechdajte dajake info jak to poriesit aby som mohol aj ja diktovat
s vami po nete...na intraku mam same nemlehe okolo seba
-
mauec
Light Star
ondro??? ty si si kupil licenciU?Ondrejko napísal:ak mas S2 licenciu prid nas pozriet http://www.czechlfs.net/
-
Ondrejko
Light Star
jasnemauec napísal:ondro??? ty si si kupil licenciU?
dospel som k nazoru, ze peniaze co som do toho investoval (vtedy 1650SK) su zatial moje najlepsie investovane peniaze
ps: dnes sa da licencia kupit za cca 1350SK (ak sa vsetko podari, licencia mozno bude stat len 1100 SK)
-
mauec
Light Star
ouu tak to som rad ze takto investuvaaavas:P jaj ma licenciu ale len cracnutuOndrejko napísal:jasne![]()
dospel som k nazoru, ze peniaze co som do toho investoval (vtedy 1650SK) su zatial moje najlepsie investovane peniaze
ps: dnes sa da licencia kupit za cca 1350SK (ak sa vsetko podari, licencia mozno bude stat len 1100 SK)
-
Ondrejko
Light Star
to urcite niemauec napísal:ale ak by si mal chut mozes aj mne nieco take kupit
(jedine ze by si ju vyhral v lige, ktoru sa chystam(e) urobit)
-
mauec
Light Star
super a este jedna toazka...preco sa vsetko ohladom slovenska kona na cezkej webpage?Ondrejko napísal:to urcite nie
(jedine ze by si ju vyhral v lige, ktoru sa chystam(e) urobit)
-
Ondrejko
Light Star
lebo zatial sa nikto neodhodlal urobit slovensky web, co je dnes uz minulost, kedze slovensky lfs web bude coskoro hotovy ... aspon dufammauec napísal:super a este jedna toazka...preco sa vsetko ohladom slovenska kona na cezkej webpage?
(zatial sa nic neurobilo okrem domeny a fora
-
mauec
Light Star
mno neviem ale ja a som nieco take mal len mal kazdy v pi*i tak aj ja chapes....aaa oki som rad ze ty si sa do toho pustil keby neico daj vediet rad pomozem zohnam veci a takOndrejko napísal:lebo zatial sa nikto neodhodlal urobit slovensky web, co je dnes uz minulost, kedze slovensky lfs web bude coskoro hotovy ... aspon dufam![]()
(zatial sa nic neurobilo okrem domeny a fora)