pocuva tu niekto ? chodite na akcie ? ktora bola vasa posladna ?
ja som bola teraz cez vikend v NR v starej peke
co hovorite na techno styl obliekania ? nech pisu len ludia co pocuvaju taku muzicku
Luci napísal:pocuva tu niekto ? chodite na akcie ? ktora bola vasa posladna ?
co hovorite na techno styl obliekania ? nech pisu len ludia co pocuvaju taku muzicku
ja to pocuvam......a chodim max..na diskoteky.......
Luci napísal:pocuva tu niekto ? chodite na akcie ? ktora bola vasa posladna ?
mnooo jaaa som bol napsoledy v KE na FREESUMMER aa inac chodim tu v ke....techno sa mi dost paci aaa styl obliekania?? mhm mno co ja viem...niekomu to sekne niekomu ani nei
stym techno chalani nemozem suhlasit. si zober ze nie kazdy je rovnaky niekto vyzera dost dobre v tmavom, co neni nijak "buzi". proste zalezi co kto ma na sebe a ake farby a tak. hardstyle je viac taky ako by som to povedala "temnejsi" vid niekto ked ma na sebe retaze, plynovu masku
ja chodim sem tam
ale nemam rad tie smazky,teda chalanov co sa obliekaju jak gejy(teda podla mna aj su) na cajkach mi to nevadi...naposledy som bol este v lete na beefree,skoda ze prsalo.
ale jednoznacne najlepsia akcia bola na Beckove !
Ja techno mozem. Pocuvam hlavne inteligent techno. Co sa tyka stylu obliekania - uhm, to zase nemusim moc. Ale smazky su zabavne velakrat. Baby tam chodia pekne, len keby neboli takmer vsetky "nafukane", tak by to bolo este lepsie. Naposledy som bol v CCX v Novych Zamkoch na Takaahi Itoh. Dobra party celkom.
Luci napísal:stym techno chalani nemozem suhlasit. si zober ze nie kazdy je rovnaky niekto vyzera dost dobre v tmavom, co neni nijak "buzi". proste zalezi co kto ma na sebe a ake farby a tak. hardstyle je viac taky ako by som to povedala "temnejsi" vid niekto ked ma na sebe retaze, plynovu masku
WOW TAK S PLYNOVOU MASKOU A RETAZAMI PO MESTE NECHODIM
ja sa obliekam normalne.....