Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnem mam smutnu prihodu, ale neda sa nic robit, zivot je raz taky. Dnes rano zomrel kamarat, prislo to dost necakane, hlavne ked si pomyslim, ze este pred dvomi tyzdnami som s nim sedel na kave, rozpravali sme sa, siel som zaplatit, ale stihol ma predbehnut a vravel, ze dnes to vzal on, nabuduce ja. Zial, nabuduce uz nebude. Myslim, ze cloveka, akym bol on na svete vela nie je, hoci sme sa nepoznali prilis dlho, aj napriek tomu pisem tieto riadky so slzami v ociach a chcem mu tymto podakovat za vsetko, co pre mna urobil. Rozhodol som sa mu preto podakovat aspon takou cestou, akou je logo, za ktore vdacim opat uplinkovi. Ostala po nom zena, maly syn... Zbohom Peto (sombon1987)!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Úprimnú sústrasť :cry:
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

R.I.P
konipasek88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konipasek88 »

uprimnu sustrast hojko :( :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Hojko, aj keď ťa nepoznám, je mi to veľmi ľúto a viem že čokoľvek tu napíšem ti v tvojom nešťastí a v nešťastí manželky a dieťatka tvojho kamaráta veľmi nepomôže.
Pripomenul si mi môjho najlepšieho kamaráta, ktorí zomrel takmer pred rokom pod kolesami vlaku.Tiež sa volal Peťo. Mal 21 rokov, miloval život, tích, ktorí ho mali radi si veľmi vážil. Chcel žiť, no prišlo nešťastie. Keď som sa to dozvedel, podlomili sa mi kolená, nevedel som čo robiť.Viem čo to je. Je to kruté a najhoršia je tá bezmocnosť pred ktorou stojíš. Jednoducho je to tak,nič s tým nemôžeš urobiť a to vo chvíli keď to potrebuješ najviac.A musíš sa s tým naučiť žiť.
Pamätaj na jedno. Človek nikdy nezomrie, ak nezomrie v naších srdciach.
Prijmi odo mňa úprimnú sústrasť.
Erik
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

" Clovek by si mal naplno uzivat kazdy den svojho zivota , pretoze nikdy nevie , kedy pride jeho koniec " hore je dokaz
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hojko napísal:Dnem mam smutnu prihodu, ale neda sa nic robit, zivot je raz taky. Dnes rano zomrel kamarat, prislo to dost necakane, hlavne ked si pomyslim, ze este pred dvomi tyzdnami som s nim sedel na kave, rozpravali sme sa, siel som zaplatit, ale stihol ma predbehnut a vravel, ze dnes to vzal on, nabuduce ja. Zial, nabuduce uz nebude. Myslim, ze cloveka, akym bol on na svete vela nie je, hoci sme sa nepoznali prilis dlho, aj napriek tomu pisem tieto riadky so slzami v ociach a chcem mu tymto podakovat za vsetko, co pre mna urobil. Rozhodol som sa mu preto podakovat aspon takou cestou, akou je logo, za ktore vdacim opat uplinkovi. Ostala po nom zena, maly syn... Zbohom Peto (sombon1987)!
R.I.P sombon nechcem rypat ale co so mu stalo???
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

pripajam sa uprimnu sustrasť
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

momentalne mi tento topic pride celkom vhod.... mala som dost blby den, vsetko sa kaslalo.... ale tak za vsetko spomeniem to, ako som po celej BA zhanala jednu knihu. presla som asi 6 knihkupectiev, zabila som kopec casu, nikde ju nemali... dosla som do siedmeho a tam ju mali!!!! huraaaa! no, ale isla som platit a pani za priehradkou sa na mna usmeje, ze oni beru len cash, za co sa platobna karta zrejme povazovat neda.... tak som sa znovu hnala cez pol mesta, aby som nasla nejaky bankomat. nastastie som sa stihla do toho obchodu vratit este predtym, ako zatvorili..... takze blby den, ale aspon so stipkou pozitivneho.... :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Uprimnu sustrast, je mi to luto aj ked som ho vobec nepoznal, držim palce rodine a detom, lebo prist o otca si skutočne neviem predstavit aka to je bolest na srdci.
jgalis
Novice
Novice

Bol to SUPER CLOVEK

Príspevok od používateľa jgalis »

Zivot je kruty, ale ide dalej. Ja som toho chalana poznal.....bol to fakt super clovek...ochotny vzdy pomoct.....a jeho strata zranila viacerych......

Navzdy ostane v nasej pamiatke......a ak ho poznal este niekto, kto cita toto forum, nech mu venuje aspon minutku ticha...... minutku pre cloveka, ktory pre nas vsetkych bol super kamaratom.....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

prave som si precitala par prispevkov nad tym mojim a tak mi trochu pride nefer, ze ja sa tu stazujem, ze neviem zohnat knihu....
hojko, uprimnu sustrast.... naozaj..... :( :( :(
patri to k zivotu, i ked je to naozaj velmi krute... mne pred dvoma rokmi rovnako necakane zomrela velmi dobra kamaratka.... smrt vzdy boli, ale treba sa s tym vediet vyrovnat a spominat na toho cloveka len v dobrom....
velmi ti drzim palce, i ked ta vobec nepoznam, ale viem, co taketo situacie obnasaju, a ze cloveku dobre padne, ked niekto na neho v takychto chvilach mysli.... tak este raz.... drz sa!!!!!
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Je to smutné keď nás navždy opustí niekto z rodiny alebo z priateľov. Úprimnú sústrasť rodine, priateľom....
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zdá sa, že tento deň sa zapíše ako dvojité výročie, presne pred 20 rokmi totiž aj zomrel pri tragickej autonehode v Švédsku prvý basgytarista Metallicy, Cliff Burton.

Úprimnú sústrasť všetkým, ktorým sa do sŕdc zapísal tento človek, súcitím s Vami.

Rest in Peace Sombon1987 ...... and Cliff Burton.
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

Obrázok

//hojko: obrazok zmenseny
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Drž sa Hojko...
Prílohy
kriz_u_suncu.jpg
kriz_u_suncu.jpg (10.97 KiB) 2507 zobrazení
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa WildDuck »

.....ani neviem čo napísať.....

je to pre nás všetkých veľmi ťažké, lebo takých ľudí ako bol SOMBON na svete naozaj nie je veľa. Bol to môj kolega, moj spolumajiteľ, moj kamarát.......bol mi ako vlastný brat. Trávil som sním každý deň od rána do večera, či noci. Tento človek vedel pomocť naozaj každému a za každej situácie. Bolo jedno, či bolo 9 hodín ráno alebo polnoc........či bol víkend alebo sviatok.......
Neviem a ani nechcem si predstaviť, že prídem ráno do roboty a on tam proste nebude......že ranné kávy v trojici už nebudú, že všetko bude úplne ale úplne inak........mám hrozný strach.................. :smt115 :smt115 :smt115

S pozdravom smútiaci WildDuck

PS: Ak si praje vedieť, ako SOMBON noazaj vyzeral, jeho dočastné foto najdete na www.opea.sk. :smt115 :smt115 :smt115
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Je to fakt strasne....Uprimnu sustrast hojko a fakt ma dostalo to ze po nom ostala zena a maly syn :cry:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

neda mi znovu nereagovat.... naozaj nikoho z vas nepoznam, ale je mi to vsetko uprimne luto.... :(
ja som nieco podobne prezila pred nejakym casom a tak sa mi to vsetko znovu vracia.... velmi velmi velmi vam drzim palce, musite byt teraz velmi silni a spominat len na vsetky krasne chvile, ktore ste spolu zazili... spomienky vam uz nikto nikdy nevezme a tak si ich chrante a uchovavajte, aby boli len tie najlepsie.... budu vam oporou, ked vam bude najhorsie... verte, ze sombonovi je teraz dobre a ze by urcite nechcel, aby ste sa trapili....
velmi velmi velmi drzim palce vsetkym, co ho poznali a mali radi...........
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Tak toto ma dostalo , po prečítaní tejto smutnej správy som ostal zamrazený pozerať na monitor a začal som rozmýšlať ako sa cíti jeho syn a manželka . Nevedel by som si ani predstaviť situáciu keby umrel moj otec alebo iný blyžší člen rodiny. úprimnú sústrasť a nech odpočíva v pokoji !

:(

Obrázok
Napísať odpoveď