java games
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
java games
na lamkach som si stiahol java hry do mobilu....niake FISHLABS 3D GAMES...tak a ked si to chcem dat do mobilu neviem ako mi to tam hodi vela suborov...niekto na lamkach poznamenal ze to treba naistalovat tak by som bol rak ak by mi niekto povedal ako...dakujeeem....mimochodom mam SE K610i
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na lamkách bola podobná otázka. A bola tam aj zodpovedaná...
Táákže predpokladám, že po stiahnutí máš vela java hier v malých RAR súboroch. Tieto RAR súbory nerozbaluj a len ich nakopíruj do nejakej zložky telefónu. Po kliknutí na tento súbor (v telefóne) dáš iba inštalovať . A to je všetko...
Niekto robí chybu, že tie RARy rozbalí v kompe a potom to dá do mobilu, ale potom sa ten súbor v mobile nedá nainštalovať a ukazuje sa volba iba odoslať...
... mám tiež SE (K750i) a tam to funguje takto na 100%
Tak skús a uvidíš...
Táákže predpokladám, že po stiahnutí máš vela java hier v malých RAR súboroch. Tieto RAR súbory nerozbaluj a len ich nakopíruj do nejakej zložky telefónu. Po kliknutí na tento súbor (v telefóne) dáš iba inštalovať . A to je všetko...
Niekto robí chybu, že tie RARy rozbalí v kompe a potom to dá do mobilu, ale potom sa ten súbor v mobile nedá nainštalovať a ukazuje sa volba iba odoslať...
... mám tiež SE (K750i) a tam to funguje takto na 100%