Auta neplnoletych :)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Auta neplnoletych :)

Príspevok od používateľa braino.swk »

mishenko napísal:Kup si favorita, voz sa na nom, ale prosim ziaden "tuning" ani "styling".
Fakt sa to neoplaca na taku kraksnu a ked si to uvedomis, tak v tom budes mat naliatych 20l a nic z toho, iba to bude skaradsie.
Vela mladych takto "otuni" svoje vozidla a pritom su v seriovom stave ovela krajsie.
Povozis, casom vymenis za daco ine a to mozes zriesit. Pamataj na moje slova :D
100% pravda :!:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pamatam na davnejsie casy , mal som nejakych 16-17 , bol som s rodicmi aj s rodinou na zahrade, kopat krumple..
Bratranec si prave vtedy spravil vodicsky ..Ibaze v ten den chlastal ( doteraz 2 havarie) ..
Ja mlady , trufaly som sa dal nim nahovorit na okruznu jazdu na otcovom aute :?
Striedali sme sa na aute , on ozraty ako rit, ja bez vodicskeho :)
Skoro sme vtedy aj hovarovali lebo bola smyklava cesta
Dokonca sme este dolievali benzin z rezervy z kufru , lol
Nastastie to vsetko dobre skoncilo , ale ked sme prisli spat na zahradu , moj apuš ma tak kopol do riti , ze este 2 dni som ju citil ( tu rit ) :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mishenko napísal:Kup si favorita, voz sa na nom, ale prosim ziaden "tuning" ani "styling".
Fakt sa to neoplaca na taku kraksnu a ked si to uvedomis, tak v tom budes mat naliatych 20l a nic z toho, iba to bude skaradsie.
Vela mladych takto "otuni" svoje vozidla a pritom su v seriovom stave ovela krajsie.
Povozis, casom vymenis za daco ine a to mozes zriesit. Pamataj na moje slova :D
Trepes blbosti, favorit sa da velmi pekne vytunit. Rozumiem, si znechuteny z tych vybrusenych prednych pruzin na minimum "na kolene porobene" ale nevrav mi, ze seriovka favorit je lepsi, ako ked tam das feliciove futra, vycalunis zduka, vylepsis motor (ostra vacka, brusene ventily, filter, prip. znizena hlava a pod..) Kamarat take mal, to bol nasierac drahych aut, vykon to malo o cca 10kw viac ako seriovka a previest sa v tom bol zazitok.. Pravda prachov to zozere spustu, ale ked to mas ako zalubu na to nekukas a vrazis do toho kazdu korunu. Ked taky raz budem mat, spomeniem si na tvoje slova aj ta v nom prevezem :wink:
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

mnoo ma novinku..moja rachotian dnes dosluzila :D :D :D
krava sprostaa...batery LOW sveicky f pi...nemienit uz sa do nej pustat....ide zima kladiem aj do celeho auta a na jar buduceho roku idem kupit zase nieco...a o to sa uz budem starat lebo to bude z mojich vlastnych prachov :) ma nietko podobny zaujem? :P
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Frikso napísal:Trepes blbosti, favorit sa da velmi pekne vytunit. Rozumiem, si znechuteny z tych vybrusenych prednych pruzin na minimum "na kolene porobene" ale nevrav mi, ze seriovka favorit je lepsi, ako ked tam das feliciove futra, vycalunis zduka, vylepsis motor (ostra vacka, brusene ventily, filter, prip. znizena hlava a pod..) Kamarat take mal, to bol nasierac drahych aut, vykon to malo o cca 10kw viac ako seriovka a previest sa v tom bol zazitok.. Pravda prachov to zozere spustu, ale ked to mas ako zalubu na to nekukas a vrazis do toho kazdu korunu. Ked taky raz budem mat, spomeniem si na tvoje slova aj ta v nom prevezem :wink:
To nie, ale za mensie prachy kupis auto, ktore je uplne inde. Pred par dnami som mal na ruke Corolla '95, 55kW za 88k (presne taka ako jazdim ako 3rd car). Favak v normal stave stoji 40 a ak tam chces daco napchat, tak sa to zacina blizit k cene uplne dacoho ineho.
Nejako netuzim povozit sa na takom favaku, mne to nic nevravi, ale rad sa dam previest na tvojom specialy :) Potom ta preveziem ja na mojom a pochopis o com je to a ze to boli zbytocne investicie ;)
Poviem ti tak, ja som navrazal do Civica 150tis (cely motor z USA, podvozok, disky, interier, proste cele auto prerobene) a potom som si uvedomil, ze tudy cesta nevede. Predal som a presiel som na daco ine. To auto ta bude tesit, ale iba kratku chvilu a ked uz bude podla tvojich predstav, tak ho budes chciet vymenit za daco ine a uvedomis si, ze tie peniaze a snahu, co si do toho investoval ti nikto nezaplati. A nove auto za take iste peniaze ta bude tesit viac ako tvoje povodne :/ Takovej je podelanej zivot :D
Frikso
Darca
Darca

mishenko: Sak pohoda, vravim, ze to budem mat ako konicka a je mi jasne, ze to auto bude nepredajne, ked ho dokoncim :D A ferdisa mas slusneho v dobrom stave za 25-30 litrikov, za 40-45 mas uz aj s LPG (ktore by som chcel, kedze je to 1/2 benzinu). :) Jo a este druha vec je, ze ked daco dovazas z USA tak ta to vyjde drahsie, ako na naseho favorita :mrgreen: . Zaroven som ale rad, ze nie vsetci zdielaju moj nazor, lebo aspon budem mat nieco vynimocne, na co budem hrdy a nikto sa po mne nebude opicit :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja mam tiez favo, mishenko sa mi to tiez snazil vysvetlit ze to nema cenu. ja som si toho vedomy, ale kedze to auto je moja laska, tak hold mi nie je pomoci. to auto ma stalo uz asi tak 100k... ale zasa bratranec, tiez ma favo a ked oprel rucicku tak preco nie? (favo ma ciachovanie po 180 a on dal dalej - jasne, tak rychlost je orientacna pri skodovke) ale potlacil to hore pristavakom z dolnozemskej, dobry vykon nie? na seriovy motor. ja mam teraz porobeny motorcek a tesim sa akoo dieta ked pridem na vianoce domov :smt009
inac co sa tyka toho soferovania za mladistva, tak rekord je ako 8rocny som soferoval (presnejsie tocil volantom)na fotrovej karose, poviem vam, iny zazitok. potom som soferoval 120L pred spravenim vodicaku, ale u fotra v robote v uzavretom areali. inac ziadny hazard.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Kibo ja uz som raz taky. Jaaaj, maximalka je jedno, ved na SK je max 130, viac len na uzavretej trati :P
Frikso napísal:mishenko: Sak pohoda, vravim, ze to budem mat ako konicka a je mi jasne, ze to auto bude nepredajne, ked ho dokoncim :D A ferdisa mas slusneho v dobrom stave za 25-30 litrikov, za 40-45 mas uz aj s LPG (ktore by som chcel, kedze je to 1/2 benzinu). :) Jo a este druha vec je, ze ked daco dovazas z USA tak ta to vyjde drahsie, ako na naseho favorita :mrgreen: . Zaroven som ale rad, ze nie vsetci zdielaju moj nazor, lebo aspon budem mat nieco vynimocne, na co budem hrdy a nikto sa po mne nebude opicit :wink:
Ale jo, len s tymi favakmi to nie je take ruzove. Ja som bol zopar pozerat a poviem ti, ze za tu cenu proste dobre nie su. Chcel som daco ako rally car do mesta (pri tych nasich vytlkoch na cestach sa take auto ani inak nazvat neda), nakoniec som skoncil u sice o dost drahsieho ale aj novsieho a japonskejsieho auta:)
Napriek mojmu nazoru na Favorita drzim palce a fandim tomu, v pripade, ze to bude rozumny projekt a nie oblepeny srot, ktorych je aprox. 99%. Ja sa pohybujem pri upravenych autach, hlavne vykonovo a a vobec mi tam neprekaza ci uz Favorit, alebo aj ine starsie a dobre spravene auto. Moje tiez nie je seriovka (seriovka je moje rally car a staci to) a na jar to bude este "horsie" :D
Kto to ma v krvi, ten si spravi hocijake auto. A tym nemyslim naraznik alias zhrnac za 5 tisic. Znamy dal do 120L asi 200 papierov, podla mna prehnane, je to pekne auto, ale co za to uz mohlo byt ... :/
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ked uz spominate ten favorit , tak v CR som sa bavil s chlapom pred par rokmi , co mal favorit cabrio , vrazil donho kopec penazi, ale mohol byt hrdy na auto, ktore mali 3 ludia v CR
Frikso
Darca
Darca

Mishenko:Sak ja som vravel o tuningu :lol: U nas beha taky zhrnac, cely je ruzovy a uz ho zrejme niekde urval alebo sa uvedomil, lebo si dal mensi :hehe: Neboj, ja mam perfektnu predstavu o mojom favcovi ale aby som to mohol pisat do tejto temy sa musim poponahlat, lebo 18 klope na dvere :D JEdeny problem mam s tym sportovym fitrom, ktory nemoze ist na LPG. Zrejme tam treba spravit nejaku zaklapku alebo co, aby som si to mohol prepnut na benzin (na plyn to netaha) a nemusel srobovat filter..
Inak tak pre zaujimavost, kamaratov favorit dal na 2(prevodovy stupen) 90km/h bolo to na pionierskej v BA :D fuuuu!
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

ja mam 16 a na aute malo odjazdene mam.Po dvore hlavne 1 plny plyn brzda spiatocka plny. a dokola :D ale robil som to davnejsie teraz uz nie nepotrebujem znicit auto.Jazdim po dedinke niekedy do mesta na nasich autickach.(Peugeot 406 1.8,Opel Vectra 2.0,Golf 3,Opel Vectra 1.6i...nemam problem lebo tatino dovaza auta zo zahranicia...) //Ale auta ma v poslednej dobe neberu,odkedy mam motorku. :smt007
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

kinjeril napísal:Ach jaj deti. Citam citam, ale nie som moc nadseny. Ono soferovanie, to je parada. Ale nezabudajte, ze bezne auto ma viac ako tonu, a ked s tym niekomu vyleziete na chrbat... hm, no neviem. Nevravim, aby ste neskusali jazdit, ale radsej v pritomnosti niekoho skusenesieho a s papiermi. Jazdit uz mozno viete, ale v autoskole vas naucia soferovat. Clovek potom len pocuva, ze tam a tam sa zabili neaky chalani...
Kids, ain't it fun! :?
moja rec..mlady si myslia ze nemaju osemnast tak im policajti nic nemozu(a zabudaju na odklad vodicaka..ked vas chytia, oficialne si nezajazdite dalsich par rokov), no neuvedomuju si zodpovednost..auto je predsalen len tak trocha zbran, a ak niekoho naberu, uz len oci pre plac ostavaju..
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

vcera kupil kamos skodu 100 za 2000 :?
behame s tym len po horach azatial sa len ucime,ale spravil som aj svoje prve hodiny :lol:
a to bola moja druha jazda v zivote(mam 16)
prva skoncila u nas na dvore som sa rozbehol na fotrovaom aute a trafil som branu :oops: odniesla si to len SPZ a tabulka :roll:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

kamos mal zase Skodovicu 130L prerobenu podla rallye homologizacie. malo to nejakych 70kw a na dialnici dal skoro 200km/h...teda meral to podla kamosa, co isiel vedla neho na Passate, ale tak nech to bolo len 180km/h. aj tak pekna supa...ale to auto uz malo seriovu asi len strechu 8)

potom to raz nabural, takze so super Skodule sa stal super vrak...ale ze vraj motor je stale pouzitelny.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz to sice ide OT, ale bratrancov kamarat ma favo, ktore uz 5 rokov poriadne nevidelo asfalt. stale na nom nieco preraba, uz tam ma nasypanych cca 200 litrov, naposledy ked ho vencil, tak na dialnici v 200km/h (tachometrickych) zaradil 5 (!) prevod a zadrel motor... hold smola, nie? (nemazalo, no teda aj by mazalo, ale nestihalo :lol: )
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ALE LOOOLL

midnight_man napísal:koho to tu co? ja mam hold 16,,,soferovanie? no problema,,,HH uz od 15,,,najprv take mierne skoky pri rozbiehani ale ted je to ok,,,,rodinne auticka,,,HH...lol..leb keby ti zeleny vsade nestali,,ALE mam pre vas dobru spravu,,,ked vas nahodou chytia,,, tak vam max mozu dat pokutu 500sk..a nic viac!!!! vam nemozu,,keby ccheli prestupuju pravomoc!!!!! pozor na to ked vas 1.krat chita bez vodicaka aj ked mate 15 to je jedno max vam mozu dat 500 sk pokuty,,a nic viac,,,,len ked vas chitia 2.krat,,mate hold problem!! takze chalani kazdy 500sk do vrecka a ideme :-D
POCUJ ...to odkial vies? je to naozaj pravda? mne sa to nezda :roll:
hyjena
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hyjena »

a to kde si prosim ta prisiel nato ze ti mozu dat pokutu maximalne 500,zato ze mas 15 rokov???.maximalna pokuta,ktoru moze poliacia na mieste ulozit je v sucasnosti 2000 sk,podotykam na mieste.dalej moze poslat oznamenie na spravne konanie a tam su nasobne vysiie pokuty ktore zavysia od druhu priestupku,konkretne jazda bez VP je 10000 v spravnom konani.a to nehovorim o odkloade vodickeho opravnenia,takze nepocuvajte taketo kraviny a radsej nejaky ten rok vydrzte alebo si spravte aspon vodicak na malu moto a budete jazdit oficialne a nie tu machrovat kto kedy a ako utekal fizlom a aky velky frajer bol.
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

:) ja zatial jazdim len v pritomnosti mojho otca ale MITSUBISHI PAJERO 3.0 V6 ide pekne :Da firemna OCTAVIA II 1.9 TDI tiez ok :lol:
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hyjena napísal:a to kde si prosim ta prisiel nato ze ti mozu dat pokutu maximalne 500,zato ze mas 15 rokov???.maximalna pokuta,ktoru moze poliacia na mieste ulozit je v sucasnosti 2000 sk,podotykam na mieste.dalej moze poslat oznamenie na spravne konanie a tam su nasobne vysiie pokuty ktore zavysia od druhu priestupku,konkretne jazda bez VP je 10000 v spravnom konani.a to nehovorim o odkloade vodickeho opravnenia,takze nepocuvajte taketo kraviny a radsej nejaky ten rok vydrzte alebo si spravte aspon vodicak na malu moto a budete jazdit oficialne a nie tu machrovat kto kedy a ako utekal fizlom a aky velky frajer bol.
jednoznacna pravda ;)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja si chcem kupit dajaku staru zhnitu skodovecku na pole, ale oco bude asi protestovat :x
(mam 14 :P )
a este otazka, zohnam za nejake 2 litre skodovecku alebo zigulik?

a ktore je lepsie z hladiska tahu a spotreby?
Napísať odpoveď