Zoznam uzivatelov
Zoznam uzivatelov
Mohli by ste trosku prerobit pracu so zoznamom uzivatelov. Napriklad pridat tam vyhladavanie, ze sa da nick napisat a hned ho vyhlada. Dost by to ulahcilo pracu. Diky.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
daj si vyhladať, nájde ti plno príspevkov/tém (samozrejme ak má veľa príspevkov, nováčik čo má jeden post je iný prípad) a potom si daj zobraziť niektorý čo má málo odpovedí aby si ho rýchlejšie našiel. Klik na meno, a máš jeho profil
- Prílohy
-
- hladat.gif
- (21.82 KiB) 369 stiahnutí
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no to je jasne, ale treba sa tam dostat do okola.audiotrack napísal:daj si vyhladať, nájde ti plno príspevkov/tém (samozrejme ak má veľa príspevkov, nováčik čo má jeden post je iný prípad) a potom si daj zobraziť niektorý čo má málo odpovedí aby si ho rýchlejšie našiel. Klik na meno, a máš jeho profil
urcite nie som sam ktoremu chybaju veci zo stareho hojka. nemaslim warez, ale rozne funkcie. zadavanie pohlavia, veku (to nie je az take dolezite)
ale hlavne statistiky, to sa mi fakt pacilo
Mas na mysli rozsireny profil tzv. profil control panel...Veľa modifikácií bolo podľa mňa odstránených kôli vysokej záťaži servera a pochybujem,že sa PCP nahodí späťwill.i.am napísal:no to je jasne, ale treba sa tam dostat do okola.
urcite nie som sam ktoremu chybaju veci zo stareho hojka. nemaslim warez, ale rozne funkcie. zadavanie pohlavia, veku (to nie je az take dolezite)
ale hlavne statistiky, to sa mi fakt pacilo
to je príliš zložité a zdĺhavéaudiotrack napísal:daj si vyhladať, nájde ti plno príspevkov/tém (samozrejme ak má veľa príspevkov, nováčik čo má jeden post je iný prípad) a potom si daj zobraziť niektorý čo má málo odpovedí aby si ho rýchlejšie našiel. Klik na meno, a máš jeho profil