Šu-Do napísal:ako si mozes pamätat ze si nieco presiel 9krat a pod.

Vo Flashpointe som si vytvoril profily so všetkými možnými mojimi prezývkami (až mi došly

), pri datadisku som sa namakal (bol dosť náročný, najmä s dodatočným patchom, kdeboli nepriatelia o dosť mazanejší

), Halfa si pamätám (normálne si to počítam, ako úchyl

- ale baví ma furt), Blue Shift cez jedno leto každý týždeň raz, lebo bolo strašné vedro a nemal som po ruke pôvodný H-L (ako taká menšia satisfakcia, hoci nepodarená), Fallout 1+2 (vtedy frčali medzi môjmi kamošmi, a rátali sme si kto, ako, koľko), Unreal & GTA 1+2 na starom PC (staré dobré časy), CoD 2x a potom ked som zohnal datadisk chronologicky 3x aj s datadiskom, AvP 2 - Easy, Medium a znova Medium (netrúfol som si zapnúť to na Hard), Max Payne 5x furgetive + 1x gradácia obtiažnosti (+4x), Fallout Tactics: BoS - 1., 2. otiažnosť + Though guy 1x obtiažnosť, na Vietcong som mal len jeden týždeň (potom vrátiť), GTA 3 5x - počúval som 4 diskografie hudobných kapiel (prvý krát som nevedel o mp3 prehrávači), GTA - VC ma veľmi nebavil (preto "len" 3x), GTA - SA 3x po sebe len nedávno. E, ale za ten MoH-AA by som som ruku do ohňa nedal.
Voľakedy som na nikoho/nič iné nemyslel, len na hry

(teraz sa hambím za to

).