Cítenie ku mne.
-
undertaker35
Expert
Cítenie ku mne.
Dobrý deň!
Chcel by som sa Vas opytat,alebo skor poziadat o vas nazor co si jedna babenka ku mne mysli.No tak zacnem tym ze kedy si som ju chcel no bohuzial,(nevravim ze ma nechcela) mi povedala ze mi nechce ublizit vtedy som mal take zmiesane pocity nuz teraz neviem co vlastne pre nu som.
No tak zbezne. 1. Vola ma drahy,milacik atd atd
2.Mam rad adrenallinovejsie sporty a jej sa to moc nepaci bo sa boji ze sa zabijem(co ona "zavraj" nechce) 3. Vzdy,ale vzdy ja ne mna mila ani raz nebola povedzme nevludna otravna4. pise si so mnou cez net aj ked ma depku(a tie dalsie zenske vecicky
) 5. stara sa o to ako mi je,ako sa citim 6. Povedzme rada chodi so mnou do mesta(raz som sa jej spital ,ze preco?)keby som ta nemala rada tak ta mam v pitchi 7.Moc som je pomahal ked bola psychicky na dne,povedzme ze stratila svoju vysnivanu lasku a chcela si nieco spravit.Skor si myslim ze ma berie ako svoj by som povedal "butlavu vrbu" alebo naj kamaratku viac v om nevidim.
dakujem za vsetky posty
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na cistom budes jedine a len ked sa jej to spytas. Podla toho co sem pises, tak by v tebe mohla mat skveleho kamarata, no potencialne aj nieco viac. Ak si pisete na nete, tak sa jej skus niekedy spytat ze co si o tebe mysli a ak sa na to chyti a ty ju fakt chces, tak to opatuj. Ale rozhovor je najistejsi 
-
erytrocyt
VIP
Napíšem ti to takto.
Aj ja mám pár/3/ kamarátok čo ma volajú mojko, som pre ne bútľavá vŕba, rady so mnou chodia do mesta, veľmi im pomáham v citovej oblasti a "bijú" ma po hlave napr. za to že som šiel na svojom aute 180 Km/h...
Máme sa radi, no nič viac. Sú to moje 3 naj dievčatá na svete, no chodiť s nimi....ee...
Je otázne čo ty cítiš k tej svojej. Či by si s ňou chcel chodiť a tak...
A či to z jej strany nie je len kamarátstvo... Sakra veď si chlap, také niečo musíš vycítiť
Aj ja mám pár/3/ kamarátok čo ma volajú mojko, som pre ne bútľavá vŕba, rady so mnou chodia do mesta, veľmi im pomáham v citovej oblasti a "bijú" ma po hlave napr. za to že som šiel na svojom aute 180 Km/h...
Máme sa radi, no nič viac. Sú to moje 3 naj dievčatá na svete, no chodiť s nimi....ee...
A či to z jej strany nie je len kamarátstvo... Sakra veď si chlap, také niečo musíš vycítiť
no hej aj ja mam taku ``kamaratku`` ona je totiz moja byvalaa... ale ako rozumieme si tiez stale velmi dobre..ako ``mojko`` atd ma nevola
a ani mi to nechyba ale tiez sa stara z co a ako sa mam..atd..takze by som ti poradil aby si sa jej opytal: Co kumne citis ?
za to nic nedaaas..sa trochu pochlap a opytaj sa jej to. nebud ako ja. 
-
last_knight
Light Professional
suhlasim s eritrocitom. to ze ta vola milacik, alebo ze ma o teba strach ked robis nejaky adrenalinovy sport, este neznamema ze s teba chce mat aj nieco viac ako kamarata. podla mojho nazoru NIE. nechaj to plavat.eritrocit napísal:Napíšem ti to takto.
ps: myslim ze u vacsiny chalanov je nieco podobne ako u teba, aj u mna a to neznamena ze by som ju chcel alebo ona mna.
-
braino.swk
Light Professional
baby potrebuju mat aj dobreho kamarata, niekoho komu sa mozu zverit so svojimi pocitmi, trapeniami... mam kamosku ktora ma vola milacik, dokonca ma aj dost obchytkava a tiez spolu travime dost casu ale ani sam by som s nou nechcel mat viac...
ale mozno to moze prerast do lasky (myslim ten tvoj pripad, ja holku mam) mozno si uvedomi ze si pre nu viac, a ze cely ten cas co sa obzerala po inych si tu bol pri nej, baby si taketo veci dost vazia... no uvidis.. drzim palce
ale mozno to moze prerast do lasky (myslim ten tvoj pripad, ja holku mam) mozno si uvedomi ze si pre nu viac, a ze cely ten cas co sa obzerala po inych si tu bol pri nej, baby si taketo veci dost vazia... no uvidis.. drzim palce
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Cítenie ku mne.
To by sa zislo kazdemu, len niektory o tom nevedia.braino.swk napísal:baby potrebuju mat aj dobreho kamarata, niekoho komu sa mozu zverit so svojimi pocitmi, trapeniami...
Domyslavost sa niekedy vyplaca, ale nie v takomto pripade. Dost veci beries az moc vazne a ako uz bolo spomenute, takto sa k sebe spravaju aj kamarati. Nechaj ju nech sa zorientuje vo svojich citoch a pocitoch a ubezpec ju, ze ked neopätuje tvoje city, ze budete stale taky isty kamarati ako pred tym, pretoze zmiesanost jej citov moze byt vyvolana strachom z toho, ze ta strati. Sak ona keby pociti nieco viac, tak ti da vediet hadam. A kym nie, budete kamosi (mozno cely zivot, keby nepociti nieco viac).undertaker35 napísal:Dobrý deň!Chcel by som sa Vas opytat,alebo skor poziadat o vas nazor co si jedna babenka ku mne mysli.No tak zacnem tym ze kedy si som ju chcel no bohuzial,(nevravim ze ma nechcela) mi povedala ze mi nechce ublizit vtedy som mal take zmiesane pocity nuz teraz neviem co vlastne pre nu som.
2.Mam rad adrenallinovejsie sporty a jej sa to moc nepaci bo sa boji ze sa zabijem(co ona "zavraj" nechce) 3. Vzdy,ale vzdy ja ne mna mila ani raz nebola povedzme nevludna otravna4. pise si so mnou cez net aj ked ma depku(a tie dalsie zenske vecicky
) 5. stara sa o to ako mi je,ako sa citim 6. Povedzme rada chodi so mnou do mesta(raz som sa jej spital ,ze preco?)keby som ta nemala rada tak ta mam v pitchi 7.Moc som je pomahal ked bola psychicky na dne,povedzme ze stratila svoju vysnivanu lasku a chcela si nieco spravit.Skor si myslim ze ma berie ako svoj by som povedal "butlavu vrbu" alebo naj kamaratku viac v om nevidim.
dakujem za vsetky posty
Prajem vela stastia
-
BrainwasheD
Light Expert
-
Runes
Addict
Re: Cítenie ku mne.
az na par mini detailov som zazil toto iste ona bola op rozchode a prezil som s nou pol roka ako opora a butlava vrba ja total rachnuty ona voci mne sympatie tiez zlato atd az jedneho dna prisiel lol a zobral mi ju ona zrazu namna zabudla ja total out po dakom roku som sa v tom sparal a zaver keby som dade zacal tlacit na vztah tak ten vztah by bol a hadam by sme dodnes spolu boli taze skus nanu dako ist a bud bude vztah bud sa to pokasle abo to bude respektovat a nic sa nezmeni moc som ti nepomohol viem ale zalezi od nej ako sa zachova - nepoznam jejj psychologicky profil a neci zazit tie muky co som zazil ja vtedy moj pud sebazachovi bol dade na bode absolutnej nuly zhruba ako by si postavil krasny pieskovy hrad a pride lol z buldozerom prebehne ti cezneho a tebe nema kto pomoctundertaker35 napísal:Dobrý deň!Chcel by som sa Vas opytat,alebo skor poziadat o vas nazor co si jedna babenka ku mne mysli.No tak zacnem tym ze kedy si som ju chcel no bohuzial,(nevravim ze ma nechcela) mi povedala ze mi nechce ublizit vtedy som mal take zmiesane pocity nuz teraz neviem co vlastne pre nu som.
dakujem za vsetky posty
No, tento to povedal dobre! Zbytočne sa máme akokoľvek radi s naj kamoškou ale nieje tam iskra - chémia. Nelúbi ma chemcky a o tom je reč. Takže aj keď bude 20 hodn somnou kždý deň ajtak somnou nebude chodiť iba ma má strašne rada.Aj ja mám pár/3/ kamarátok čo ma volajú mojko, som pre ne bútľavá vŕba, rady so mnou chodia do mesta, veľmi im pomáham v citovej oblasti a "bijú" ma po hlave napr. za to že som šiel na svojom aute 180 Km/h...
-
hornblower
Light Professional
-
Vigor
King
Mam tiez dve super kamaratky, o ktorych viem vsekto a naopak, zdoveruju sa mi ja zase im. A sme priatelia, spravil by som pre ne hocico a viem, ze u nich je to tak isto. Ale mat s nimi dajaky iny vztah to nie. Nie je to nic nezvycajne, ten Tvoj pripad, zeny potrebuju velmi citit niekoho, kt. je pre nich istota. A to su ti velmi dobri kamarati.