Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

studujem na Zilinskej univerzite, byvam na Velkom dieli v bloku C
(kde samozrejme ani nie je rozvod LAN siete a ani wifi tam nechytat), a uroven ako zo sociku, takze nudaaaaa.
aj wc a sprchy su spolocne.
Jedine pozitivum je, ze su tam nove plastove okna (resp. aspon vyzeraju novo), ale i tak je tam sakramenstka kosa...
ale ved pravdaze prvakom nedaju nejaky standard, vsak v dvoch (alebo troch?) blokoch byvaju sami prvaci, a to su tu take 9-poschodove veziaky v kazdom bloku s dvomi vytahmi (ktore samozrejme castejsie nefunguju, nez funguju) a tak.
Takze mojou najvyssou prioritou je teraz preliezt do druheho rocnika, aby som mohol byvat v inom bloku, kde je aspon LANka :D
vcul som tam sam, lebo moj spolubyvajuci musel na chvilu odist (i ked neviem kam, odvtedy sa este neobjavil). Ale presne je to izba C-510, vsetci hojkaci su vitani 8)

//edit: stary prispevok, uz tam nebyvam :D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Mek napísal:Ale presne je to izba C-510, vsetci hojkaci su vitani 8)
mozno skocim na navstevu :D btw ja som blok A-303, taktiez bez lanky a wi-fi som neskusal, ale vraj bez natocenia na blok E by to nemalo ist :( (vraj z bastily ma lan + net len B a tam je pre prvy rocnik iba jedno poschodie)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

chalani kde je asi tak najlepsi intrak v Ba myslim urovnou zariadenia...
Inak ako je na tom Druzba? :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja som bol asi 4dni na intraku , ked som bol na skuske v istom klube. celkom sa mi tam pacilo , lebo s futbalistami ktori tam so mnou byvali mali asi taky bordel ako mam ja doma :D . neni to ako doma , ale ked si clovek zvykne tak to bude dobre. ja so myslim ze to neni nic hrozne. teda aspon za tie 4 dni to bolo dobre :P. uroven toho intraku nebola boh vie aka , ale aj tak som vacsinou iba spal :)
hitman
VIP
VIP

ktory je taky naj intrak v Ba?Mam na vyber Sturak,Druzbu a Mlynsku...
Naj myslim take nieco ze byvanie v pohode ziaden brodel a minimum kradezi :wink:

dik
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj ja sa chystam na intrak, tak ma napadla takato vec, ze ako je to s PC? Berete si kazdy na intrak notebook?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

bolek napísal:Aj ja sa chystam na intrak, tak ma napadla takato vec, ze ako je to s PC? Berete si kazdy na intrak notebook?
Ze vraj lepsi je nejaky starsi comp, lebo notebook je lahko ukradnutelny...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

a ako je to s mladostou?
hitman
VIP
VIP

Sagittarius napísal:Ze vraj lepsi je nejaky starsi comp, lebo notebook je lahko ukradnutelny...
a normalny pc ti neslohnu co :lol: tak isto zoberem do ruky ten ako ntb a poviem ze treba mi ho dat inde :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

hitman napísal:a normalny pc ti neslohnu co :lol: tak isto zoberem do ruky ten ako ntb a poviem ze treba mi ho dat inde :D
kup si notebook s kensingtonom, uzamknes ho o nieco a aspon na chvilku mozes byt v klude
hitman
VIP
VIP

sundevil napísal:kup si notebook s kensingtonom, uzamknes ho o nieco a aspon na chvilku mozes byt v klude
dobry napad idem pozret shopy :D

//tak nic moja rada nema tu dieru na zamok!!!!existuje aj ine riesenie? :roll:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ja osobne by som asi nemohol byt na intraku a vracat sa iba na vikendy domov
sundevil
VIP
VIP

Pedrosino napísal:ja osobne by som asi nemohol byt na intraku a vracat sa iba na vikendy domov
preco? je to vsetko vec zvyku
na intraku som bol sice len 2 semestre, ale boli sme fakt super partia, lebo vsetci prvaci sme boli na jednom poschodi takze sme sa vsetci poznali a bolo to fakt super
na vikendy kto moze chodi domov, lebo to vyjde lacnejsie ist sa domov "nabalit" ako si varit/kupovat jedlo na vikend, a ked obycajne skola konci uz vo stvrtok tak je to pochopitelne, ze na intraku zostava minimum ludi
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

na aky intak? stredoskolsky? otvarak na piwo ti netreba, lebo bude kupovat plechovky (no kto sa bude srat s flaskami, jedina vynimka tmave piwko), a takeveci ajk uterak, zubnu kefku, sracak atd.. s oblieckami a perinami to moze byt indi-vindi, u nas sme mali stále... prezuvky :-)

2Bolek: aj idem na vysku a mam strasnu dilemu ci si kupit NB ci normalnu skrinu. Co sa tyka vykonu, neviem ci NB bude vykryva, a LCD tiez nie je vyhra, no mozes si ho vziat vsade... a na aku skolu ides?
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

sundevil napísal:kup si notebook s kensingtonom, uzamknes ho o nieco a aspon na chvilku mozes byt v klude
Sundevil mozes mi prosim ta objasnit co je a ako funguje ten kensington :?: Dakujem.
sundevil
VIP
VIP

kensington je zamok napr pre notebooky, je to lanko-ocelove so sluckou, ktoru spravis okolo niecoho "co sa neda odniest", napr stol, radiator :) a pod, druhy koniec sa pripoji na notebook a zamkne sa klucom
tymto priviazes notebook a ked ho bude niekto chciet ukradnut, bude musiet bud znicit notebook aby uvolnil zamok, resp. noznicami prestrhinut lanko, alebo ho odniest napr so stolom :D
u nas v robote mame kensingtony povinne, rano pridem, zamknem si notebook o stol a cely den ho tam s cistym svedomim mozem nechat, ak by ho ukradli s tym ze by presekli to lanko tak mi ho nedaju k nahrade, lebo som urobil maximum pre to, aby ten notebook neukradli
je to ako zamok na bicykel :)

nejake obrazky:
http://cz.kensington.com/html/12463.html
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

To je naozaj na intrákoch až také strašné s krádežami? Pýtam sa lebo na intráku som ešte nebýval ale tiež ma to raz čaká tak či sa mám obávať :?
hitman
VIP
VIP

Vesper napísal:To je naozaj na intrákoch až také strašné s krádežami? Pýtam sa lebo na intráku som ešte nebýval ale tiež ma to raz čaká tak či sa mám obávať :?
podla mna uz teraz nie
Sparrow
Light Star
Light Star

sundevil napísal:kensington je zamok napr pre notebooky, je to lanko-ocelove so sluckou, ktoru spravis okolo niecoho "co sa neda odniest", napr stol, radiator :) a pod, druhy koniec sa pripoji na notebook a zamkne sa klucom
tymto priviazes notebook a ked ho bude niekto chciet ukradnut, bude musiet bud znicit notebook aby uvolnil zamok, resp. noznicami prestrhinut lanko, alebo ho odniest napr so stolom :D
u nas v robote mame kensingtony povinne, rano pridem, zamknem si notebook o stol a cely den ho tam s cistym svedomim mozem nechat, ak by ho ukradli s tym ze by presekli to lanko tak mi ho nedaju k nahrade, lebo som urobil maximum pre to, aby ten notebook neukradli
je to ako zamok na bicykel :)

nejake obrazky:
http://cz.kensington.com/html/12463.html
Dakujem velmi pekne za objasnenie zase som o nieco mudrejsi. To lanko vyzera byt prisposobene a je aj patricne hrube nato, aby vydrzalo najazdy nepovolanych osob s noznicami. :) Takyto kensington si mozem kupit v ktoromkolvek PC obchode?
Sparrow
Light Star
Light Star

hitman napísal:ktory je taky naj intrak v Ba?Mam na vyber Sturak,Druzbu a Mlynsku...
Naj myslim take nieco ze byvanie v pohode ziaden brodel a minimum kradezi :wink:

dik
Prave listujem tuto temu a vidim, ze mas presne tie iste intraky na vyber ako ja. Nejdes nahodou na PF UK? Aj ja by som ocenil radu, ze ktory z tychto 3 intrakov je na tom najlepsie, co sa tyka zivota, cistoty, poriadku....
Napísať odpoveď