gamepark je uplne vpohode ja som uplne spokojny zo serverom L2
zatil ked som si chcel zahrat vzdy slo vsetko bez problemov obcas lag ale to raz za 4hodiny. taky 2sekundovy ale inac uplne dobry server .
nepojde to. najprv mi to nechcelo zobrat moj nick a ked som chcel spravit novy account tak mi dali ban na 60min. zato ze som prilis vela mien vyskusal mozem zato ze tam je tolko accountou a nemozem prist na dobre meno? kaslat na nich
nie som si isty ale myslim ze eru mysli(alebo nie:D) vytvorenie postavy...a mozno sa mimlim...najskor
aj tak smola uz je na inom srvr na ziadnom nevdrzi dlhsie ako mesiac:D
deorus: umri nahodou. na niektorych som bol dlhsie ako mesiac ked neviem najst ziadny co by mi vyhovoval na dragone som myslel account. tak mi posli cez ss ale to zas musim stahovat dragon udpate no co uz
Viem ze to bude zniet neferovo
ale egzistuje nejaky program pomocou ktoreho by som si pridal nejake peniaze?
nieco som nasiel na googli ,ale treba daco zaplatit a verim ,ze to je oj3b
Drake napísal:na prachy su questy <- nie uz niesu, rodier odpisal ratmi 2x setky questy, takze mozete ist na Bad Dreams, tam to ma zmysel - ak chcete questovat vyhodne. Tu staci expit na 2-4x hp priesrach [strong type]
a ziaden program neexistuje, co by ti pridal adena
max existuje L2walker = bot, ktory za teba hra <- za ten je banan
ako uplink ja tu nehovoril o Gameparku
questy su vsade a ci ich budes robit je len na tebe
a co sa tyka BadDreams tak to tam bude za chvilu take iste ako na Gameparku
boti su zakazany snad na vsetkych free servroch okrem officu, tam sa to nimi hemzi
hypper napísal:jednoduche riesenie ... chces zabijat z dialky alebo z blizka
aj aj vzdy tak hrajem najprv zdialky aked dojde MP tak nablizku critical a ides.
ale asi na dialku
a chcem sa spitat tie skilly co mam teraz mi ostanu?
aj po prestupaku? na silver ranger?