Byvale lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Byvale lasky

Príspevok od používateľa matus121 »

Neviem, ci takato tema tu uz je a ked hej, tak to asi len nieco konkretnejsie ... no ale ja by som sa chcel spytat, ako to je s vasimi byvalymi laskami. Ako ich beriete. Zostali ste len kamosmi alebo aj nieco viac. Co citite, ked ich vidite s niekym inym alebo naopak, ako sa citite, ked vas ony/oni uvidia s vasimi?
thief596
Light Expert
Light Expert

Re: Byvale lasky

Príspevok od používateľa thief596 »

ako ked ti mam pravdu povedat tak to je dost zvlastny pocit :? tiez mi je trochu blbo ked ju vidim s jej terajsim.. ako prechovavame k sebe taky priatelsky vztah.. ja som od rozchodu s nou nemal ziadnu inu.. a v podstate k nej aj nieco citim...mal som zozaciatku take obdobie ze som ju nenavidel..ale preslo ma to nastastie. :roll: vem ze aj ona stale citi nieco kumne len mi to neve povedat.. ale nezanevri na nu.. nebude to mat zmysel. proste zostante kamarati...z casu na cas jej napis alebo nieco podobne
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

byvale niektore kamaratky ze sa porozpravame a le pri jednej mi to pride fakt luto ze som snov uz neni a ked ju vidim s inym ma zm,iesane pocity a ked ana mna tak to fakt nevim,,..,.,. :wink:
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

ja svojho byvaleho stale velmi lubim a velmi by mi ublizilo vidiet ho teraz s inou...rada by som to s nim skusila este raz, ale neviem, ci to vyde alebo nie....kazdopadne je to niekto, ku komu stale vela vela citim...mozno je to aj tym, ze odvtedy som nemala nikoho ineho...no i keby som si aj ineho nasla, tie city k byvalemu tam vzdy budu....
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

hej svata pravda :cry: tie city stale budu.. mozno sa casom vytratia ale ja som sa rozisiel s kockou pred 5 rokmi a stale je to take....sak vies
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

byvale? myslim, ze som ostal s kazdou kamos, ale uz nie taky dobry..., len taky pozdrav "cau, cau" a sem tam prehodime par slov, aj to sa stretavame velmi malo krat... ale k jednej osobe(byvala posledna), ktoru vidim, tak myslim ze k nej este nieco citim... :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

nho tak umna su vztahy dobre ale spomenu si len ked pruser ked ma problem ako prva pomoc furt ja zozaciatku to bolo blbe a len daka svedomiu som radil spravne ted mi to pride furt luto ze neni moja ale reniesol som sa
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

hehe ..
no dost zvlastne .. ono je to take specialne .. vzdy sa vyskytuju ine pocity.. ale nie je mi to jedno .. ani pri jednej ani pri druhej co ja viem.. opite ma a ja vam poviem co citim :roll:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Byvale lasky

thief596 napísal:ako ked ti mam pravdu povedat tak to je dost zvlastny pocit :? tiez mi je trochu blbo ked ju vidim s jej terajsim.. ako prechovavame k sebe taky priatelsky vztah.. ja som od rozchodu s nou nemal ziadnu inu.. a v podstate k nej aj nieco citim...mal som zozaciatku take obdobie ze som ju nenavidel..ale preslo ma to nastastie. :roll: vem ze aj ona stale citi nieco kumne len mi to neve povedat.. ale nezanevri na nu.. nebude to mat zmysel. proste zostante kamarati...z casu na cas jej napis alebo nieco podobne
nie nie, ja s tym nemam problem :) ... ja som sa to len tak chcel spytat vas. K svojej byvalej "laske"(vlastne som s nou ani nechodil) uz necitim nic a je mi to pravdupovediac aj jedno, ci ju uvidim s inym ... musite to niejak zhltnut a uvedomit si, ze to ma aj pozitivne nasledky, myslim rozchod
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

s niektorymi sa porozpravam a s niektorymi ani nepozdravym.zalezi na okolnostiach za akych sme sa rozisli.ale vacsinou k nim uz nic necitim lebo som ich dlhsie nevidel tak na nich nemyslim a ako sa hovory "zide z oci ,zide z mysle".ale rad by som vedel ako je to u nej :?: :?: :?:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pecko napísal:ale rad by som vedel ako je to u nej :?: :?: :?:
kto by to nechcel vediet?!? :? a co je na tom najhorsie, tak to, ze sa to asi ani nedozvieme
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

MystiQ napísal:kto by to nechcel vediet?!? :? a co je na tom najhorsie, tak to, ze sa to asi ani nedozvieme
a preco vas chlapov zaujima ako je to u nej, ked k nej uz nic necitite? tomu nejak nerozumiem...bud ju mam rad a chcem ju alebo nie...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ahojte..chcem sa spytat co si myslite o niecom takomto.... chodila som s chalanom dva roky ale podviedol ma a rozisli sme sa a chodila som s inym chalanom no kedze som k nemu necitila 100% lasku rozisla som sa s nim... ale mam ho velmi rada a chyba mi..no chodist s nim sa bojim...prosim pomozte mi co mam robit...on ma dokonca uz ani nechce vidiet...vcera sme si boli spolu posiediet boloé njam super a vecer ma odbil a nebavi sa som nou...co mam robit? :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuz stale sme dost casu spolu, no sme velmi dobry kamarati. (zeby to bolo tym ze sme spoluziaci? :) ) Ja k nej stale nieco citim, no nechcem jej to moc davat najavo, lebo ma teraz ine ciele, co sa tyka vztahov. :smt017
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

a preco to s nou este neskusis?preco jej to nedas este najavo?hm? :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lúšťa napísal:a preco to s nou este neskusis?preco jej to nedas este najavo?hm? :(
Vies ide o to ze mi uz par krat dala na javo, ze so mnou nic viac (teda ked neni opita) nechce mat a vzdy som to znasal dost zle... Teraz neviem ci je to lepsie dusit v sebe (odpoved je nie) alebo jej to este povedat...(a riskovat dalsi odfajc) Budem s nou radsej este v kamaratskom styku, ako keby som ju mal uplne stratit.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

jin153 napísal:Vies ide o to ze mi uz par krat dala na javo, ze so mnou nic viac (teda ked neni opita) nechce mat a vzdy som to znasal dost zle... Teraz neviem ci je to lepsie dusit v sebe (odpoved je nie) alebo jej to este povedat...(a riskovat dalsi odfajc) Budem s nou radsej este v kamaratskom styku, ako keby som ju mal uplne stratit.

no ja si mslim ze ona je teraz hrdinkou v tomto robi sa ze ju netrapis ze si len kamart...ale stale ta ma rada...citi k tebe nieco... to sa neda len tak zmazat zo srdca... vzdy tam zostanes...a ona sa len tvrai ze tam uz niesi ale pritom isto si...a ma ta rada :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lúšťa napísal:no ja si mslim ze ona je teraz hrdinkou v tomto robi sa ze ju netrapis ze si len kamart...ale stale ta ma rada...citi k tebe nieco... to sa neda len tak zmazat zo srdca... vzdy tam zostanes...a ona sa len tvrai ze tam uz niesi ale pritom isto si...a ma ta rada :?
Uvidim...
Diki za podporu :wink:
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

no... nastastie som ho este s nikym nestretla, ale asi by som to znasala dost zle... bolo by mi to luto, lebo ho mam este rada :?
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

jin153 napísal:Uvidim...
Diki za podporu :wink:
No nemas zac...ale je to tak ...aj u vas chalanov aj u bab... Neboj..drzim palce :)
Napísať odpoveď