Dedomil napísal:no pozeram ale tam sa bavia o tej co ide na zaciatku. to mam. ale tato nebola ani v soundtrack albume skusal som aj podla tituliek na konci filmu ale nieco mi naslo nieco nie ale to co naslo to nebolo ono
The Grits - My Life Be Like
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
maslo napísal:fakt neviete niekto nazov pesnicky v reklame na roomster?
kt. reklama?? tato?: SIMON WEBBE - Free
alebo tieto?: KR!S + Ron van L. - One Day In YourLife
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZHNiLa_KaCHNa napísal:no a ja zhanam nazov songu z reklamy od nike ... bez na vzduch ...
je taka pesnicka od LUPE FIASCO-DAYDREAMIN, ja potrebujem vedet jak sa vola ten original co sa tam spieva v refrene(nieco with the flowers...) od koho je to a jak sa to vola?dik
Potreboval by som nazov nazov pesnicky , original spieva ramones -blitzkrieg bop, ale pocul som aj verziu ktora je mozna inak prerobena , spieva ju baba ale zaklad je rovnaky, Refren je : AI, OU , Lets go. Vopred velke diky za nazov
xraay napísal:Potreboval by som nazov nazov pesnicky , original spieva ramones -blitzkrieg bop, ale pocul som aj verziu ktora je mozna inak prerobena , spieva ju baba ale zaklad je rovnaky, Refren je : AI, OU , Lets go. Vopred velke diky za nazov
neviem ci ta piesen nieje na soundracku Tony Hawk Pro Skater 3
Vlastne neviem ci tam neni ten ramones alebo ta zena, proste tam je piesen Ai,Ou bohvie...
..prosim nemam ani sajnu ako sa to vola..ale je to hip hop..a je tam melodia zo sladaku Richard Marx - Right here waiting..je to dalo by sa povedat "zamilovana" pesnicka a do toho este spieva aj daka zena...je to naadhera PLS PLS
Švíík napísal:neviem ci ta piesen nieje na soundracku Tony Hawk Pro Skater 3
Vlastne neviem ci tam neni ten ramones alebo ta zena, proste tam je piesen Ai,Ou bohvie...