Láska na prvý pohlad?
ja si myslim, ze laska na prvy pohlad neexistuje... moze sa stat, ze ta dotycny zaujme na prvy pohlad, ale urcite by som to nenazyvala laskou... moze sa stat, ze ked sa ne niekoho pozries, povies si, ze on je sympaticky, ale nemyslim, ze pozriem a poviem - zalubil som sa... jednoducho tomu neverim.... 
Laska na prvy pohlad?
Co presne mate v hlave v momente ked zbadate take dievca o ktorom si myslite ze to je ona?
napriklad: "tej by som dal" ci "uf to je riadna zenska" alebo "velmi pekna/zlata holka"
Cize vychadzam s toho za na prvy pohlad sa este nikto nikdy "nezalubil" do skaredej baby.
Takze ten prvy pohlad bude len vplyv hormonov/vtaka/nadrzanosti.
Co presne mate v hlave v momente ked zbadate take dievca o ktorom si myslite ze to je ona?
napriklad: "tej by som dal" ci "uf to je riadna zenska" alebo "velmi pekna/zlata holka"
Cize vychadzam s toho za na prvy pohlad sa este nikto nikdy "nezalubil" do skaredej baby.
Takze ten prvy pohlad bude len vplyv hormonov/vtaka/nadrzanosti.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Láska na prvý pohlad?
Laska na prvy pohlad existuje, sam som ju zazil, resp. take zatemnenie mozgu na 2 dni, lietal som v oblakoch... Lenze problem je ten, ze dotycna osoba vas ocari zovnajskom a zovnajsok nie je vsetko. Ludia nemaju vytetovane na cele, alebo nenosia na krku cedulku s textom aky su a ci sa k vam hodia. Proste dal som sa s tou babou neskor do reci a nasa konverzacia bola dost bieda, teda akoze bola zlata, usmievava, ale co sa tyka inteligencie a tak, toho vela v hlave nemala. Takze asi tolko.Anielik napísal:Takže páni otázka na vás! ,, Zalúbil som sa do teba na prvý pohľad! Si dievča o akom som vždy sníval. " Je to len PEKNÁ FRÁZA pomocou ktorej chlapci / páni / ohúria dievča / slečnu /, aby si užili a po mesiaci ju odkopnú ako starú plyšovú hračku? Alebo je to SKUTOČNOSŤ a naozaj to tak cítia? Vyjadrite sa!
Máme tu peký príklad: Josh19 a 5-ula
Z jeho strany láska po týždni, no ona ho zatial považuje len za kamaráta.
Je to len jeho taktika, tie dva slová ,, LUBIM TA ,, alebo to tak skutočnosti cíti? ... Ktovie?
Samozrejme su pripady, ked sa prava laska "podari" a dotycni sa k sebe hodia, ale to je 1 zo 100 a pravdepodobne aj menej.
-
johnny171
Star
- Kontaktovať používateľa:
po tyzdni povedat "lubim ta" to je silne slov. spojenie... a myslim si ze vystihuje zensku krasu(vonkajska, napr.postava a face)...
ked sa ten clovek z danou osobou pozna dlhsie(aj vnutro, DUSU)a chodia spolu...., a po mesiaci a viac jej povie ze ju lubi ... tak ma pravdu lebo to citi k nej, ide to z jeho vnutra duse a nie je to ziadna "vzbura hormonov" koli zenskemu zovnajsku...
ked sa ten clovek z danou osobou pozna dlhsie(aj vnutro, DUSU)a chodia spolu...., a po mesiaci a viac jej povie ze ju lubi ... tak ma pravdu lebo to citi k nej, ide to z jeho vnutra duse a nie je to ziadna "vzbura hormonov" koli zenskemu zovnajsku...
-
r4wMUnt34q
Star
Laska na 1. pohlad
Ono ludia su vseliaky. Su aj taky, co po tyzdni zistia, ze toho druheho lubia a naozaj ho lubia, lebo vedia co chcu a ten dotycny to vsetko ma (ide o detaily spravania a vystupovanie, rozmyslanie, humor atd.), ale takych je podla mna malo..
-
Carver11
Light Star
nemyslim si, ze laska na prvy pohlad existuje, skor je to taka fyzicka 'laska'...ale casto sa to potom 'rozsiri' aj na tu dusevnu...nehovorim, ze vzdy, ale mozne to je...samozrejme si ale myslim, ze predsalen je na tom cosi aj od zaciatku...ved chemiu neoklames...len by potom slova 'lubim ta' nemali byt take umele a v nevhodnom case
-
r4wMUnt34q
Star
Lenze laska na prvy pohlad je, ze sa do niekoho na prvych dajme tomu 1 az 5 pohladov zalubis. Je to sice len fyzicke, ale je to laska na prvy pohlad. Ty asi myslis, ze prava laska na prvy pohlad neexistuje. Ani v tom nemas pravdu, lebo ako som uz vravel, tak velmi zriedka sa najdu dvaja, co sa na prvy pohlad zalubia a hodia sa k sebe.
A lubim ta by malo nasledovat az ked sa spoznaju a zistia, ze sa k sebe hodia, lebo do vtedy je to len fyzicke. Hoci verim, ze su aj ludia, ktory su toho schopny aj po 1 az 5 pohladoch (povedat osobe, ze ju lubia)..
A lubim ta by malo nasledovat az ked sa spoznaju a zistia, ze sa k sebe hodia, lebo do vtedy je to len fyzicke. Hoci verim, ze su aj ludia, ktory su toho schopny aj po 1 az 5 pohladoch (povedat osobe, ze ju lubia)..
-
midnight_man
Guru
all
viete ako sa hovori,,, jedina laska je laska na prvy pohlad pretoze druhy pohlad rozptyluje
.. ale nie fakt,, kazdy kto ma skusenosti vie ze laska na prvy pohla ,bola,,je a bude vzdy.. proste ked ste sa na svoju druhu polovicku pozreli,,alebo sa mozno este len v buducnosti pozrete tak uvidite,,sakra toto je ta prava 
-
midnight_man
Guru
all
no jo hh behal som po starych temach a volako ma zaujal nazov ani som si neprecital,,iba teraz ze sa jedna o teba5-ula napísal:sranda ze ste tu rozobrali nas "vztah s joshom..hehe josh je skvely chalan len akosi nema stastie...ale je skvely..
-
cTn
Medium Expert
Drzim palcekyp4ra napísal:Ja si myslim, ze je to mozne. Uz nemam 15 rokov, ze si dam 2 citrusy a som zalubeny do prvej peknej baby, kt. vidim. Napr. minuly tyzden sa mi stalo nieco, co by som sam necakal. Na Slovensko prisla jedna moja kamaratka (Slovenka zijuca v slovenskej dedine v Srbsku) s jej kamaratkou. Od pondelka sme boli spolu cely tyzden. Uz v pondelok sa medzi nami nieco udialo, cize to prve ocarenie uz preslo. Potom som s nou bol cely tyzden, vzdy, ked sa dalo. Ona vcera isla domov. Zistil som, ze je to dievca, s kt. by som chcel skusit nieco viac, i napriek tomu, ze nas deli dialka (cca. 450km). Ona ma 22, ja mam 22. Nie sme uz male deti a mame pod. zmyslanie. Ked sa inak neda, tak jej volam denne, piseme si a chystam sa za nou do 2 tyzdnov najneskor aspon na vikend. Mozno sa mylime, mozno nie, ale kazdopadne si myslim, ze laska na prvy pohlad existuje (aspon teraz som sa o tom presvedcil), ale nemozem este povedat, ze ju lubim. To je podla mna vzacna veta a nehovori sa to kazdemu, kazdy den.