Potrestana neskutocna drzost ...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
napadne mi to pripomina RhapsodySaq.utd napísal:nevie niekto jak sa vola tata pesnicka ?
http://video.google.com/videoplay?docid ... s+vs+boxer
Ak by bol zostal tam tak by tých údenáčov odviezla záchranka, bol by to vytvorený rasový problem.Retne napísal:Neda mi to preco sa s nimi len tak zahral, preco ako howoris nedal do uderov vacsiu razanciu , ved mu je*ol do holky! Mal tam ostat pri nich aspon este minutu a opriet sa viac do toho a bol by som spokojny!
coo..hehe ludia oka viem spravilo vam to radost...i mna to tesi
ale zeby im nejak nalozil to nemozem povedat...Take reci co som si precital no mam dost..jeden tvrdi ze je to jeho kamos co ho pozna a je zo stareho juhu a je kickboxerista..a druhy zas ze ho pozna z icq..ci co...dalsi zas ze to bolo v telke a nikto to pritom nevidel...dalsi zas ze to neni boxerista lebo nema take drzanie tela..ale co myslis ze hned nasadi ruky pred tvar a tak pojde do nich...co ti ebe jak to mozes vediet, v takom soku v tej rychlosti...hehe deeeti prestante ... Vieme o tom videu to ze su to cigani a jeden sa vola MISO..hahah...no neviem myslite ked by to natacal cigan daky...ze by sa to dostalo na internet ? 
No moj názor k tomuto videu:
Ten chlapík urobil dobre, bránil svoju kamárátku.Bolo vidiet že tie údery nerobí prvý krát.ALE čo ma zarazilo je to že dal vela údérov a oni až potom padli.Na človeka ktorý robí napr.Box alebo Kickbox mal trocha slabší úder.
Alebo si bol vedomý toho že má navrch a nechcel im velmi ublížit.
A to nevravím ako amatér, lebo v Bojových Umeniach sa vyznám
Ale aj tak, je jedno či slabo či silno udrel, svoj efekt to malo
Ten chlapík urobil dobre, bránil svoju kamárátku.Bolo vidiet že tie údery nerobí prvý krát.ALE čo ma zarazilo je to že dal vela údérov a oni až potom padli.Na človeka ktorý robí napr.Box alebo Kickbox mal trocha slabší úder.
Alebo si bol vedomý toho že má navrch a nechcel im velmi ublížit.
A to nevravím ako amatér, lebo v Bojových Umeniach sa vyznám
-
peterkozel
Medium Professional
hmm to preto lebo nasi kakaovy priatelia su tak casto bity ze im to iz nic nerobiCarlos67 napísal:No moj názor k tomuto videu:
Alebo si bol vedomý toho že má navrch a nechcel im velmi ublížit.![]()
A to nevravím ako amatér, lebo v Bojových Umeniach sa vyznám![]()
Ty si dementschw33k napísal:ze ja nemam stastie na take "super fighty"![]()
Ja som raz taku chopil od boxera, a nebolo mi do smiechu, ze som zazil 'super fight'. Som bol tak rozbity ze az...ma ambulancia zberala zo zeme no nebudeme to tu predsa rozpisovat...
Inac kto to video vlastne natocil? Je to na SVK ci CZ, ci niekde inde? A nieco mi na tom nesedi, akoze nahodne to niekto natocil alebo co?