Dneska rano pri srani som v vcerajsom Novom Case cital, ze Markiza (alebo presnejsie jej majitel, a pod.) pripravuje novy projekt:
Cesko - Slovensku TV.
No myslim ze by mala uspech asi len v SR, cesi mozu j***t slovensku rec v TV (s casti aj preto ze nerozumeju hlavne mlady).
Si zober napriklad Ocko tiez to je CZ/SK a pomer relacii po slovensky a cesky nie je ani zdaleka 50:50.
Ale inac podla mna, keby TV mala dobre filmy ake mozme vidiet na Markize, Nove a obcas aj na Jojke (teda dobre filmy, nie niake stare zaprasane, nizkorozpoctove ) tak by mala uspech.
Markiza to uz dost posrala stou relaciou Nora a Brano a tie nemasne relacie co davaju a polka moderatorov poodchadala do Jojky alebo do STV
okonenipica napísal:Neni Ocko nahodou hudobna TV ??
Ale inac podla mna, keby TV mala dobre filmy ake mozme vidiet na Markize, Nove a obcas aj na Jojke (teda dobre filmy, nie niake stare zaprasane, nizkorozpoctove ) tak by mala uspech.
Ocko je hudobne tv a ja to pozeram rad
//Pouzivaj "Uprav" a ak nemusis, nepis hrubym. kinjeril(1. upozornenie)
Neviem co tu riesite Brano a Mora je sledovana show. Keby to nik nekukal, urcite by to radi dali prec Ale ked sa to Slovacu paci, tak nech
A moderatori ? Tak tomu sa musim zasmiat. Zo svojho dorastenca moderatorov hra akurat tak TA3. Vsak moderatori sa striedaju, to je normalne... Joj a STV ma zas tiez niektorich moderatorov z Markizi Hento bola zbytocna veta
Ano OCKO je hudobna TV avsak su tam aj relacie ako napriklad baraz, flash in, pop almanach, knokaut a bude ich isto viac len nejak nepamatam nazvy.
A tie su moderovane.
nora a brano ma vysoku sledovanost lebo to my blbi ludia pozerame (ja osobne som videl jednu cast a podla mna fiasko aj ked brano by povedal ze aj tak to budem pozerat )... no a k teme: slovensko ceska tv by bola podla mna v pohode vec uz iba kvoli tomu aby sa medzi nasimi narodmi neprehlbovala priepast a napriklad aby este nase decka vedeli cesky aspon tak dobre ako my
Vesper napísal:nora a brano ma vysoku sledovanost lebo to my blbi ludia pozerame (ja osobne som videl jednu cast a podla mna fiasko aj ked brano by povedal ze aj tak to budem pozerat )... no a k teme: slovensko ceska tv by bola podla mna v pohode vec uz iba kvoli tomu aby sa medzi nasimi narodmi neprehlbovala priepast a napriklad aby este nase decka vedeli cesky aspon tak dobre ako my
jo markiza je trapna jedine co tam pozeram su susedia
neviem, este som o tom nepocul, okrem toho neda sa vsetkemu verit co sa cita v Novom case, takze to treba najskor overit.
ak je to pravda, tak potom sa ukaze aka bude.
Skor keby STV 2 sa viac snazilo malo by este lepsie veci ako doteraz. I ked musim uznat ze sa celkom da. Je tam dost slovenskych filmov a inscenacii a serialov starsej tvorby.