Installing Gentoo
-
mastermind
VIP
Installing Gentoo
zdravicko.
stiahol som si gentoo livecd a skusil som nainstalovat tuto distribuciu pomocou gentoo installera.
nakonfiguroval som sietove pripojenie, vybral particiu, vybral som si balicky ktore som chcel, spustil instalaciu a... nic. ostalo to stat hned pri statuse preparing.
stretli ste sa niekto s podobnou situaciou pri tejto distro?
stiahol som si gentoo livecd a skusil som nainstalovat tuto distribuciu pomocou gentoo installera.
nakonfiguroval som sietove pripojenie, vybral particiu, vybral som si balicky ktore som chcel, spustil instalaciu a... nic. ostalo to stat hned pri statuse preparing.
stretli ste sa niekto s podobnou situaciou pri tejto distro?
-
funThomasik
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
skus si vybrat ine baliky na nainstalovanie. Mozno niektory z tych Tebou vybratých je pokazený a preto to zamrza.
Aspon mne to tak pomohlo pri instalacii jednej distribucie, ked mi stale hlasilo nejaku chybu.. hash instalacneho CD/DVD sedel..
..inak som na linux absolutna lama, takze to treba brat s rezervou..
Aspon mne to tak pomohlo pri instalacii jednej distribucie, ked mi stale hlasilo nejaku chybu.. hash instalacneho CD/DVD sedel..
..inak som na linux absolutna lama, takze to treba brat s rezervou..
-
funThomasik
Light Star
-
mastermind
VIP
-
jamess
Light Professional
a je nejaky rozdiel medzi manualnou a automatickou? resp. nebude to tazke na mna ked som v linuxe UPLNE novy?q-parser napísal:Hm, a fakt to "stuhlo"? Nepripravovali sa len potrebne zavislosti? Niekedy to dlhse trva. Gentoo som vzdy vyhradne instaloval manualne, tak som sa s podobnymi problemami nestretol. Ak ti nie je cas drahy, vyskusaj tak.
no automaticka nevie co budes a co nebudes potrebovat takze ti tam nainstaluje to nutne a potom este veci ktore si misli ze budes vyuzivat. takze tam toho budes mat viacej a moze sa stat ze nejaky ten programcek ti bude chybat ale to sa da vzdy doinstalovat.jamess napísal:a je nejaky rozdiel medzi manualnou a automatickou? resp. nebude to tazke na mna ked som v linuxe UPLNE novy?
obtiaznost manualnej instalacie zavysi viacej od distribucie ako od samotnych znalosti. (este vzdy je tu napoveda