7900GT vs. 7950GT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: Chladenie na grafe klasika, je to Inno3D. Bedna ma klasicke chladenie, cize von.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

uplink napísal:jjj jj kupim si VGA za 20k [tolko stala brachova ked sme ju kupovali] aby som na nu mohol za dalsich 4k dokupit chladenie. Dakujem neprosim. A water cooling ide paradne na nervy, stale sa od tial odparuje kvapalina. Sorry ale ja som normalny uzivatel, niesom hardware freak. Proste co som max ochotny spravit je ze kupim tichy airflow a tym to hasne. Argument ze si kupim water block na VGA ku svojmu watercoolu je za 0 bodov. Proste ked sa ATi neukludnia s teplotami nebude to moc good. Btw. som zvedavy kolko Ti vydrzi...;).

P.S.: Odpust mi ze Ta urazam, ale Tvoja arogancia nema hranic a ja ju od sadial citim, mozno je to len moja choroba ;)...Tak sa na mna nehnenvaj :) :D :P
Skoda slov zakladat tu ohniky.
Poznas aceleroX2 chladic ? Stoji menej ako liter ...
Ak nie tak je to dost velka skoda lebo prave ten som mal istu dobu doma sice teploty neboli take uzasne ako s Iceq3 silenceron no ten chladic bol bozsky tichy ...
Ad vodnik nikomu nenutim vodne chladenie ani som ho tu nikde nespomenul.
Ad doplnovanie kvapaliny jeden velky rofl .. ak mas dobre ustesnene hadicky tak je to par mililitrov za mesiac .. spytaj sa tomaseho ten ma vodnika tiez uz nejaky ten rocik ....
Ad x1900... skor ma prekvapuje ze ta ta karta vysla tak vela a ze si ochotny tam trpiet ten hnusny stock chladic :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nie ja bracho a keby si cital vyssie tak vies ze mam skusenost s tym chladicom, ale len na nvidii, takze daco podobne sa da cakat aj na ATine. Avsak tema je o stockovanej ATi pre endusera afaik nie pre pc freaka. Kasli na to bez zalozit do sekcie bazar ze predas tuto atinu za 30k mozno ju niekto kupi. A nezabudni uviest ako argument ze v tescu stoji tiez 30k...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Nie ja bracho a keby si cital vyssie tak vies ze mam skusenost s tym chladicom, ale len na nvidii, takze daco podobne sa da cakat aj na ATine. Avsak tema je o stockovanej ATi pre endusera afaik nie pre pc freaka. Kasli na to bez zalozit do sekcie bazar ze predas tuto atinu za 30k mozno ju niekto kupi. A nezabudni uviest ako argument ze v tescu stoji tiez 30k...
Prosim ta co to trepes ? Tebe uz vazne asi preplo ... :lol:

Spat k teme .... Kup si 7900GS ma velmi dobry pomer cena/vykon a po voltmode jadra ((vlastne iba dosiahnutia standardneho napatia na jadre ake ma GTX-ka v 3Dmode )) nieje problem jadro vyhnat na frekvencie 7900GTX karticiek :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

jjj napísal:Prosim ta co to trepes ? Tebe uz vazne asi preplo ... :lol:

Spat k teme .... Kup si 7900GS...
Lebo to tu ctihodny misokgb uz na prvej strane nepisal, len vsetci nanho kaslu, za tu cenu cool karta :wink:
SOLlD
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SOLlD »

jjj napísal: Ak xces kupit skutocne dobru karticko s najlepsim pomerom cena/vykon kup si 7900GS :wink:
No neviem...za nieco vyssiu cenu mas ATIX1900GT ktora je vykonovo uplne niekde inde....kukni si recenziu na nu a zmenis nazor...najdes tu:http://www.ddworld.cz/graficke-karty/79 ... vidie.html
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SOLlD napísal:No neviem...za nieco vyssiu cenu mas ATIX1900GT ktora je vykonovo uplne niekde inde....kukni si recenziu na nu a zmenis nazor...najdes tu:http://www.ddworld.cz/graficke-karty/79 ... vidie.html
za malicko peniazkov navyse mas nv 7900GTO 512 ... a takto mozme pokracovat az k x1950xtx :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

misokgb napísal:Lebo to tu ctihodny misokgb uz na prvej strane nepisal, len vsetci nanho kaslu, za tu cenu cool karta :wink:
pozor, vsetci nie. si jeden z mála čo do toho vidí, ale ostatné nicky si necham pre seba. :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

GTO 512MB 8853,6Sk s DPH http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8663735

Samozrejme tu podtaktovanu 7900GTX som si zmylil s GTOckou... V tejto cenovej kategorii co on zhana ta GS, ak by si trosku doplatil tak mas toto delo, ale na hranie staci aj ta GS, pretoze ako tu bolo spomenute "este trosku priplat", tak priplacat mozes az do aleluja a skoncis pri CF 1950XTX :D
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

ked chces na 7900GS dobru cenu tak dobra volba je toto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6511 a ak ti ide o vykonnu 7900GS tak potom toto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;6363
Napísať odpoveď