MU Brno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

MU Brno

Príspevok od používateľa ades »

No vzhladom na to, ze v poslednych dnoch som tu nasiel viac ludi, ktori su na MU v Brne, som sa rozhodol zalozit topic o skole. Piste co vam vadi, co vyhovuje, kde byvate, mozme spravit nejaky meeting :D
Patri sa aby som zacal takze: nevadi mi nic, akurat kopa uciva (LF) a byvam na Tvrdeho (vraj byvaly blazinec) :lol:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

ja som prvak na FI...ako zatial celkom v pohode, ale byvam trosku daleko - Komarov Sladkeho. je tam trosku malo informatikov, ale sa mozno prestahujem.

inak spokojnost, ale teda spoznat nejakych ludi ide tazko, lebo je nas v prvaku asi 600 ci 700. :roll:
ades
Guru
Guru

no my to mame lahsie: len asi 450 :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Byvam na private a v skole (FI) sa tohto roku budem vyskytovat velmi velmi sporadicky (ako aj po ine roky :-D) a ked boh da tak spravim 15 kreditov a budem v druhom semestri :-)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Byvam na private a v skole (FI) sa tohto roku budem vyskytovat velmi velmi sporadicky (ako aj po ine roky :-D) a ked boh da tak spravim 15 kreditov a budem v druhom semestri :-)
v poslednom case sa dost take rozmaha...na prvej prednaske z matiky bolo asi 500 ludi v dvoch salach...dnes bola tretia a bolo nas dokopy asi 100... :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sice na tu skolu nechodim, ale byvam tu tiez, tak mam jednu otazku na vas. Ked sem cestujete, tiez mate tak preplnene vlaky? :smt097 :smt097
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

a co takto to rozsirit na vsetkych co sme v Brne? ja som na FIT VUT 8) a byvam na opacnom konci mesta :D ale stretko by som bral...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Sice na tu skolu nechodim, ale byvam tu tiez, tak mam jednu otazku na vas. Ked sem cestujete, tiez mate tak preplnene vlaky? :smt097 :smt097
nie, pretoze cestujeme ako inteligenti - tzn. mimo spicku ;-)
ades
Guru
Guru

p4ra napísal:Sice na tu skolu nechodim, ale byvam tu tiez, tak mam jednu otazku na vas. Ked sem cestujete, tiez mate tak preplnene vlaky? :smt097 :smt097
ano lebo inokedy mam cvika :lol: ale kedze vzdy nahodim taktiku "velky batoh" tak sa predieram ulickou a za mnou cely rad ludi :lol: vtedy najdem miesto vzdy :D
tomo.za
no jasne, sry :D pls admini, zmente teda nazov temy na nieco prijatelne :) dakujem
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

V podstate je mi to aj jedno, ci je preplneny, lebo ja nastupujem v NZ, to je len 2. zastavka vlaku, takze sa to da. :P Ale ide o to, ze potom, ked sa chcem ist najest do jedalneho alebo si odskocit, je to pain!!! :)

No stala sa mi vdaka tomuto aj super vec. Vcera som isiel teda sem do Brna. Prisiel som na vlakovu, ze si kupim listok, ale v NZ samozrejme plno ludi a len 2 medzinarodne pokladne a 1 vnutrostatna. Nemal som sancu, tak som si vybral peniaze, ze si kupim listok vo vlaku. Nastupil som spokojne, vybalil notebook a zacal pozerat film. Prisiel ten chlapik, co kontroluje listky, ja uz som vytahoval penazenku, ze si kupim a chlapik nic, proste, ani sa ma nepytal na listok, nic, isiel dalej. Hovorim si, ze ake super. Ale urcite pride neskor.. No nic sa nestalo az po Breclav. Potom som si povedal, tak teraz uz som v ..., ved Cesi to pojdu pozriet. Ale vlak bol tak preplneny, ze sa im asi nechcelo chodit, tak som prisiel az z NZ do Brna zadarmo, namiesto 400 SK. ;)
Diana
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Diana »

Ja som tiez z muni a nemam sa na co stazovat :P akurat mi je obcas trochu smutno :oops: ale v podstate je tu skoro vsetko moc fajn :twisted:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

No ludkovia.. Ked je tu taka tema.. otazka dost blba.. asi uz aj poznam odpoved/nie dostane sa skoro kazdy ale je sa tu tazke udrzat/
Je tazke sa tam dostat?
Ako myslim primacky... atd..
ades
Guru
Guru

atrey napísal:No ludkovia.. Ked je tu taka tema.. otazka dost blba.. asi uz aj poznam odpoved/nie dostane sa skoro kazdy ale je sa tu tazke udrzat/
Je tazke sa tam dostat?
no podla toho kam by si chcel:) ale v kazdom pripade plati ze by bolo the best si zohnat knihu modelovych otazok ktore fakulty vydavaju a zariadit sa podla toho... ono tazke je vsetko ale nie pre kazdeho
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal:No ludkovia.. Ked je tu taka tema.. otazka dost blba.. asi uz aj poznam odpoved/nie dostane sa skoro kazdy ale je sa tu tazke udrzat/
Je tazke sa tam dostat?
pokial na danej fakulte uznavaju SCIO testy, prip. sa robi test vseobecnych predpokladov tak je to velmi izy.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Diana napísal:Ja som tiez z muni a nemam sa na co stazovat :P akurat mi je obcas trochu smutno :oops: ale v podstate je tu skoro vsetko moc fajn :twisted:
no to cloveku byva, ked je tak daleko. ja byvam solo na intraku, takze niekedy je mi dost otupno...ale 'that's why god invented the Internet and the ICQ'
:roll:
Je tazke sa tam dostat?
prijimacky neboli nejaky velky problem podla mna...ak to porovnam napriklad s FIIT STU v Bratislave, tak toto bola prechadzka ruzovym sadom :wink:
ades
Guru
Guru

Carver11 napísal:prijimacky neboli nejaky velky problem podla mna...ak to porovnam napriklad s FIIT STU v Bratislave, tak toto bola prechadzka ruzovym sadom :wink:
njn to som pocul ze fiit bol zabijak:D
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:njn to som pocul ze fiit bol zabijak:D
dobre si pocul. ja som maval iba informatiku na gymnaziu jazykovom,takze na tie priklady z informatiky som pozeral ako tela na nove vrata :oops:

aspon z matiky som uhral nejake body. aj tak som sa tam nedostal na prvy raz. az na odvolanie. ale nakoniec som sa rozhodol pre Masarnu :smt023
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

t0m4s3 napísal:pokial na danej fakulte uznavaju SCIO testy, prip. sa robi test vseobecnych predpokladov tak je to velmi izy.
? nechapem what is SCIO testy?? a aky je test vseobecnych predpokladov?
ades
Guru
Guru

Carver11 napísal:dobre si pocul. ja som maval iba informatiku na gymnaziu jazykovom,takze na tie priklady z informatiky som pozeral ako tela na nove vrata :oops:

aspon z matiky som uhral nejake body. aj tak som sa tam nedostal na prvy raz. az na odvolanie. ale nakoniec som sa rozhodol pre Masarnu :smt023
heh, spoluziak robil na fiit, zo 100 bodov ziskal 40 v teste a 30 lebo bol cele detstvo na abńglickyh skolach (jeho otec je diplomat) v korei a teraz na cypre
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal:? nechapem what is SCIO testy?? a aky je test vseobecnych predpokladov?
scio testy su nejake medzinarodne testy na matiku ci informatiku ci tak nejak...nieco ako certifikat...ked mas to, tak nemusis robit testy studijnych predpokladov...ale ak sa mylim, opravte ma...

a test studijnych predpokladov je nieco podobne, ako stardandny IQ test...logika, vseobecny prehlad a tak...to som robil, takze to viem presne 8)
Napísať odpoveď