SMS notifikacia na mail
SMS notifikacia na mail
Rozmyslal som nad tym, ci sa neda nejako spravit sms notifikacia, napr. na gmail. Tak sa chcem spytat, ci by sa nedal vyuzit SMSBomber (aspon by sa to trosku zuzitocnilo
) Cize ak by som prijal mail, tak by mi prisla jedna sms "bomba". Tak by som vedel, ze mi prisiel novy mail. Nedalo by sa to nejak spravit? 
Ak chces notifikaciu na gmail, tak jedine a asi najjednoduchsie riesenie by som videl v zalozeni konta na orangeportal.sk, registracii Tvojho mobilneho cisla, nasledne treba povolit funkciu notifikacie. Na gmail.com si potom zase nastav preposielanie vsetkych sprav na prave tuto novu schranku na orangeportali. Sice po case sa Ti tato schranka zaplni, ale ak ju budes priebezne mazat.. nane problem. 
ja som si to s tým orangemailom a gmailom tiež spravil a trt mi to ide.. neviem prečo
.. nepreposiela.. asi som tĺk..
sms notifikáciu má aj tmobile, ked si aktivuješ u nich mailo [email protected] za 15,90Sk (ci tak nejak) na mesiac .. v cene máš jednoduchú notifikáciu, a za cca42 Sk máš lepší balík..
a sms bomber asi neejde.. kua to by sa dali aj sms posielať na mobili zadara.. a to ide len z orangeportalu na orange a zo sms.ac a agentsms, jedna denne do oboch sieti.. mám len icq bomber .)
sms notifikáciu má aj tmobile, ked si aktivuješ u nich mailo [email protected] za 15,90Sk (ci tak nejak) na mesiac .. v cene máš jednoduchú notifikáciu, a za cca42 Sk máš lepší balík..
a sms bomber asi neejde.. kua to by sa dali aj sms posielať na mobili zadara.. a to ide len z orangeportalu na orange a zo sms.ac a agentsms, jedna denne do oboch sieti.. mám len icq bomber .)
Hm, no mne to facha bez problemov.
Ta sms notifikacia z orangeportalu ti nefunguje, aj ked posles mail na adresu [email protected], alebo ked posles mail na [email protected]?