Kód: Vybrať všetko
http://video.google.com/videoplay?docid=2810170922897779466&q=Pride+FC%27s+Deadliest+KOs+MMA+Pride+FC+UFC
Kód: Vybrať všetko
http://video.google.com/videoplay?docid=2810170922897779466&q=Pride+FC%27s+Deadliest+KOs+MMA+Pride+FC+UFCCopy that ... kvoli jeho zapasom a neskor zapasom Ignashova som bol ochotny nespat celu noc- ostatne som si nahraval.Švíík napísal:btw aj tak nik nebude uz taky ako Jerome " jeronimo " Le Banner
Teoreticky je to mozne- obaja si este sem tam zabuchaju. Hunta budes moct vidiet 21.10. v Las Vegas na akcii THE REAL DEAL, kde nastupi proti Butterbeanovi. BTW. tu mas nieco sladke na nazhavenieŠvíík napísal:Nevies nahodou co je s Markom Huntom? Nepocut o nom nic a ja proste este stale dufam ze by s Jeromom mohli zohrat aspon jeden , z tych neskutocnych zapasov , co mali
co to presne bolo ? Mi to pripominalo zapas o francii medzi Jeromom a Cyrilom Abidi(om) , to uz nebolo K1 o technike ale skor streetfight ...Tomasito napísal:tu mas nieco sladke na nazhavenie
To prve video bol zostrih z vyberu roznych zapasov. Mark vs. Jarome... jj, krasne zapasy- ako ked do seba celne narazia dva kamiony : ) A kde to sledujem? Tiez Eurosport a potom co sme si s chalanmi medzi sebou sem tam povymienali rozne VHS/DVD.Švíík napísal:co to presne bolo ? Mi to pripominalo zapas o francii medzi Jeromom a Cyrilom Abidi(om) , to uz nebolo K1 o technike ale skor streetfight ...![]()
Naozaj strasne nadherne zapasy mavali ti dvaja ( hunt v banner )
Inak kde sledujes tieto nove fighty ? Moj satelitny pristup mi dovoluje maximalne tak europort ...
Nieje je to aj nete niekde ?
jj ti "mali" thajci su super .. boakaw pur-pramuk a kaoklai kaenorsig su ich menaŠvíík napísal:hej jasne je to ono , bola to proste strasna petelica
Aj prva a ta druha uz bola doslova skareda![]()
tie naskocene kolena to strasne sa mu darili, ked vyhral titul k1 final 2-3 * ak sa nemylim
A jemu proste kolena ili stale , aj v klinchy .. no a ete jeden je fajny meno tazkepro pramuk alebo tak nejako, maly tmavy chlapec s devastovymi usami, ale ako on rozdava highkicky , tak to jedine peter aerts za mlada
jj pekne si este naskocil a celu holen mu cez tvar natiahol ... no proste krasaŠvíík napísal:ak sa nemylim tak myslis okamih ked Mighty Mo uz natahoval na svoj standartny megahak , ktory natahuje az od chrbtaa vtedy mu holenou natiahol na krk ci kde presne ho trafil , to bola tiez supa , spadol Mighty Mo ako skladacka