rande na slepo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

rande na slepo

Príspevok od používateľa last_knight »

uz niekto z vas absolvoval nieco taketo :?:
co si o tom myslite (funguje, nefunguje) :?:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Absolvoval. Vyslo aj nevyslo. Zavisi od osoby. Nemam rad tiche osoby, cize s takymi to moc neslo. Ked su holky ukecane (ale samozrejme maju co povedat k veci), tak to funguje bez problemov.
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

Ja som bola 2krat.1krat to bolo divne lebo ten chalan mi odpovedal tak jednou vetou a ja som rozpravala cely cas a neskor som uz nevedela o com a potom prisiel jeho kamos a ten to ,,zachranil"- rozpravala som sa s nim a nakoniec som s nim celkom fajn kamaratka az do dnes.
2krat to bolo uplne nieco ine ten chalan bol super no skoro som sa aj do neho ,,buchla" ale nakoniec sme zostali iba kamosi.
No ja si myslim ze je to celkom sranda sa stretnut s niekym na slepo lebo nevies co ta caka a mas novy zazitok. :) :P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

raz som to absolvoval :) a odvtedy uz nechcem take :D bola to hroza s tou holkou som nemal o com hovorit proste 0 bodov ...

/edit aaa este som si spomenul ze raz kamos na strednej potreboval 4teho lebo siel na rande a ta holka si brala este kamaratku :) tak sme tam dosli bolo to celkom vpohode az nato ze som sa najviac bavil s tou holkou co sa pacila jemu :D obcas je to aj good ale najlepsie je to tak ako povedal audiotrack spoznat cloveka ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to somarina... ľudí treba spoznať, a to trvá niekoľko dní/týždňov. Je úplna sprostosť že: "počuj čaja, nepoznám ťa, ale chcem ísť s tebou na rande, ideš?"

//edit: až potom ma napadlo, že som vlastne neodpovedal. Takže: áno, absolvoval, a tie riadky hore som písal z vlastnej skúsenosti
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

audiotrack napísal:je to somarina... ľudí treba spoznať, a to trvá niekoľko dní/týždňov. Je úplna sprostosť že: "počuj čaja, nepoznám ťa, ale chcem ísť s tebou na rande, ideš?"

//edit: až potom ma napadlo, že som vlastne neodpovedal. Takže: áno, absolvoval, a tie riadky hore som písal z vlastnej skúsenosti
Suhlasim. Inac podla mna aj bez skusenosti by sa dalo prist na to, ze je to viac-menej na nič+taká baba, čo by sa mne mohla páčiť by určite na také rande nešla..

On-topic: Zažil som to, keď som mal 16.. Ale bol som s kamosom a tie baby boli tiez 2.. Vtedy som nebol taký výrečný, ale aj tak to nestalo za to, lebo fyzicke sympatie pod bodom mrazu a smiali sa na kazdej blbosti, take uchychunane.. Proste bieda :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Uz nikdy v zivote :D strasna vec ( 16 rokov som mohol mat :) )
Moj mudry kamarat si pisal s jednym dievcatom dlhsiu dobu a potom malo nasledovat stretko , to ze to dievca bolo z Filakova nebral az za taky problem ..
Lenze neviem ci mu zaredlo alebo co , vecer pred stretkom , prisiel za mnou a poprosil ma , ci by som nesiel s nim .. Vravim " No ak zohnas holku aj pre mna coby nie " Povedal ze mi uz vybavil , tak vravim OK - len to som nemal povedat
Cestou do LC , kde sme si dohodli stretko ( vlastne on ) mi vyrozpraval ako mu vypisuje , ze s nim chce nieco mat vazne a intimne :roll:
No prisli sme na zeleznicnu stanicu a tam sedeli dve holky , jedna sa dost napadne podobala s vlasmi na kura , druha bola nejaka punkerka ci co ..
Zastal som , vravim : Ja tam nejdem , nakoniec ma prehovoril a podisli sme k nim .. dievcata ako spravne spolocnicky - sklonili hlavu a zacali sa na nas smiat ( fajn pocit )
Tak ako tak sme prehodili par slov a vybrali sme si podnik ...
Samozrejme holky pili najdrahsie sracky asi v celom LC , my sme sa uskromnili aj s pivom ..
Takze ta kamaratova "laska" s nim za vecer prehodila asi 3 vety , dovod , viac po slovensky asi ani nevedela :P
Vecer sme samozrejme gentlemani vyplatili uzasny ucet , a pobrali sa s nimi na stanicu , oni sa stavili v nejakom podniku , ze ich mame pockat , ze hned pridu , kamaratovi prisla uz iba SMS ze tam maju znameho , ze tam zostavaju , ani jedno sku**** dakujem nepadlo aby ste rozumeli
Lenze co cert nechcel , ja mierne podgurazeny aj s kamaratom sme zistili ze nas spolocny obnos cini 14 slovenskych korun ..Ani na vlak ani nic ,,,
Rozhodli sme sa preto so slzami v ociach ze domov ( pribliz.22km ) pojdeme vecer pesobusom .. Ako sme tak kracali a ja som kamarata pokrstil asi vsetkymi moznymi nadavkami , chvalabohu zastavil nam kamarat na aute .. Uz som myslel ze ten den uz presiel , ale ked som nastupoval , este mi jedna noha trcala z auta , on uz odpalil a presiel mi predok prstov ..
Tomu sa povie USPESNY den ! :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Rande na slepo som este neabsolvoval. Ale musela by to byt velka zhoda nahod aby si ti ludia padli do oka a mali si aj co povedat.
Padla mna rande na slepo nefunguju.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pHysIQ napísal:Rande na slepo som este neabsolvoval. Ale musela by to byt velka zhoda nahod aby si ti ludia padli do oka a mali si aj co povedat.
Padla mna rande na slepo nefunguju.
no cisto pravdu mas..naco tu budem vypisovat toto iste....MAM s tym skusenost a NEFUNGUJE TO!!!
:cry:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

no ja zase naopak, podla mna to je dobra vec...ale nemozte byt introvert ako tu uz bolo spomínane, ja som takto raz isiel a s holkou som chodil cez pol roka, bol to fajn vztah...cize moja nazor je kladny :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Podla mna to moze byt haluz sa s niekym stretnut, koho si v zivote nevidel.. ale trvaly vztah sa od toho asi ocakavat nemoze. V principe suhlasim s audiotrackom.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ako dam sem len tolko ze mal som podobne nazor ze je to blbost stretavat sa ale co cert nechcel tu babu mam rad a myslim ze ona mna tiez takze dufam ze to vyjde :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Raz som to vyskusal - NEVER EVER! Ale mozno som mal len smolu, nevravim, ze inym to nemoze vist. Treba skusat :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Vyskúšal a stačilo.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no yo, je to o nahode, o nicom inom... 50:50...
ja som mal pre par dnami a v pohodicke, dobre sa to vyvyja zatial
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica dnd

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ono je to dosť aj o očakávaní, väčšina ľudí si toho dotyčného idealizuje a pak to tak aj dopadne... sklamanie!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

presne tak najlepsia je situacia ked zistis ze vlastne je na zivo ta osobka este lepsia a krajsia ako si si myslel a to potom je uz ine :)
Bohdan12
Light Star
Light Star

aaa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

no bolo a dopadlo to vseliak aj dobre aj zle.to zalezi na okolnostiach!!!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vyskúšať som to osobne nevyskúšal ale podla mna ak dané osoby o sebe aspoň niečo vedia tak nieje nemožné nájsť si takto partnera. Odporúčam aby ste videli aj fotku druhej osoby predtým ako sa stretnete (netreba súdiť knihu podľa obalu ale nemam rad prekvapenia) :wink:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Vyskusal, boli dobre, boli strasne... Vzdy zalezi na chemii 2 ludi.
Ale ako bolo spomenute vyssie, ak 1 z osob ani nepipne a ta 2. len rozprava tak to je onicom
Napísať odpoveď