Napis o koho sa jednalo.r4wMUnt34q napísal:Ja naozaj neviem, podla coho ta karma ide.. Nie ze by mi na nej zalezalo.. Zatial som zistil, ze za 2 posty mam +0.1 karmy, a ked ma niekto pozitivne "okarmuje", tak mam o nieco viac. Ked negativne, tak o 0.1 menej. Zarazil som sa ale, ked som videl novica s 5.5 karmou a nikto mu ziadnu neposlal.. To sa tu zvysuje po znamostiach, ci ako ?
Pripomienky ku KARME
-
r4wMUnt34q
Star
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Všimol som si jednu vec. Ako je možné že človek, ktorý má na fóre jeden príspevok, neprijal ani jednu pozitívnu a ani jednu negatívnu karmu má karmu 28,06
To je dosť haluz nie ?
Je to človek menom Tom.
Je to človek menom Tom.
eritrocit napísal:Všimol som si jednu vec. Ako je možné že človek, ktorý má na fóre jeden príspevok, neprijal ani jednu pozitívnu a ani jednu negatívnu karmu má karmu 28,06To je dosť haluz nie ?
Je to človek menom Tom.
druhy prispevok nad tvojimkinjeril napísal:Pozri si datum registracie. Vypocet "karma-hodnoty" sa pocitaj aj z datumu registracie. . Pozri si v uvode tejto temy t0m4s3-ho vypocet karmy a uvidis, preco je to tak.
-
audiotrack
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
Podla mna by bolo ovela lepsie, keby sa karma nedostava za to, ze kolko sa moj account suší na fóre (kolko som tu zaregistrovany).. Možno by mala ísť za to karma dolu, že na toto fórum kašlem (za každý mesiac, čo som tu neni -0.1 dajme tomu, aby to nebolo take drasticke).. Dalej by sa podla mna malo dat pozerat, ze aku karmu som dostal a komentar k tomu.. Neviem, ci by bolo dobre, keby sa zobarzuje od koho, lebo ty infantilnejsi a hadavejsi by si stale robili zle.. ale sak to by admini a modi zistili a dali ich do väzenia.. Nakolko je tu adminov plno, tak by nemusel byt az taky problem, iked viem, ze budu aj ohlasy typu "A nemame co ine robit...", ale nebudte lenivy
.. Aj tak je to len moj nazor
.. Peace 
-
mastermind
VIP
-
Lord PROXI
King
-
audiotrack
VIP