preco mi disk zobrazuje v XP ako ked pripojim USB kluc. ze to mozem nezpecne odstranit. neda sa ten HDD nastavit tak aby som to tam nemal. lebo sa bojim ze to nahodou odpojim...
aj vy to tak mate??
help s HDD sata2
A to ako nastavím, tak aby tá ikona bola schovaná ??? Úplne vypnúť sa to nedá ???KoCi napísal:Ano SATA2 totiz podporuje tzv hotplug - pripojenie disku za behu systemua tak isto aj odpojenie.. ak ta to tam drazdi, tak si nastav aby ta ikona bola stale schovana a ukazala sa ti len ked si rozkliknes tou dvojsipkou tie ikony
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Ono sa to sprava ako odpojitelny disk za chodu, nieco ako USB kluc. Na svedomi to ma "hotplug.dll", mozes ho skusit vymazat, ale nebude sa ti zobrazovat ta ikonka ani ked tam strcis USB kluc alebo tak... Druhy sposob je pouzit Icon Remover co bude pre teba asi jednoduchsie, neviem ci by to Win nejak prezil to vymazanie tej kniznice... (Icon Remover na odkaze som susal a funguje) 
-
misokgb
King
Ale co by nie: 
Kód: Vybrať všetko
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\MediaCenterTray]
"NvCplDisableBalloonNotifications"=dword:00000001-
cORP.
Addict
Re: help s HDD sata2
ja to mam tak isto moj disk je wd no ukazuje mi to v rychlom odobrani len vtedy ked nainstalujem sata driver od nvidie co som dostal k doske asus mvp-vm takze skus nainstalovat znova driver alebo stary odinstalovat ak ta to tam stve mozno aj tvoje ovladace instaluju sata drivery a take ked nenainstalujem ten konkretny sata driver tak mi disk ide ako ata a ide uplne v poriadku aspon sa tak tvari aj mna to stvalo a riesim to takymto sposobomculi7 napísal:preco mi disk zobrazuje v XP ako ked pripojim USB kluc. ze to mozem nezpecne odstranit. neda sa ten HDD nastavit tak aby som to tam nemal. lebo sa bojim ze to nahodou odpojim...
aj vy to tak mate??