help s HDD sata2

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
culi7
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

help s HDD sata2

Príspevok od používateľa culi7 »

preco mi disk zobrazuje v XP ako ked pripojim USB kluc. ze to mozem nezpecne odstranit. neda sa ten HDD nastavit tak aby som to tam nemal. lebo sa bojim ze to nahodou odpojim...

aj vy to tak mate??
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ano SATA2 totiz podporuje tzv hotplug - pripojenie disku za behu systemu ;) a tak isto aj odpojenie.. ak ta to tam drazdi, tak si nastav aby ta ikona bola stale schovana a ukazala sa ti len ked si rozkliknes tou dvojsipkou tie ikony ;)
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Deryl »

KoCi napísal:Ano SATA2 totiz podporuje tzv hotplug - pripojenie disku za behu systemu ;) a tak isto aj odpojenie.. ak ta to tam drazdi, tak si nastav aby ta ikona bola stale schovana a ukazala sa ti len ked si rozkliknes tou dvojsipkou tie ikony ;)
A to ako nastavím, tak aby tá ikona bola schovaná ??? Úplne vypnúť sa to nedá ???
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Deryl napísal:A to ako nastavím, tak aby tá ikona bola schovaná ??? Úplne vypnúť sa to nedá ???
Mozno cez nejake tweaky registrov, ale jednoduchsie riesenie je ju schovat. Holt HOTPLUG vlastnost SATA II diskov.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ono sa to sprava ako odpojitelny disk za chodu, nieco ako USB kluc. Na svedomi to ma "hotplug.dll", mozes ho skusit vymazat, ale nebude sa ti zobrazovat ta ikonka ani ked tam strcis USB kluc alebo tak... Druhy sposob je pouzit Icon Remover co bude pre teba asi jednoduchsie, neviem ci by to Win nejak prezil to vymazanie tej kniznice... (Icon Remover na odkaze som susal a funguje) 8)
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Deryl »

A ako mám vypnúť bublinu, ktorá sa mi zobrazuje hned pri zapnutí počítača a píše tam niečo ohľadom SLI modu ??? Dosť ma to rozčuluje :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ale co by nie:

Kód: Vybrať všetko

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\MediaCenterTray]
"NvCplDisableBalloonNotifications"=dword:00000001
:wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: help s HDD sata2

Príspevok od používateľa cORP. »

culi7 napísal:preco mi disk zobrazuje v XP ako ked pripojim USB kluc. ze to mozem nezpecne odstranit. neda sa ten HDD nastavit tak aby som to tam nemal. lebo sa bojim ze to nahodou odpojim...

aj vy to tak mate??
ja to mam tak isto moj disk je wd no ukazuje mi to v rychlom odobrani len vtedy ked nainstalujem sata driver od nvidie co som dostal k doske asus mvp-vm takze skus nainstalovat znova driver alebo stary odinstalovat ak ta to tam stve mozno aj tvoje ovladace instaluju sata drivery a take ked nenainstalujem ten konkretny sata driver tak mi disk ide ako ata a ide uplne v poriadku aspon sa tak tvari aj mna to stvalo a riesim to takymto sposobom :wink:
Napísať odpoveď