DSL problem

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

DSL problem

Príspevok od používateľa rochedo »

mam dsl data 2000: 1024/240...
a v poslednom case mi to pripaja velmi nizkou rychlostou: 600, 700, 800...
telekomunikacie tvrdia, ze hoci nemam net s agregaciou, ale rychlost ktoru slubovali v zmluve, ze vraj nieje zarucena... ako to vlastne je ?
lebo viem, ze pri programoch FLAT je agregacia a tam rychlost nieje zarucena. :aasmile19:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: DSL problem

Príspevok od používateľa R1k1nko »

rochedo napísal:mam dsl data 2000: 1024/240...
a v poslednom case mi to pripaja velmi nizkou rychlostou: 600, 700, 800...
telekomunikacie tvrdia, ze hoci nemam net s agregaciou, ale rychlost ktoru slubovali v zmluve, ze vraj nieje zarucena... ako to vlastne je ?
lebo viem, ze pri programoch FLAT je agregacia a tam rychlost nieje zarucena. :aasmile19:
to iste mam aj ja !
a takuto vec mi nerobi !
netahas naraz viac veci naraz vtedy je rychlost mensia ked tahas cez to a to..
btw: kolko platis ked smiem vediet :oops:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ja netaham viac veci naraz, iba som v poslednej dobe postrehol ze mi to ide pomaly, takze vzdy spustam po nete speedtesty ale pritom vypinam vsetky aplikacie aby mi to nespomalovalo, a vtedy mi to ukazuje max tych 800kb/s

platim 399 bezDPH zaklad.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Aj mne to robi.. Mam od T-Com ADSL 512/256 - 1024/256 ( zvysovali rychlost..to asi viete) no a isiel statocne dost casto na tych 1024 a aj troska viac..no teraz ide tak tych 900 aj menej..ale len niekedy a ze v com to moze byt, vyrus to nebude urcite, mam uz 2X preinstalovany windows..
2Pacaveli
Addict
Addict

Tak ale toto je uz dost nie?
Rychlost připojení k internetu: 151,08 kbit/s
Rychlost stahování dat: 18,9 kByte/s

No nenajebe a to?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Aj vy mate obmedzeny net dako cudne?! Odkedy?!
2Pacaveli
Addict
Addict

Mno obmedzeny..ako to myslis? Stahovanim dat? Lebo to nemam, ale mal som 412 kb/s a zvysili na 1024 kb/s a ide to Rýchlosť Vašeho pripojenia je 546.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 68.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu). tak hadam to nedali spat :( to by ma dost dalo

A asi od kedy? Hm tak to je uz tomu nejaky tyzden :?
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

ludkovia mate s pc nejaky problem .. zaujime ze 99& ludom to ide normalne len par individuam to robi problem... ked ste si isti ze chyba nieje u vas zavolajte si ku sebe technika v ramci reklamcie zadarmo no ak chyba bude u vas tak vas to bude stat 1600 bez dph :roll: :!:
2Pacaveli
Addict
Addict

jjj napísal:ludkovia mate s pc nejaky problem .. zaujime ze 99& ludom to ide normalne len par individuam to robi problem... ked ste si isti ze chyba nieje u vas zavolajte si ku sebe technika v ramci reklamcie zadarmo no ak chyba bude u vas tak vas to bude stat 1600 bez dph :roll: :!:
Ja som mal problem s tym, ze mi padal net, ved ty vies. No teraz uz nepada.. bol problem umna, lebo sme mali zle prehodene linky. A ako moze byt problem umna ze nejde tak ako ma? Kamos ma tiez ten net a ide mu to tiez pomalsie ako ma :x

//teraz rano to ide take ako ma:
Rychlost připojení k internetu: 1,109 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 141,9 kByte/s
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Doteraz sa stale tvrdilo ze agregacia nie je zapnuta...hovno hovno zlata rybka, uz davno musi fungovat. Cez vykend meriam maximalne 300 kb/s...sem tam v nedelu naobed je to aj rychlost dialupu!!! Nemozem mat s PC nic..kedze cez tyzden to ide normalne s minimalnymi vykyvami..co uz, musim si zvykat ze cez vykend mam doma dial up :D.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

u mna bol uz aj technik, aj mi linku resetovali, u mna chyba nieje - virus ani spyware nemam, mam novu kopiu winxp prave v pc este tam nemam nic nainstalovane iba office winrar a net a ine ale ide mi to slabo...
presne tak ako pise sirmisoturbo

mna to uz tiez zlosti......... :censored:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

no asi posledny tyzden aj mne zacal dako spomalovat net, mam 1024/256 KB/s a teraz mavam do tych 100KB/s, parkrat iba okolo 80KB/s, hadam ze sa to coskoro zmeni, lebo ak nie tam v marci menim providera...co vzhladom na to ze doterz vyse rok a pol som nemal problem by som nerad
coolerman
Expert
Expert

Príspevok od používateľa coolerman »

ja mam oficialne od t-comu 1536kbit/s downloadn a momentalne im uz 2-krat vypadol okruh a momentalne mi to ide okolo 1000kbit/s niekedy aj 300kbit/s a zo zaciatku mi to chodilo skoro stale okolo 1800kbit/s
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Uz to mozem pustit von ... T-com ma problem s okruhmi .. ak vam nieco nejde nefunguje reklamujte to najlepsie zavolanim na bezplatnu linku 0800 123 500 :wink:
Cez vikend funguju iba kosice takze ciselko na vychodnarov je 0800 123 456 :D
PS: nech si to tam kolegovia vyzeru ... nasrl ma a zmenil som lokal :lol:
PS: nenechajte sa opit rozkom ziadajte odpustenie mesacneho poplatku ..

Ad agregacia . uplatnuje sa centralne no a na dotovane pripojenie je speci server a tam je to obcas aj citit..... pozri te si aky mate login ak tam mate basic je to v pohode ak mate mini je to zlee a bude este horsie :idea:

PS:
Potesim vas .. nakolko mi konci viazanost idem si dat chello :twisted:

Ad2 bojim bojim ze tam bude onedlho fup ako v ceskej republike:::::
http://www.upc.cz/produkty/

Tak si davam iba 13m viazanost :x

Chello FAQ:

Kód: Vybrať všetko

37. Aký je rozdiel medzi službami chello easy, light, classic, extreme a professional?
Služba chello easy, light a je určená len pre jeden počítač, zatial čo služba chello classic a chello extreme umožňuje pripojenie až troch počítačov pri zdielanej rýchlosti. Služba chello professional umožňuje pripojenie viacerých počítačov (odporúčaný počet je 5) cez router pri rýchlosti 8092/512 kbps. Pri službe chello professional sa spoplatňujú dáta prenesené nad mesačný limit (80 GB). 
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

ja mam tiez T-com a stale mi odpaja z netu maju chybu oni alebo ja a odpaja aj mojmu bratovi na notebooku tak co si myslite???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Aha tak akoze kua joj, ci som ja kkt...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 101.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 12.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

V zmluve nemam nic o garantovanej rychlosti...cize pri reklamacii urcite neuspejem, podla mojho nazoru. A to mam viazanost este 20 mesiacov kua ? Dufam ze sa to vyriesi...:(
2Pacaveli
Addict
Addict

Uz to ide Rýchlosť Vašeho pripojenia je 1084.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 135.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu). aj poobede. Ide to aj vam? Duffam ze je to natrvalo, nerad by som menil provideira ked skonci viazanost
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ak chcete mat garantovane prenosove rychlosti zozente si fwa alebo optiku...
dsl, chello & the rest su vsetky negarantovane pripojenia a z 99% asynchronne... a samozrejme vsetky tie cisla ktorymi sa pysia maju povod v marketingu a su to teoreticke rychlosti ktore moze vase pripojenie dosiahnut ale... ale vam ich negarantuju...
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

teraz neviem! Ak mate garantovanu linku tak by to malo ist tak ako to ma inak ide o porusenie zmluvy. Ci nie? Ja uz tam nechcem volat, pre ich mudre reci. Tak by ste mi mohli poradit, ako to je? Ak mate dotovany internet statom je stanovena rychlost(min.512kb/s) a ak to klesne pod tych 512kb/s... co to hovorim, v sobotu bolo 18-20kbajtov/s a v nedelu priemerna rychlost 6kbajtov/s nejde o porusenie zmluvy, alebo ako sa tomu vyvarovat(nie zmenou providera)? :?
pe3x
Professional
Professional

co je s dsl od t-comu?

Príspevok od používateľa pe3x »

Zdravicko, neviem ci ste si to vsimli aj vy, ale od vcera mi ide namiesto 1500kbit len tak 500kbit, predtym mi to chodilo asi 1800... neviem co je s tym... mate aj vy podobny problem ??
Napísať odpoveď