Hajtkovicovi sa hudba do skladby Čo?!! a Miki s Rytmusom to tam natreli
Miki Mora - Moratón
-
ferks
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Miki Mora - Moratón
tak a je to v obchodoch. ake su vase ohlasy?
takze v celku sa podarila, pre mna asi naj song ...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
m3thod-man
Star
Moc jednoduche rymovacky malo hlbokych myslienok. Myslim ze ten singel uplne stacil album je pre neho zbytocnost.
Kiki ehm som chcel povedat Miki Mora je neopodstatneny prinos agresivity na sk scenu (podla textov by sa mali seci bat uz len ked sa rano zobudi).
Robi flame aj tam kde to absolutne netreba len preto ze nema co ine povedat.
Hajdkovicova hudba je klasika s dorazom na beat, zase nic nove ale to neznamena ze zle, jazzy sa nejako pohorosil ved uc viackrat ukazal ze ma napadistost ale asi mu miki malo zaplatil
Cisty ako obvykle nesklamal ani neprekvapil a rytmus, no...uz mu docista j***e s tych prachov co zaraba takze opat dristy.
5/10
Kiki ehm som chcel povedat Miki Mora je neopodstatneny prinos agresivity na sk scenu (podla textov by sa mali seci bat uz len ked sa rano zobudi).
Robi flame aj tam kde to absolutne netreba len preto ze nema co ine povedat.
Hajdkovicova hudba je klasika s dorazom na beat, zase nic nove ale to neznamena ze zle, jazzy sa nejako pohorosil ved uc viackrat ukazal ze ma napadistost ale asi mu miki malo zaplatil
Cisty ako obvykle nesklamal ani neprekvapil a rytmus, no...uz mu docista j***e s tych prachov co zaraba takze opat dristy.
5/10
mno musim povedat ze sa mi ani nechcelo verit ze je to ten isty miky z druhej strany... album mi znie "rytmusovsky" (trapne vytahovacky, ostatni su ko*ot, atd... takisto podobna tematika v niektorych pesnickach...), cakal som viac ulice ale povedal by som ze je to uplny opak
produkcie su v pohode, zvlast grimasove su dost odvazne (a asi kazdemu nesadnu), je to vsak nieco nove resp. "ine" co hodnotim pozitivne
celkovo ma album tie lepsie aj slabsie miesta, podla mna je to sedy priemer...
produkcie su v pohode, zvlast grimasove su dost odvazne (a asi kazdemu nesadnu), je to vsak nieco nove resp. "ine" co hodnotim pozitivne
celkovo ma album tie lepsie aj slabsie miesta, podla mna je to sedy priemer...
-
Pantagruel
Star