Problem : pomozte mi pls :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ovecka
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Problem : pomozte mi pls :/

Príspevok od používateľa Ovecka »

----
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

no nezavidim, na tvojom mieste by som ju nechal plavat ked uprednostnuje drogy pred tebou...
Ovecka
Darca
Darca

+++
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Pohoda, v prvom rade sa snaz ukludnit chlape. V takychto pripadoch, aj ked to je tazke, musis sa pokusit uvazovat triezvo, t.j. bez toho, aby si vyvodzoval zavery cez emocie. Racionalne sa pokus porovnat plusy a minusy vasho vztahu a nezabudni pri tom mysliet na svoju buducnost. Nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy dvaja, no napriek tomu si myslim, ze vas vztah je prilis poznaceny negativami na to, aby ste boli spolu stastni. Ju do vztahu s tym dealerom nikto nenutil, rozhodla sa tak slobodne a na tebe by malo byt, ci by takyto clovek mal stat v buducnosti po tvojom boku. Neviem ci ficala aj na niecom tvrdom, no ak ano, nie je o com- viem o com pisem. Ja by som to na tvojom mieste okamzite ukoncil- dovodov na rozhodod mas dost, nehovoriac o tom, ze su vazne. Nezabudni, cas vylieci vsetko a ty mozno uz coskoro stretnes dievca, ktore si tvoju lasku zasluzi ovela viac ako clovek, kvoli ktoremu sa momentalne trapis a pokial nebudes silny, pravdepodobne dalej trapit budes.

// Pockaj, ma len 14??? Kolko rokov mas ty? Kua, obaja mate takmer vsetko este len pred sebou... este s babenami nariesis.
Ovecka
Darca
Darca

---
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Tomasito napísal:Pohoda, v prvom rade sa snaz ukludnit chlape. V takychto pripadoch, aj ked to je tazke, musis sa pokusit uvazovat triezvo, t.j. bez toho, aby si vyvodzoval zavery cez emocie. Racionalne sa pokus porovnat plusy a minusy vasho vztahu a nezabudni pri tom mysliet na svoju buducnost. Nikto do vasho vztahu nevidi lepsie ako vy dvaja, no napriek tomu si myslim, ze vas vztah je prilis poznaceny negativami na to, aby ste boli spolu stastni. Ju do vztahu s tym dealerom nikto nenutil, rozhodla sa tak slobodne a na tebe by malo byt, ci by takyto clovek mal stat v buducnosti po tvojom boku. Neviem ci ficala aj na niecom tvrdom, no ak ano, nie je o com- viem o com pisem. Ja by som to na tvojom mieste okamzite ukoncil- dovodov na rozhodod mas dost, nehovoriac o tom, ze su vazne. Nezabudni, cas vylieci vsetko a ty mozno uz coskoro stretnes dievca, ktore si tvoju lasku zasluzi ovela viac ako clovek, kvoli ktoremu sa momentalne trapis a pokial nebudes silny, pravdepodobne
suhlasim s tym co napisal Tomasito.
1. hlavne by si sa mal snazit upokojit, aj ked je to tazke a rozmyslat s triezvym rozumom.
2. ak dostala opat chut (i ked len na travu) nebude dlho trvat, kym prejde na nieco tvrdsie, ak to uz skusila.
3. ak ju milujes (aj ked v takom mladom veku, ona este sama nevie co chce) mal by si sa pokusit ju podporit a pomoct jej, aj ked uspech je v skor v teoretickej rovine.
4. nech sa rozhodnes akokolvek je to rozhodnutie tazke a spravne, lebo ho vykonas po uvahe a s "laskou".
5. drzime ti vsetci palce.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

omg. jak pocitam tak pocitam nejako mi to nevychadza. ma 14. chodite spolu pol roka po tom co ste sa dali znova dokopy. teda mala 13 ked ju nejaky dealer znasilnil a bola tehotna...
a vobec to nie je bajka. a ked nahodou nie je, tak vobec nie ste padnuti na hlavu...
Ovecka
Darca
Darca

++++
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co sa tyka vasho vztahu ten buducnost nema, moznoze ani ona nema buducnost. jediny kto asi ma si ty. ked ma 14 rokov a fici uz na tvrdsich drogach tak to nema skoro ziadnu sancu aby sa prekonala a zacala zit normalne. pretoze je totalne nezrela. moznoze to robi len preto lebo sa nudi alebo ma doma problemy alebo ma 14 a nebavi ju tento svet.ale to je jedno. daj si bacha aby ta nestiahla dolu. nestresuj sa kvoli nej.viem ze je to tazke ale komu niet rady tomu niet pomoci. skoda ze nema viac rokov. ale sak skus ju dostat niekam ku psychiatrovi alebo tak. aj ked pochybujem ze by ona sla. alebo sa porozpravaj s jej rodicmi ak su normalni.
ps: ona bude robit vsetko opacne, nez to co by si chcel aby robila.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

predpokladám, že v jej prípade sa o fungujúcej rodine vôbec nedá hovoriť.
Ak niekto kto má 14 môže chodiť v pohode na párty(spomínaný tiesto), kde je polovica ludí nafúkaná alebo na e-čku tak to je dosť zlé.
Obávam sa, že keby mi 14-ročná dcéra povedala, že chce ísť na párty na noc tak ju pošlem viete kam.
Inak súhlas s mastermindom, že toto je riadne pritiahnuté za vlasy.
Ovecka
Darca
Darca

---
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

Mal by si sa s nou poriadne porozpravat o tom co robi a ze ma cely zivot este pred sebou(co zivot- mladost)tak nech si to nekazi drogami.Ale radim nic jej nezakazovat lebo to je ete decko a ked nieco decku zakazes tak na just urobi opak.Dievca si uz vela prezilo tak jej pripomen co sa jej uz stalo a ze ci to chce zase zazit a mozno to pomoze.Do vztahu, ci ma alebo nema budusnost, sa ti starat nebudem lebo neviem ako to moze dopadnut, ale pokus sa ju aspon vytiahnut s toho svinstva a myslela by som na tvojom mieste aj na najhorsie.Bude to tazke ale nie je to nerealne.Ved po tom pol roku by si ju mohol trochu lepsie poznat, tak vyuzi vsetko co o nej vies a pouzito aby si jej nedovolil zase sa do toho dostat.
Vela stastia a pevne nervy.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Kupil by som travu, išiel za nou ukázal jej ju povedal jej, nech si vybere jedno alebodruhe, travu resp. drogy ktore su položia na kolená a urobia s nej trosku, alebo teba, človeka ktorý ju má rad, ktorému na nej záleži, ktorý pri nej bude vždy stáť. no nech si to dobre uváži, lebo ak si zobere travú, že ťa už nikdy viac neuvidí.

také niečo by som asi spravil ja aj keď by mi nebolo všetko jedno.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Te-wei napísal:Kupil by som travu, išiel za nou ukázal jej ju povedal jej, nech si vybere jedno alebodruhe, travu resp. drogy ktore su položia na kolená a urobia s nej trosku, alebo teba, človeka ktorý ju má rad, ktorému na nej záleži, ktorý pri nej bude vždy stáť. no nech si to dobre uváži, lebo ak si zobere travú, že ťa už nikdy viac neuvidí.

také niečo by som asi spravil ja aj keď by mi nebolo všetko jedno.
Toto sa mi pacilo. A podla mna by to malo efekt.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

mal by si sa porozpravat s jej rodicmy a spolu najst nejake riesenie...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Strasne smutny a tazko riesitelny pripad ..
Mno, ako aj Deblasco pise , spravil by som to iste , hlavne z lasky k nej , by som riskoval maximalny hnev voci mne od jej osoby ..Isiel by som za jej rodicmi ( ak su kultivovani normalni ludia) , podebatoval , vyvodil riesenie (v najh.pripade pre nu - liecenie) a dosledky tvojho konania , budu mozno tvrde , je mozne ze po tzv. bonznuti z tvojej strany Ta necha .. ale z osobneho hladiska , by som toto spravil , hlavne preto , ze by som ju lubil a snazil sa jej pomoct ..
Mozno to bude tazke , ale malo a musi Ti ist o jedine , teda o nu ..
Takze sa budem opakovat , i ked by tvoja pomoc jej ,stala aj rozchod , snaha o to pomoct jej dolezitejsia ..A ak je dostatocne inteligentna , pochopi to a nenahneva sa na Teba , tot moj nazor
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Švíík napísal:Strasne smutny a tazko riesitelny pripad ..
Mno, ako aj Deblasco pise , spravil by som to iste , hlavne z lasky k nej , by som riskoval maximalny hnev voci mne od jej osoby ..Isiel by som za jej rodicmi ( ak su kultivovani normalni ludia) , podebatoval , vyvodil riesenie (v najh.pripade pre nu - liecenie) a dosledky tvojho konania , budu mozno tvrde , je mozne ze po tzv. bonznuti z tvojej strany Ta necha .. ale z osobneho hladiska , by som toto spravil , hlavne preto , ze by som ju lubil a snazil sa jej pomoct ..
Mozno to bude tazke , ale malo a musi Ti ist o jedine , teda o nu ..
Takze sa budem opakovat , i ked by tvoja pomoc jej ,stala aj rozchod , snaha o to pomoct jej dolezitejsia ..A ak je dostatocne inteligentna , pochopi to a nenahneva sa na Teba , tot moj nazor
urcite by sa nahnevala a povazovala by ho za zradcu, na druhej strane, neskor by to pochopila a ocenila a vazila si ho preto co pre nu spravil, aj ked sa jej to teraz bude zdat ako strasny podraz.
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

uf..musi to byt hrozne...skus jej dat podmienku ze inac sa s nou rozides..ak to nepomoze tak ju nechaj..ale podla toho co si pisal vidno ze ju strasne milujes..mas to tazke..ale ak sa dalej bude tahat v drogach pomohlo by liecenie :?
Ovecka
Darca
Darca

+++
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

ShepDog napísal:zajtra je piatok ma ist zo spoluziackami von idu hullit a vravela ze si neda resp ze nevie...
Ze si neda :lol:.. Nechcem byt skaredy, ale pozeram sa na to realne.. Byt jej rodicmi, tak nevytiahne nohy z domu taky mesiac :!:
Te-wei napísal:Kupil by som travu, išiel za nou ukázal jej ju povedal jej, nech si vybere jedno alebodruhe, travu resp. drogy ktore su položia na kolená a urobia s nej trosku, alebo teba, človeka ktorý ju má rad, ktorému na nej záleži, ktorý pri nej bude vždy stáť. no nech si to dobre uváži, lebo ak si zobere travú, že ťa už nikdy viac neuvidí.
Keby si nahodou zoberie travu, tak jej ju vezmem a odvediem ju za jej rodicmi, nech sa s nou porozpravaju.. Ako ju po tom vsetkom mozu pustit von :?: :!:

Na margo celeho problemu mam jeden pribeh, co mi rozpraval ocino (bohvie ci je to pravda, ale je to poucne) :
Jeden chlapec velmi lubil jedno dievca :).. To dievca zacalo fetovat a drogovat.. Raz sa stalo, ze nemala peniaze na novu davku, tak prisla za chlapcom (ktory ju velmi lubil), aby si pozicala.. Prisla takto este 3x a chlapec bol na mizine, tak postupne zacal predavat veci z domu, aby nejake peniaze zarobil a mohol dat dievcatu, ktore velmi lubil, na drogy.. Raz isiel pozriet to dievca (+jej doniest drogy), ktore velmi lubil a zazvonil pri vchode (byvala v cinziaku, baraku, panelaku, ako sa vam paci viac).. Dievca bolo take sfetovane, ze sa ani ku zvonceku nedostalo, tak sa chlapec rozhodol, ze vylezie po hromozvode.. Liezol liezol, posmykla sa mu ruka, spadol a zomrel.. ThE EnD
Napísať odpoveď