Problem : pomozte mi pls :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

r4wMUnt34q napísal: Na margo celeho problemu mam jeden pribeh, co mi rozpraval ocino (bohvie ci je to pravda, ale je to poucne) :
Jeden chlapec velmi lubil jedno dievca :).. To dievca zacalo fetovat a drogovat.. Raz sa stalo, ze nemala peniaze na novu davku, tak prisla za chlapcom (ktory ju velmi lubil), aby si pozicala.. Prisla takto este 3x a chlapec bol na mizine, tak postupne zacal predavat veci z domu, aby nejake peniaze zarobil a mohol dat dievcatu, ktore velmi lubil, na drogy.. Raz isiel pozriet to dievca (+jej doniest drogy), ktore velmi lubil a zazvonil pri vchode (byvala v cinziaku, baraku, panelaku, ako sa vam paci viac).. Dievca bolo take sfetovane, ze sa ani ku zvonceku nedostalo, tak sa chlapec rozhodol, ze vylezie po hromozvode.. Liezol liezol, posmykla sa mu ruka, spadol a zomrel.. ThE EnD
Yo yo, suhlasim ze toto su extremne pripady, ktorynieje malo, ale zas ani tak vela...
S drogami je to divne- napr. vo Zvolene hulia skoro seci, fetuje ich mozno este viac a tak..... Su ludia, napr. ako par kamaratov- co si daju to koleso, niektori piko, raz za cas koks a nik by to do nich nepovedal- dobre sa ucia, nic nekradnu a tak.... A robia to par rokov.... Niektori z nich (hlavne pikeri- pernik fakt zmeni ludi) sa zmenili ze sa s nimi neda ani bavit.... Pripad jeho priatelky je naozaj extremny... tam jej chcu ludia pomoct ale to nema v drvivej vacsine pripadov vyznam (viem o com hovorim), musi ju proste osvietit a uvedomit si ze by mala pribrzdit, inac to s nou nevyzera dobre...
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

---
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Ľudia vy ste tu všetci na drogách ?
Ako takéto veci možte niekomu "žrať"
Veď to sú také bájky že až, dievča na drogách, znásilnená pasákom a jeho kamošom, a do toho tiesto, 14 rokov, potrat, rodičia ktorý je nepúštaju na disco ale drogovat hej, a finiš sú dve tvrdenia o listkoch na tiesta...
...pak mi povedala ze vybavila listky na tiesta a ja som nevedel co mam robit ci plakat alebo skakat od radosti...

...a ten tiesto to je moj narod darcek...

Koniec, sa spamätajte omfg.

rofl rofl rofl :roll: :lol:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Tak ci tak sa takato tema este moze vyskytnut a v tom pripade bude zakladatel 2. diskusie poslany sem.. Podla mna sa to sem zide, ci uz to je vymysel, alebo nie.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bobormako napísal:Ľudia vy ste tu všetci na drogách ?
Ako takéto veci možte niekomu "žrať"
Veď to sú také bájky že až, dievča na drogách, znásilnená pasákom a jeho kamošom, a do toho tiesto, 14 rokov, potrat, rodičia ktorý je nepúštaju na disco ale drogovat hej, a finiš sú dve tvrdenia o listkoch na tiesta...
...pak mi povedala ze vybavila listky na tiesta a ja som nevedel co mam robit ci plakat alebo skakat od radosti...

...a ten tiesto to je moj narod darcek...

Koniec, sa spamätajte omfg.

rofl rofl rofl :roll: :lol:
no myslel to asi tak, ze on ma narodky a ona mu dala listky, takze to je jeho narod darcek.

Inak pripada mi to ako z jedneho dokumentu, ktory som nedavno videl ako ziju niektori ludia v chudobnych castiach v iraku(?, nie som si isty). Otec predaval dceru, vsetci brali drogy, kazdy s kazdym sexoval a vsetci boli stastny. Staci ti uz len otvorit word a zacat pisat, moze to byt pekny trhak. Tym chcem povedat len tolko, ze nechcem byt hnusny, ale tiez tomu velmi neverim. Mozem sa ta ShepDog spytat odkial si? Rad by som vedel, kde sa nieco taketo deje.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ale ved trava je este mekka droga.to nemusi nic znamebat.chod s nou ked si ju pojde dat a davaj tam na nu pozor aby si nedala tvrde...potom uvidis
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

pinacolada napísal:ale ved trava je este mekka droga.to nemusi nic znamebat.chod s nou ked si ju pojde dat a davaj tam na nu pozor aby si nedala tvrde...potom uvidis
tak tak... travu beriem ako alkohol- tak sem tam si nieco zvarit nezaskodi :D ale kazdy ma ine meritko...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

mastermind napísal:omg. jak pocitam tak pocitam nejako mi to nevychadza. ma 14. chodite spolu pol roka po tom co ste sa dali znova dokopy. teda mala 13 ked ju nejaky dealer znasilnil a bola tehotna...
a vobec to nie je bajka. a ked nahodou nie je, tak vobec nie ste padnuti na hlavu...
suhlasim niesom isty ci sa daco take stalo bo ak hej musela ist naten potrat hned flojdi a dalej asi netreba pisat ako moj nazor kaslat nanu ako na frajerku ale podrzat ako kamosku ,ak trave dava prednost a tu vymysla ze pauza atd tak nacom jej zalezi asik viac ale je tu ten kruty fakt ze ma 14 a to dievca potrebuje brutal pomoc inak nefim co s nou planujes ale byvaly sused mal zenu fetacku a to decko bolo dute jak poleno a plakavalo furt bo mamicka si pocas tehotenstva obcas dala a decko bolo navyknute ako ja by som fetakom zakazal mat deti
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Te-wei napísal:Kupil by som travu, išiel za nou ukázal jej ju povedal jej, nech si vybere jedno alebodruhe, travu resp. drogy ktore su položia na kolená a urobia s nej trosku, alebo teba, človeka ktorý ju má rad, ktorému na nej záleži, ktorý pri nej bude vždy stáť. no nech si to dobre uváži, lebo ak si zobere travú, že ťa už nikdy viac neuvidí.

také niečo by som asi spravil ja aj keď by mi nebolo všetko jedno.
jo..najlepsie riesenie asi...co tu tak citam..ja by som to urobil asi tiez tak.... fajn riesenie :)
Ovecka
Darca
Darca

+++
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Moj nazor ak ti na nej zalezi a chces jej pomoct tak ju zober niekde na par dni prec a skus to s nej niako dstat.moj osobny nazor:ja by som s nou nechodil ale snazilby som jej pomoct!
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: aa

Bohdan12 napísal:Skus to z nej nejako dostat...
Ako ?
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

fuuuu bracho to ti teda nezavidim :( dost blbe ani ti nebudem davat rady ako daktory lebo ked som si to neprezil tak neviem
Ovecka
Darca
Darca

---
r4wMUnt34q
Star
Star

ShepDog napísal:mno takze :/ bola a dala si neviem co ci mam snou prestat chodit moc ju lubim a zalezi mi na nej ako nikomu :/ ... uvidim ako to bude dalej ale stratit ju nechcem :/ ja viem som idiot ale zalubeny
Ked ju tak velmi lubis, tak si aj tak musis uvedomit, ze ona teba az tak lubit nemusi.. Mal by si sa presvedcit, ci je to vzajomne.. Ked nie, tak ju nechat rodicom, pripadne zavolat na linku detskej dôvery (alebo nieco podobne.. najdi cez google).. Ked ano, tak sa s nou snaz travit co najviac casu a nech to iste robia aj rodicia.. Ci sa jej to paci, alebo nie, musi prestat chodit do prostredia, kde sa moze dostat k drogam.. Ina cesta nie je a tak to musis povedat aj rodicom.. Oni ju maju na haku, ci co ? :x
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Chodis so 14 babou, ktora bola v 13 znasilnena drogovym dilerom a zaroven brala pervitin a heroin a neskor potratila??? Chlapce, tato tema nepatri na hojka, ale na policiu :!:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ShepDog napísal:mno takze :/ bola a dala si neviem co ci mam snou prestat chodit moc ju lubim a zalezi mi na nej ako nikomu :/ ... uvidim ako to bude dalej ale stratit ju nechcem :/ ja viem som idiot ale zalubeny
kolko mas rokov ze veris na rozpravky?
chod okamzite za jej rodicmi a vazne sa o tom snimi pozhovaraj, mozes jej zachranit zivot... v kazdom pripade, by som uvazoval nad ukoncenim takehoto vztahu... znie to blbo ale preco by sisi mal ty nicit svoj zivot tym ze ju budes tahat zo sraciek?? ale predtym, last chance, skus s jej rodicmi jej pomoct ked nic, adios...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

chalaň má 19, už to tu písal, inak dávaj bacha aby ťa nestiahla zo sebou.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

vajda65 napísal:chalaň má 19, už to tu písal, inak dávaj bacha aby ťa nestiahla zo sebou.
nepoterbujem vediet jeho vek, bola to basnicka otazka na zamyslenie...
r4wMUnt34q
Star
Star

No zaujimalo by ma, ako toto pokracuje.. :hmm: :?:
Napísať odpoveď