poradte antivir
poradte antivir
zdravim
zhanal som na nete nejaku kompletnu ochranu na pc (teda antivir, antispyware a firewall) ale vsetky tri od jednej firmy.
Nasiel som:
norton
bitdefender
panda
co by ste mi odporucili?
dik moc
zhanal som na nete nejaku kompletnu ochranu na pc (teda antivir, antispyware a firewall) ale vsetky tri od jednej firmy.
Nasiel som:
norton
bitdefender
panda
co by ste mi odporucili?
dik moc
-
johnny171
Star
- Kontaktovať používateľa:
no a ja som si myslel, ze chces mat PC chraneny na 100%, ale Ty to musis mat od jednej firmy..., myslim ze to Ti nepomoze pri ochrane PCjurik181 napísal:ludia trochu ste ma nepochopili
ja zhanam antivir antispam aj firewall od jednej firmy.
pri kazdej statistike vyhrava firma eset, cize Nod32...nechcem pokracovat
proste vyber si z antivirakov to najlepsie, z firewalov to najlepsie aj antispamov to naj...
asi tak.. najlepsie riesenie by mohol byt ten NOD (alternativu by som bral AVAST - ten uz ma myslim ciastocne aj antispyware ochranu poriesenu) + KPF ako firewall (ak mas pevne nervy na nastavovacky, tak odporucam Outpost Firewall - tiez ma uz antispyware ochranu) + Adaware minimalne vo verzii Pro (resp. mne postacuje aj Windows Defender)..
Ale ked silou mocou to musi byt iba jedna firma, tak z tych troch moznosti mozno najspolahlivejsie pre mna vyzera NORTON.. avsak po mojich skusenostiach s NIS som sa rychlo vratil k NOD+KPF, lebo dost mi zatazoval system.
Bolo to vsak cca 2-3r dozadu, tak mozno odvtedy urobili chlapci zo symantecu nejaky ten pokrok. 
Moje odporucanie.. vyskusaj si vsetky tri a uvidis sam, co Ti najviac bude vyhovovat.
Ale ked silou mocou to musi byt iba jedna firma, tak z tych troch moznosti mozno najspolahlivejsie pre mna vyzera NORTON.. avsak po mojich skusenostiach s NIS som sa rychlo vratil k NOD+KPF, lebo dost mi zatazoval system.
Moje odporucanie.. vyskusaj si vsetky tri a uvidis sam, co Ti najviac bude vyhovovat.
-
enema
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ta mne funguje kombinacia nod32+kerio uz par rokov bez problemovjurik181 napísal:ale NOD32 nema v sebe firewall ani antispam.Ja som ho pouzival ale ked som sa dozvedel ze win firewall je o nicom nakopol som kerio firewal a ten nechcel spolupracovat s NODom
no tak to by si si mal zapnut heuristiku, kedze nod32 mal vysledky so zapnutou heuristikou zo vsetkych sucasnych antivirovRixsus napísal:nod je uplne sit antivir nic my nenasel, ...
dokonca aj kaspersky my nasel virusy nod nikdy ...
fakt si myslim ze kpf+nod je to najlepsie,doknca aj na pomalych pocitacoch
1. NOD32 ma zakomponovany anti-adware ochranu aj ked nieje priam najlepsie
2. Ani jeden antivirak nezachiti vsetko a vobec uz nie adware. Absolutne najlepsiu podporu databazy virou ma NOD32.
3. Veeelmi rychlo zabudni na anti-spy software ci anti-adware. Tie stoja za prd. Ak by si chitil dajaky poriadny systemovy adware tak ti mozno pri troche stastie pomoze ked pouzijes minimalne 5 roznych takych programov
4. Cize ak chces mat 100% ochranu tak mas uplne jedno aky mas antivirak (treba ho mat) a vobec nepotrebujes anti-adware pokial mas kvalitny a dobre nastaveny firewall.
Cize jednoznacne oporucanie:
Antivirus: NOD32 + Zisti si ako FREE updatovat databazu
Firewall: Kerio Personal Firewall (KPF) + Opytaj sa niekoho kto ma skusenosti ako ho nastavit
Anti-Adware: Nepotrebujes ziadny
2. Ani jeden antivirak nezachiti vsetko a vobec uz nie adware. Absolutne najlepsiu podporu databazy virou ma NOD32.
3. Veeelmi rychlo zabudni na anti-spy software ci anti-adware. Tie stoja za prd. Ak by si chitil dajaky poriadny systemovy adware tak ti mozno pri troche stastie pomoze ked pouzijes minimalne 5 roznych takych programov
4. Cize ak chces mat 100% ochranu tak mas uplne jedno aky mas antivirak (treba ho mat) a vobec nepotrebujes anti-adware pokial mas kvalitny a dobre nastaveny firewall.
Cize jednoznacne oporucanie:
Antivirus: NOD32 + Zisti si ako FREE updatovat databazu
Firewall: Kerio Personal Firewall (KPF) + Opytaj sa niekoho kto ma skusenosti ako ho nastavit
Anti-Adware: Nepotrebujes ziadny
Inac som vedel ze mam virus(pomaly pocitac, vela procaku(vyuzitie),... a este divne procesy ktore nesli odstranit(asi 6)) a som dal s nodom preskenovat cely komp heuristiku na najvyzsom vsetko max a NIC!!!! tak my povedz kde je chyba??? inac mal som aj aktualizacie najnovse ...
nainstalim avast hned my vyskakuje ze tam mam 3 virusy
nainstalujem kaspersky tez, nainstalujem aviru tez!!!!
co ma po testoch ked my nod prd najde ...
nainstalim avast hned my vyskakuje ze tam mam 3 virusy
nainstalujem kaspersky tez, nainstalujem aviru tez!!!!
co ma po testoch ked my nod prd najde ...
Re: poradte antivir
mozes skusit aj AVG Internet Securityjurik181 napísal:zdravim
Nasiel som:
norton
bitdefender
panda
co by ste mi odporucili?
dik moc
Anti-Virus
Anti-Spyware
Anti-Spam chrání před nevyžádanými e-maily
Firewall
http://www.grisoft.cz/doc/products-avg- ... /tpl/tpl01
Re: poradte antivir
AVG urcite nie, mal som ale nachytal som plno virov + adware, teraz pouzivam NOD32(+ad=aware prof) a sluzi dobrewiktor01 napísal:mozes skusit aj AVG Internet Security,kt.obsahuje:
Anti-Virus
Anti-Spyware
Anti-Spam chrání před nevyžádanými e-maily
Firewall
http://www.grisoft.cz/doc/products-avg- ... /tpl/tpl01