tak to netusim ani ja ale predpokladam ze bud ma slot do ktoreho sa daju vkladat karty aj pri zapnutom or iba pri vypnutom (ala n6230...)ved sa chod pozret do obchodu ...
The Sagem my501C clamshell phone features a 1.8-inch, 128 x 160 pixel display in 65,000 colours, an integrated 1.3 megapixel camera with x8 digital zoom and video functions, and an MP3 player with dedicated 32Mb memory and a microSD card reader. In addition the phone offers MMS, WAP 2.0, Java technology and dual-band, Bluetooth and SyncML features. The SAGEM my501C is scheduled for release in August 2006.
takze v eutoreli ta informoval urcite odbornik na slovo vzaty (asi ako vsetci ktori tam robia a vytahuju na teba mudorsti z prirucky "ako byt presvedcivy pri predaji najvecsieho shitu za najviac penez" )
jo a btw sagem ma vyhody pri servisovani, vymienaju kus za kus a to dokonca pokial to tam poslete 3 krat a telefonu nic neni. (firemna politika)
ale inac neodporucam kupovat sagem su to lacne kramy.
Ja mam tento telefon podporuje micro sd karty , ma bluetooth , nema infrak nedostanes k nemu nic iba nabijacku , keby si xcel daco tak sa pytaj na [email protected]
ja ho mam tiez mam uz k nemu kupenu kartu 512mb kingstonu a sluchatka genius a usb kabel a redukciu
karta 640 (sisoft)
sluchatka 400 (agem)
redukcia 110 (TESCO)
usb kabel 110 (radiotel)
juninho napísal:Cenayus nevies nahodou ako mam nastavit 3gp video ktore donho vlozim aby mi islo?lebo mi stale pise odmietnute
pochopitelne ze viem:-))
skonvertuj si ho cez tento program mpegable X4 live a nastav si to podla tohto:
"target framerate"=>10.50
interoperability changez le codec vidéo en "3gpp" "H.263" puis le codec audio en "AMR-NB"
"video bitrate"=>70 Kbits/sec et "bitrate mode"=> constant
a nevies este o nejakych vecickach an tento mobil?napr. nejake programy alebo ma zaujima ci sa neda dako zvysit hlasitost lebo to je dost slabe niekedy ani nepocujem ze mi niekto vola a pritom som vo vedlajsej izbe
a dake dobre stranky na hry nepoznas?
juninho napísal:a nevies este o nejakych vecickach an tento mobil?napr. nejake programy alebo ma zaujima ci sa neda dako zvysit hlasitost lebo to je dost slabe niekedy ani nepocujem ze mi niekto vola a pritom som vo vedlajsej izbe
a dake dobre stranky na hry nepoznas?
tak jedine ked si upravis mp3 ze zvisis jej hlasitost..inak sa asi neda zvysit...no poznam ale neviem co ti nieje warez tak ak chces napis SS
no inak nakonies som si nekupil sluctaka z agemu ale z pro elektra z a 600sk a poviem vam som max. spokojny prasi to jak svina no paradaa:-) kvalita fakt (Sennheiser)