Čo máte najviac radi a neradi?
-
peterkozel
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
rixo
Light Professional
teletext no ty si macher toto by ma nigdy nenapadlo...ale dobry si!!!.ja nemam rad ked mi nieco nevychadza,zavyst,namyslenych ludi,lamy,chucka norrisa(konk.jeho triki!!)audiotrack napísal:mám rád: veci ktoré ma bavia, priateľov, rodinu, čokoládu, techniku, internet, foresta gumpa, tohto smajla:a prítomnosť jednej super baby ...
nemám rád: čakanie, chorobu, olivy, harryho potera, teletext, a seba
mam rad:rodinu,svojho psa,tatkove volvo 1.8t 200koni,rychlost,svoju ucitelku,vidlicove sestvalce,svoju modlivku...
Mám rád moju žienku velmi,rodinku moju jedinu, kamaratov skutočných,
mudrych, sikovných ludi, Simpsonovcov, hokej aktiv-pasiv, IT a všetko s tým spojene a este veci, čo ma prekvapia a zároven aj potešia.
Nemám rád nadutých ludí s egom na bode varu a pritom nemajú čo ponuknuť, mojsejovcov, mojho vedúceho/ prasači ksicht/, neznášam ako velmi je tento svet závisli od penazi a majetku, nasilie akehokolvek druhu a etc.
mudrych, sikovných ludi, Simpsonovcov, hokej aktiv-pasiv, IT a všetko s tým spojene a este veci, čo ma prekvapia a zároven aj potešia.
Nemám rád nadutých ludí s egom na bode varu a pritom nemajú čo ponuknuť, mojsejovcov, mojho vedúceho/ prasači ksicht/, neznášam ako velmi je tento svet závisli od penazi a majetku, nasilie akehokolvek druhu a etc.
-
r4wMUnt34q
Star
Mam rad : seba, svoj snowboard, svojho psa, psychologiu, filozofiu, onaniu nad 30 min. (potom je to fajn vyvrcholenie az orgazmus
), caspopis Eva a Emma (iked niekedy su tam strasne popularne sra*ky,ale su tam aj uzitocne informacie), Staru Pekaren v NR (podnik kam v piatok chodievam).....atď 
Nemam rad : rascovu polievku, predsudky (iked ich aj ja casto mavam), ucenie, rylovanie zahrady, frajera jednej baby,ktoru mimochodom chcem
(ale to ze ho nemam rad nedavam najavo), hlupe generalizacie na zaklade pohlavia, statu, narodnosti, farby pleti (atď.) a keď sa vo fylozofickych uvahach dostanem tak daleko, ze uz pochybujem, ze mam cierne vlasy (a mam
), a nepaci sa mi kam tento svet speje
..
Uz davno sme mohli pouzivat auta na vodik, len de*ilni ropari chcu, aby sa minula ropa a ceny benzinu sa furt zvysuju (nielen kvoli Slovnaftu) a mohli sme mat o ten kusok cistejsie prostredie.. Asi pojdem ku Greenpeace
Nemam rad : rascovu polievku, predsudky (iked ich aj ja casto mavam), ucenie, rylovanie zahrady, frajera jednej baby,ktoru mimochodom chcem
Uz davno sme mohli pouzivat auta na vodik, len de*ilni ropari chcu, aby sa minula ropa a ceny benzinu sa furt zvysuju (nielen kvoli Slovnaftu) a mohli sme mat o ten kusok cistejsie prostredie.. Asi pojdem ku Greenpeace
-
Lord PROXI
King
-
zuzkazuzka
VIP