urobte toto:
ztiahnite si z netu nejake divadelne hry, ich nazvy nastrihajte a dajte do klobuka (moze byt aj neco ine no teraz ma nenapadne do coho.. j aj vrecusko.. lol ) a pred stuzkovou si vytiahnite jednen nazov a toto bude program... uplne bez pripravy.. trapne... ale ved o to ide ved je to robene pre rodicov
dobra tema to sa musi uznat ... no a s tou hudbou ... neviem mohlo to ist sem tiez ... Mam podobny problem stuzkova sa blizi a nemam paru co by mohlo byt program. Ako viem si predstavit nejaku scenku , ale tha vecsina triedy zamietla "trapne" scenky . A ja to vlastne aj berem . Je to dost ubohe ked studenti gymnazia robia: Mojsejovcov, No name, Tokio hotel , Uragan a pripadne "hraju" na ozranov ako bod porgramu ... Lenze problem je taky ze co ine ? Urcite percento spoluziakov(spoluziaciek) chce ako program spravit nastup premietanie fotiek a odovzdaveanie stuziek ... cize nas program bude premietanie fotiek studentov z detstva. Akoze fajn ja som za ako bod programu parada ale ako cely program ? ony totiz chcu aby sa to premietalo hodinu OMG ved to bude nuda ... plz poradte nieco co by bolo zaujimave, zabavne a nebolo to "trapne" aspon zaner alebo take nieco ... nechcem nic konkretne
No aj u nas sa uz pomaly rozmysla nad programom na stuzkovu. Clovek si hovori, aby to nebolo trapne. No tak potom nam ostava nieco originalne, co zase urcite polka saly nepochopi . No ale tak este mame cas. A este oznamko...
u nas chcem navrhnut ze setky baby si daju bikiny a chalani budu bodovat ale urcite sa to zvrhne proti nam a bude to opacne:(my sme mali dve moznosti: spravit si vlastny program, alebo zavolat kuzelnika ako chcel by som vidiet tvare rodicov keby tam daky magician nabehol, ze "teraz vam vytiahnem z cylindra kralika" by ma je*lo asi.
vcera sme unasali a pecatili triednu knihu a ja som hral hlavnu ulohu
scenky by nam mal spajat motiv Foresta Gumpa... ta uvidim co z tho bude...
BTW: Lamor by sa mohol pochavalit tym ci mali v programe
my sme si v skole urobili rozpravku v podobe cervenej ciapocky ale sme ju uplne zmenili (len ta myslienka odniest babke kosik tam ostala) a asi 4 spoluziaci sa strapnia ked nabehnu na podium ako fcielky. a spoluziacky vytiahli stare CD Backstreet Boys a na to budu dancingovat. taky spek som zvedavy jak top dopadne