Ic3m4n napísal:tak ale ked nevie nastavit nod 32 tak co potom avg ma lahsie nastavenia
poradit avg, to je teda bomba. a este k tomu je to v nastavovani ovela horsie, nielen zle fungujuci software, ale este aj zle nastavitelny software ...
namiesto toho aby si nadaval na NOD by si mal radsej ponadavat na IE a dat si Operu, popripade FF. Ved IE je najnespolahlivejsi, najderavejsi a najpomalsi a najsitnejsi prehliadac vsetkych cias. a problem bude hlavne v nom
will.i.am napísal:namiesto toho aby si nadaval na NOD by si mal radsej ponadavat na IE a dat si Operu, popripade FF. Ved IE je najnespolahlivejsi, najderavejsi a najpomalsi a najsitnejsi prehliadac vsetkych cias. a problem bude hlavne v nom
will.i.am napísal:namiesto toho aby si nadaval na NOD by si mal radsej ponadavat na IE a dat si Operu, popripade FF. Ved IE je najnespolahlivejsi, najderavejsi a najpomalsi a najsitnejsi prehliadac vsetkych cias. a problem bude hlavne v nom
akoze riadne sy seres do huby staci ked vies ako to mas nastavit ja som mal do nedavna IE ale tak nastaveny ze prsote nemal sancu ziadny TK a ani ziadny virus proste ked vies tak vies a ak nei tak je to tvoja chyba
Ic3m4n napísal:akoze riadne sy seres do huby staci ked vies ako to mas nastavit ja som mal do nedavna IE ale tak nastaveny ze prsote nemal sancu ziadny TK a ani ziadny virus proste ked vies tak vies a ak nei tak je to tvoja chyba
DObre chalani. uz je to ok. DAKUJEM za rady. ved kazdy ma svoje skusenosti a svoje rady...