tak chodit...je najlepsie asi v 16-17-18dekarbon napísal:čo myslíte kedy?
ale to je len taky zaciatok...vtedy sa este väcsina ludi uci ako si budovat city a vztahy,
tak chodit...je najlepsie asi v 16-17-18dekarbon napísal:čo myslíte kedy?
Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..dekarbon napísal:čo myslíte kedy?
uplne suhlasim..je to individualne podla potrieb a poziadaviek daneho jedinca...a v neposlednom rade aj od vyspelosti....r4wMUnt34q napísal:Ked stretnes taku, s ktorou si budes super rozumiet a bude sa ti pacit.. Iked ludia zaciatkom puberty este nevedia co chcu, ale casom to najdu.. Nemam rad ludi, ktory chodia s babou, lebo je pekna (len to je dôvod, preco s nou chodia.. Takisto to robia aj baby), alebo "aby s niekym chodili".. To je ubohe vyzivanie.. Niektori si myslia, ze sa musia najprv otukat v 3-4 stahoch kym vedia co chcu, no niektorym to trva aj 10+ vztahov..
Takisto je relatívny aj vek na sex, kvoli individualnosti vyvinu kazdeho jedinca
Aj chalanipikiliki napísal:baby su velmi diferencialne
Môžeš, ale nemal by si mať. Musíš len zomrieťpikiliki napísal:proste život je život, nemôžeš mať "na haku"
Presne preto čakám na tú pravú a odolávam chvíľkovým známostiam, ikeď neni to vždy ľahké, ale čo je...pikiliki napísal:pekny vzťah je cool a doporučujem to, nájsť to čo hladate
Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšieartabanes napísal:no ja mám 21, a ešte som žiadnu priateľku nemal, takže pre mňa ten ideálny vek ešte nenastal
heh......ak je metal naboženstvo tak som metalista xD.......ale nemam stym problemi.....len to mam ťažšie že ma nebavi chodiť na tie trapne diskoteky xDr4wMUnt34q napísal:Ja mam 19 a v 15 som mal 3-tyzdnovy "vztah" (max. sme sa drzali za ruky).. Bola to laska, ale skoncilo to nedorozumenim a potom si nasla veriaceho, lebo si neviem co myslela.. Ja som ateista.. Mala v tom chaos.. Aj som kvoli nej plakat asi tristvrte hodinu.. Ona sa vraj tiez velmi trapila, no co bolo bolo.. Takže na tom nie som o nič lepšie