Miki Mora - Moratón
-
zelo12000
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Asi tak, ako aj celá petržalka a spol. všetko kvalitné sa zapredáva atd... Miky Mora, má plno textov bez myšlienky napr. "ženačovšetkojebem" atd.ViRuS napísal:mno musim povedat ze sa mi ani nechcelo verit ze je to ten isty miky z druhej strany... album mi znie "rytmusovsky" (trapne vytahovacky, ostatni su kok****, atd... takisto podobna tematika v niektorych pesnickach...), cakal som viac ulice ale povedal by som ze je to uplny opak
produkcie su v pohode, zvlast grimasove su dost odvazne (a asi kazdemu nesadnu), je to vsak nieco nove resp. "ine" co hodnotim pozitivne
celkovo ma album tie lepsie aj slabsie miesta, podla mna je to sedy priemer...
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Album som zatial nevidel, ale videl som ten novy klip. A moj nazor? Velmi sa my paci klip, ako je spraveny. A pesnicka? To neviem co si mam o tom mysliet. Nieje to zle, ale hned ked som to pocul tak som zacul uplne chyby. Hlas Mikiho Moru sa my paci, ale ten refren je uplne napi**
a ta hudba v pozadi... Tak to si mohol dat tiez viac zalezat. Moje hodnotenie z 10b je 5b.
a ta hudba v pozadi... Tak to si mohol dat tiez viac zalezat. Moje hodnotenie z 10b je 5b.