Dar alebo prekliatie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dar alebo prekliatie?

Príspevok od používateľa Carver11 »

chcel by som sa s vami podelit o moju zaujimavu vlastnost...poznate to? baba sa vam velmi paci, uz, uz sa jej opytate, ale zrazu pride niekto iny a preberie vam ju...clovek je vtedy pekne vykolajeny...a ked to este viete dopredu, ze skratka vy nemate sancu a niekto iny vyhra na celej ciare...hrozne

ja mam istu vlastnost. zavse sa mi zapaci ista baba...mam o nu zaujem, ale potom si vsimnem niekoho, kto moj zaujem zdiela a casto sa mi stane, ze predpovedam spojenie mojho rivala a baby, o ktoru sa snazim...stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
:!:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no podla mna len dlho cakas a potom jasne ze sa najde niekto iny ...
ak by si za tou holkou siel hned tak by si ju ziskal ale ked na nu len 3 mesiace pozeras a ani sa jej neprihovoris ani nic tak potom jasne ze sa najde niekto kto si ju ziska ...
podla mna to nie je ziadna vlastnost ani nic proste len kruta realita ...
aaaa rada nikdy sa nepodcenuj a nemysli si o sebe ze u tej holky nemas sancu ... je to blbost ...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vlastnosť to možno aj bude -žiarlivosť- musiš sa chopiť šance pokial ju máš lebo potom už iba žiarliš na toho kto ti ju preberie (neviem prečo to tak voláš aj keď fakticky s tebou nikdy nechodila) Musíš brať pokial možeš ak to nevyužiješ tak sa nesťažuj :!:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chcem sa ta len opytat ze aky dlhy cas prejde od toho ako spoznas babu po to ze sa jej chces opytat ci o teba nema zaujem. Lebo ak je to kratky cas tak asi je to prekliatie, alebo zeby dar a mas sa danej osoby vyhnut?! Ja fakt neviem.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

No tak to mas fakt na hovno ako sry ale nehcel by som
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: dar alebo prekliatie?

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Pozri sa na to z lepsej stranky.. Ta baba sa k tebe vobec nemusi hodit a podla mna je toto mensie sklamanie, ako keby sa tvoj cit k nej prehlbi a neskor ta necha.. Dalej tvoj rival sa k nej tiez nemusi hodit a mozes pockat, kym im to stroskota (ak ti za to stoji), ale to iba v pripade, ze za ten cas nenajdes nejaku inu potencialnu babu.. Mal by si ju radsej najprv spoznat a nevrhat sa rovno do vztahu, ved kamarat je niekedy lepsi ako frajer ! S kamaratstvom by mal opadnut ostych a spoznas aka je a ci si s nou rozumies a tak.. Nelam si hlavu z nejakych rivalov.. Bud sam sebou, to tvoju buducu frajerku najviac zaujima, ak bude mat rozum ;)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Chcem sa ta len opytat ze aky dlhy cas prejde od toho ako spoznas babu po to ze sa jej chces opytat ci o teba nema zaujem. Lebo ak je to kratky cas tak asi je to prekliatie, alebo zeby dar a mas sa danej osoby vyhnut?! Ja fakt neviem.
obvykle od niekolkych hodin po 4-5 dni...nie je to ziarlivost...posledne to boli asi dve hodiny...keby to boli tri mesiace alebo nieco podobne, tak sem ani nepisem, lebo to by som vedel, ze som socka :oops:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Carver11 napísal:chcel by som sa s vami podelit o moju zaujimavu vlastnost...poznate to? baba sa vam velmi paci, uz, uz sa jej opytate, ale zrazu pride niekto iny a preberie vam ju...clovek je vtedy pekne vykolajeny...a ked to este viete dopredu, ze skratka vy nemate sancu a niekto iny vyhra na celej ciare...hrozne

ja mam istu vlastnost. zavse sa mi zapaci ista baba...mam o nu zaujem, ale potom si vsimnem niekoho, kto moj zaujem zdiela a casto sa mi stane, ze predpovedam spojenie mojho rivala a baby, o ktoru sa snazim...stava sa vam nieco podobne? mne sa to totiz stalo nespocetne vela krat a ista nedavna udalost ma nakoniec donutila zalozit tuto temu
:!:
musim s tebou suhlasit u mna je to dost podobne akurat mne sa este stava to ze dost casto viem na zaklade povahy cloveka povedat co urobi a ako to urobi a to sa na jednej strane niekomu paci a na druhej nie.Mnohi totiz povedia ze nie je mozne aby som totiz niektore veci vedel dopredu,nie som teodora ale ako kamos povedal mam skvele dedukcne schopnosti,no a aby som nevybocoval z temy tak mne sa to stava tak isto,ze uz viem ze ja nemam sancu a prakticky viem kto ju bude mat no a potom sa na to musim pozerat a je mi smutno.
:cry:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Carver11 napísal:....
... keby si sa nezapodieval vestenim a siel rovno za tou babou a povedal jej, co je vo veci, mal by si teraz o problem a prispevok na hojku menej :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Hošánek je moc hanblivý . Musiš jej to dať nejako najavo :aasmile6:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak toto je jednoznacne prekliatie. a ked uz tak, ak jej nepovies ze ju chces a on ano tak to velke jasnovidectvo nie je
r4wMUnt34q
Star
Star

Carver11 napísal:obvykle od niekolkych hodin po 4-5 dni...nie je to ziarlivost...posledne to boli asi dve hodiny...keby to boli tri mesiace alebo nieco podobne, tak sem ani nepisem, lebo to by som vedel, ze som socka :oops:
Prepac,ale podla mna si socka, ked "chces" babu po par hodinach az 4-5 dnoch pozorovania bez toho, aby si sa s nou dal do reci a spoznal ju.. Nic v zlom ;)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Prepac,ale podla mna si socka, ked "chces" babu po par hodinach az 4-5 dnoch pozorovania bez toho, aby si sa s nou dal do reci a spoznal ju.. Nic v zlom ;)
ale no tak dobre. ber to s rezervou. skratka to je taky pocit, ze v tej chvili...mohol by som ti povedat nieco o poblazneni na prvy pohlad, ale na to je tu niekde ina tema :roll:
kinjeril napísal:... keby si sa nezapodieval vestenim a siel rovno za tou babou a povedal jej, co je vo veci, mal by si teraz o problem a prispevok na hojku menej :)
a tebe sa nestalo, ze si povedal, ale skratka bolo neskoro? aj ked teda uznavam, nebola to prave najslavnejsia tema toto :oops:
r4wMUnt34q
Star
Star

Carver11 napísal:ale no tak dobre. ber to s rezervou. skratka to je taky pocit, ze v tej chvili...mohol by som ti povedat nieco o poblazneni na prvy pohlad, ale na to je tu niekde ina tema :roll:
Tak sa toho skus zbavit.. Ja si pamätam, ze tiez som sa takto nechal ocarovat niektorymi babami a bolo to k nicomu.. Zbytocne som ju mal zidealizovanu a mal som problem s normalnou komunikaciou (s nou) a bolo to k nicomu.. Zapoj rozum = krasa nie je vsetko a neni dôvod byt zaslepeny.. Stale sa k tebe este nemusi hodit, takze.. Je to zbytocne.. A po svete chodi kvantum peknych bab, tusim zenskeho pohlavia je na zemi viac ako muzskeho :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak ju niekam pozvi a hotovo.. Nemusi to byt kino alebo pizzeria, nemusis mat auto a kopec nad mestom, kde ju zavezies a budete hrat romantiku.. Pozvi ju na kolu alebo ak mate psov, tak navrhni, ze pojdete spolu vecer s nimi von a pod.. Bud ti povie ano, rada alebo nie, dakujem, ale si zlaty a mas jasno.
-Co myslis, ako to robia tí, co pridu a pred ocami ti ju "preberu" :?:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Problém vidím v tom, že sa chlape nevieš rozkývať.
Ankor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ankor »

Carver11 napísal:baba sa vam velmi paci, uz, uz sa jej opytate, ale zrazu pride niekto iny a preberie vam ju...clovek je vtedy pekne vykolajeny...a ked to este viete dopredu, ze skratka vy nemate sancu a niekto iny vyhra na celej ciare...hrozne
stalo sa mi to uz...a mal som dost nervy a ziarlil som riadne ale na 2 tyzden sa snim rozisla a zacala si somnou :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

presne ten pocit poznam a uplne najhorsie je ked to spravi najlepsi kamarat :smt067 :smt068 :smt071
michmach
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michmach »

Zozen si tricko s napisom HEJ TY, CHCEM S TEBOU CHODIT a stale ho nos a znizi sa pravdepodobnost ze by ta stihil niekto predbehnut :)
ale nie, viem ze to znie hrozne ale chce to radikalnejsi pristup k babam
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

michmach:fuha, tak toto je radikalne riesenie :lol: skusal si to uz :?: :!:
Napísať odpoveď