Nové prváčky
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
prvy rocnik informatiky na masarykovej v brne nie je o nic lepsi...inak cao, david...INDIGOcorp. napísal:chalani ak nechcete zblbnut z nedostatku dievcat enchodte tam kde som ja na rybnicnu do race je to strasneeeeeeeeeeeee pomer 700 chalanov a 0 bab sice je vedla obchodna a zelezncna ale predsalen v skole je to ine
Re: prvacky
u nas je 13 dievcat na fakultesafan napísal:dobreeeeeeee.dost dobre.nas je 13 chalanov na skole...mocne masko prislo
FEISTU WOAW!
ako pisali predomnou pracujuci users: co ja by som dal za to byt na skole. aj ked nie koli babam, lebo sa vraj tento rok prvacky nevydarili vobec, ale preto, lebo skola je oproti praci med lizat.
tu v praci mam par bab z Polska,ale tie su odomna starsie a maju frajerov a zvysok su Irky - sakrede a namyslene. joj uz sa tesim na Slovensko.
tu v praci mam par bab z Polska,ale tie su odomna starsie a maju frajerov a zvysok su Irky - sakrede a namyslene. joj uz sa tesim na Slovensko.
minuloročné prváčky u nás boli MŇAM
tento rok je to akési slabé. Aj sa nájdu dáke pekné kusky, ale neni to to, čo bývalo...a navyše čaro našej školy na sa na nich ešte nezačalo naplno prejavovať. My, čo sme tam už siedmy rok sme všetci spoľahlivo poznačený, prváčkam ale začnú tie rovné šiltovky odpadávať asi až po roku
ale však to je jedno, keď je pekné, nech má aj letisko, kto sa pozerá na hlavu? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
R1k1nko
Darca
no u nas to bolo asi takto : najpr sa zorientovali kde a co ...
za mesiac zacali chodit po skole do krčmy ( co sme tam mi boli skoro furt ) no a po case sme s prvackami boli velkyy kamosi ! .... ( darmo v piatok im kupis dve vodky a v pondelok sa len smejete co ste robili... )
nj stare dobre haluze
btw :skoncil som pred rokom
za mesiac zacali chodit po skole do krčmy ( co sme tam mi boli skoro furt ) no a po case sme s prvackami boli velkyy kamosi ! .... ( darmo v piatok im kupis dve vodky a v pondelok sa len smejete co ste robili... )
btw :skoncil som pred rokom
-
Runes
Addict
wtf a ty mas kolko rokov abo de si na skole ked si tam 7 rok ??? to uz robis doktoranta alebo coooSepiroth napísal:minuloročné prváčky u nás boli MŇAMtento rok je to akési slabé. Aj sa nájdu dáke pekné kusky, ale neni to to, čo bývalo...a navyše čaro našej školy na sa na nich ešte nezačalo naplno prejavovať. My, čo sme tam už siedmy rok sme všetci spoľahlivo poznačený, prváčkam ale začnú tie rovné šiltovky odpadávať asi až po roku
ale však to je jedno, keď je pekné, nech má aj letisko, kto sa pozerá na hlavu?
na mojej strednej heh tam zaviatala jedna baba raz za cca 10 rokov
a ted na VS huha no tento rok tusim jedna pekna prvacka je aspon co som videl
re
u nas boli prvacky vzdy super. z jednou som prezil aj mensi romanik (ja som bol 3 a ona nastupila). ale tie casy su uz prec a ostali mi len spomienky. chlapy zavidim Vam, uzite si to lebo v praci uz prvacky nebudu skor naopak nejake dochodkine 
správa
No u nas na OA su tento rok veľmi pekne prvačky to treba objektívne povedať jedna sa mi dokonca aj páčila ale to je už minulý čas
btw. mne sa osobne pačia čiernovlásky a paradoxom je že ta prvačka, ktorá sa mi ľubila bola špinava blondina ked sa nemýlim
btw. mne sa osobne pačia čiernovlásky a paradoxom je že ta prvačka, ktorá sa mi ľubila bola špinava blondina ked sa nemýlim
-
Vesper
Professional
My sme mali minulý rok jednu triedu plnú prvákov v ktorej boli skoro samé dievčatá a dosť aj pekných teda sme s kamošmi vedeli že tento rok majú byť dve triedy prvákov tak sme sa tešili aký tovar príde tento rok.. A na začiatku roka prišlo kruté sklamanie.. Sme totiž katolícke gymnázium a 97,3% dievčat sú také tie typické prekresťančelé typy obalené šatkami ktoré chodia na omše skoro furt a keď sa na ne človek pozrie tak sklopia oči nieto ešte náznak snahy o komunikáciu
Ony sa síce do roka dvoch rozhýbu a aspoň polovica bude na betón normálna veď už som pár krát mal tú česť.. Len škoda že ja už budem budúci rok preč...