je možne že ta hra mi nejde?? lol som si preinštaloval windows a zas to pyta CD šak som to crackol.. nemate nekdo ten crack?? som ho zmazal aj s hrou..mam ju len inštalnutu.. pls keby ste mi ho nekdo poslali na mail [email protected]
marek63 napísal:je možne že ta hra mi nejde?? lol som si preinštaloval windows a zas to pyta CD šak som to crackol.. nemate nekdo ten crack?? som ho zmazal aj s hrou..mam ju len inštalnutu.. pls keby ste mi ho nekdo poslali na mail [email protected]
potrebujes mini image alebo No DVD Crack ktory najdes na www.lamky.net
Caute chcem sa spytat hracov ktory hravaju Fifu07 a vlastnia graficku kartu od nVidie ci im neseka uvodne video ako hraci nastupuju na travnik a ukazuju sa im tie momentky a pri oslave golu alebo hadzani autu proste ked su tie ako keby vidajka, mne to proste seka mal som 6800GT tam to robilo teraz mam 7900GTO aj tu to robi pouzívam ovladace 91,47. Skuste pomoct ale seka to iba pri antialiasingu ale napriklad ked dam anistrofne vyhladzovanie aj na max. 16 tak to neseka proste seka to s tym antialiasingom, ta karta musi tu hru stihat aj s vyhladzovanim ine hry idu v pohode len toto my robi problem a dost ma to sere lebo je to jedna s mojich najoblubenejsich hier.
No mňa sere to, že pri zápasoch v manažérovi, si počítač nejako divne volí sám zostavu na zápas, napr. je dosť divné ked Barcelona nastupuje pravidelne v základnej zostave s Mottom a taký Ronaldinho je iba na striedačke. Ako je toto možné ??? Neviete niekto či sa dá niekde nastaviť to že nech tímy vybiehavajú na ihrisko v takých zostavách v akých ich mám nastavené ja ?
este ju nemam ale nevadi zachvilu ju desik zozeniem teraz este hravam 2006 ale aj ta je v pohode a inac povedztemi daco o nej lepsia grafika tam je alebo take ista porozpravajte o co je lepsia
afa napísal:no velmi dorbe to spravili tu fifu uz sa tesim na dalsiu ale to este si budem musiet pockat
Si hral PSA? Aspoň 4? Potom piš čo sa podarilo a o PES 5 ti už ani nejdem pisať . Vraj dobre spravili tu FIFU. Veď možem byť od polovice a dam góóóóóóóól. Toto je podľa teba simulátor?
Na zabijanie nudy je celkom dobra hra. Ale nepaci sa mi ten travnik.
A prosim pomoc. Nainstaloval som si cesky dabing a skusil som spustit ci to ide. Hra ide, hudba v menu ide ale komentar akosi nie je. Ani po ang a ani po cz. A pri tom som to robil podla navodu. Prosim help.
pHysIQ napísal:Na zabijanie nudy je celkom dobra hra. Ale nepaci sa mi ten travnik.
A prosim pomoc. Nainstaloval som si cesky dabing a skusil som spustit ci to ide. Hra ide, hudba v menu ide ale komentar akosi nie je. Ani po ang a ani po cz. A pri tom som to robil podla navodu. Prosim help.
No ja neviem čo s tym ale ked som tu cestinu robil u kamarata (stiahol z fifa.cz) tak slo normalne
lekoklatik no vidis ja som si to stiahol z lamiek a nejde mi to. Tak som si myslel, ze sa tu najde nejaky macher, ktory by to vedel opravit. To ze to nejde ako ma, by ma ani tak nehnevalo keby som mal doma instalacku.