jeto super ANTIK ma server pre 64 Hracov
funguje to tak ze su 4 siete hamachi a vsetky su prepojene zo serverom
jednym serverom to znamena ze staci byt v jednej sieti nie vo vsetkych 4roch. jeto parada ze to takto funguje
dokonca je aj BF2142 stats . http://bf2142.bfstats.info/
stats nejakym sposobom nefunguje tak ako ma tak registracia nieje zatial mozna ale pracuje sa natom
takze.tak, ale hrat sa da aj bez registracie a ked sa potom zaregistrujete body sa vam pripocitaju a bonusy sa odomknu. B)
Okúsil už niekto to Demo ? Ja som to stiahol a pri spustení mi prejde nejaká cca trojminútová animačka a potom vybehne tabulka kde mam vložiť Login údaje.A ak si vyberiem registraciu, vypise ze kontaktuje EA server a po par sekundách mi naoíše že server je Time_Out
hm kua som si to prave stiahol mohol si dat ten post skor, by si mi usetril download
ale pozriem si to ked uz to mam doma, btw, ma to aj free multiplayer?
deblasco napísal:hm kua som si to prave stiahol mohol si dat ten post skor, by si mi usetril download
ale pozriem si to ked uz to mam doma, btw, ma to aj free multiplayer?
ale mozno ta to zaujme, no mna nie, je to take cudnee, videjka vyzerali dobre ale toto nie skoda
hmm, ja si to aj tak asi kupim az to vyjde, cez EA Downloader stoji len okolo 500-600sk, co myslim ze nieje nic strasne a cele to ma 2GB, nie 4 ako bolo vyssie uvedene
---som opravil velkost z 5 gb na 2 sorry za preklep