majo55 napísal:no na take veci existuju programy ale ak je to heslo zlozite (obsahuje cisla a niake zvlasne znaky napr.@) tak by to heslo hladalo dost DLHO
doplnim, ze mozno az niekolko dni.. v zavislosti od dlzky a zlozitosti hesla a vykonu cpu..
keby napr heslo bolo v tvare: upl0@d3d*by*L0rd_3D 4*l4mky.net (_:_)*4()... No tak by to bolo možno aj dva týždne... alebo aj mesiace možno, niekde v Pc_Space bol o tom článok...
popripade sem hod nazov suboru, ktory si stiahol aj s jeho presnou velkostou .. no a pravdaze zdroj ak mas, ti to kuknem ked budem mat cas. Btw. niekedy mas heslo obsiahnute priamo v zabalenom subore.
nabuduce nestahuj nic ked tam nie je napisane heslo, alebo ked tam nie je napisane Bez Hesla....uz som to tiez raz spravil a cele som to mohol vymazat...zbytocna namaha
To iste sa aj mne stalo ked som stahoval z torrentu a bolo pisane ze nieje heslo, ale ked som to stiahol pytalo heslo. Skusal som aj programy, ale povecsine mi prehrialo CPU. Nakoniec som zadal stranku co bola v nazve suboru ako heslo a bolo to....
Tiez som mal take stastie si stiahnut 3.5gb archiv, taktiez bolo pisane ze je bez hesla a pri otvoreni mi pyta heslo... skusal som vsetky mozne programy na prelomenie archivacneho hesla ale podarilo sa mi zohnat iba trial verzie ktore na to nestacia...ale i tak si myslim ze by prelomenie hesla trvalo fakt DLHO lebo nemam sajnu ake moze byt dlhe a ci su v nom vlastne zahrnute rozne znaky ba dokonca diakritika
No ja som stiahol tento film *link bol zmazaný* a nejde rozbalit. Skusil som heslo vyhladat
Password REcovery magic a síce vyhladal mi heslo ale nie je funkčné tak čo stým? Viete niekto pomôcť???
link som ti zmazal, lebo nie sme warez forum a žiaden warez tu ani netolerujeme. V podstate ale platí všetko čo sa písalo nad tebou. Vypítať od uploadera alebo zmazať. Je malá šanca že to heslo uhádneš, a ešte menšia že ho crackneš nejakým programom
No a su aj programy ktore na hladanie pouzivaju graficke karty. A maju v sebe zoznamy najpouzivanejsich hesiel pravdaze v roznych jazykoch. Tie zoznamy obsahuju miliony takychto hesiel. Dokazu skusit desiatky milionov hesiel za sekundu pravdaze pomocou kvalitnej grafiky. Ak tam nepochodis tak ti ostava uz len to pisali hore do google alebo zmazat.