Inak nie je nahodou clovek legendou az ked zomrie?Bmxik napísal:ja len tak ....O COM TOCITE .... lebo ja tu ziadne graffiti nevidim.... a na graffity ja kreslim len niekedy neni to to najhorsie ale stale niesom.......LEGENDA
Ručne kreslené grafity
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
rixo
Light Professional
Re: Ručne kreslené grafity
jj viem som totiz writerLord_3D napísal:Viete kresliť grafity ? (rukou, sprejom). Dajte sem neaké svoje obrázky...
Ja dávam jedno svoje nakreslene za 2min. > je to otras
ocuvaj cavo ry si bol writer??dobre skece robis aj to cervene aj cierne ale mozem opytat v com je to ze sa ti to nerozmazava-papierom alebo fixou-ak fixou kde si take zhnal kolok stoja??blazer napísal:Nasiel som este daco
//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
-
rixo
Light Professional
podla mna mas nosovy talent ja by som to rozbehl nacrtni dajake tagy zacni s fixou davat ale za rok si sprav bombu a potom ked ta to bude bavit tak sprav graffit.ale podla mna mas dost dobry talent writazzblazer napísal:Pozri rooftop tam maju skecovacie fixky i ked to je onicom, viac sa oplati investovat do sprayov, ked to myslis vazne. Tie moje fixky su len take trapne 0.3 mm dostatnes to v kazdom papiernictve. Na skecoch si moc nezakladam tak srat na fixky
-
blazer
Professional
No kedy daco aj ty prihodis, lebo "writterov" po ulici beha vela a 3/4 z nich si to o sebe len mysli.rixo napísal:jj viem som totiz writer skusim ti nacrtnut nejaky lord ok?
rixo: pisal si že si writer, tak dačo daj sem 
-
rixo
Light Professional
no tak nejsom kasa alebo stor alebo pod ale trosicka mi to ide .bohuzial nemam to sem ako datblazer napísal:No kedy daco aj ty prihodis, lebo "writterov" po ulici beha vela a 3/4 z nich si to o sebe len mysli.
-
blazer
Professional
Ale ved este par prispevkov dozadu si sem chcel daco datrixo napísal:no tak nejsom kasa alebo stor alebo pod ale trosicka mi to ide .bohuzial nemam to sem ako dat
rixo napísal:jj viem som totiz writer skusim ti nacrtnut nejaky lord ok?